Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HMSHost Denmark, Københavns Lufthavn, søger Store Manager til ny tapasbar

HMSHost Denmark skal drive Tapa del Toro i Københavns Lufthavn og søger derfor som det første en Store Manager. Tapa del Toro åbner den 12. juli herude i lufthavnen og bliver dermed vor afdeling nr. 12. Tapa del Toro kommer til at ligge i terminal 2, airside, og bliver en del af lufthavnens nye foodhall.

Lufthavnen er et dynamisk, levende og ofte travlt sted at arbejde. Her sker noget hele tiden. Dagligt passerer 80.000 rejsende og gæster igennem lufthavnen. Trives du med tempo, er du glad for at møde mennesker, har du ledelseserfaring og en passion for mad og for at levere service med et smil, er du måske vor nye Store Manager.

Tapa del Toro serverer tapas, kolde øl og vine over disken. Vi laver selv maden i vort køkken. Åbningstider for gæster vil være fra 06.00-22.00. Køkkenet går i gang kl. 05.00.

Tapa del Toro findes i forvejen i Tivoli og i Torvehallerne i København. Læs mere på: http://www.tapadeltoro.dk/

Du skal lede et team på ca. 18 medarbejdere. Der vil være ca. 3 medarbejdere på arbejde ad gangen, afhængig af travlhed.

Du skal være opmærksom på, at du skal have gode transportmuligheder til og fra lufthavnen. For tiden er lukket for adgang til personaleparkering.

Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 18.

Nærmere om dit ansvarsområde:

 • Tilsikre korrekt bemanding (arbejdstimer og kompetencer) gennem rekruttering og ledelse af medarbejdere
 • Træning og udvikling af medarbejdere
 • Overholdelse af Tapa del Toros opskrifter og standarder
 • Overholdelse af HMSHosts regler og procedurer
 • Ansvarlig for at afdelingen opnår sine driftsmål (fx omsætning, produktivitet, ticket average)
 • Ansvarlig for vagtplanlægning, herunder overholdelse af overenskomstmæssige regler på området
 • Du skal selv være på gulvet og være med til at drive og motivere dine medarbejdere både i køkkenet og front of house

Kvalifikationer:

 • Nogle års ledelseserfaring
 • Erfaring fra branchen og viden og erfaring med madlavning
 • Alsidig administrativ erfaring
 • Indgående kendskab til dansk, svensk eller norsk. Engelsk til husbehov. Dette er en del af vor kontraktlige forpligtelser med Københavns Lufthavn.

Tiltrædelsesdato: Slutningen af maj. Vi sørger for grundig introduktion til hele vores virksomhed og sammen med Tapa del Toro indføring i deres univers.

Personlige egenskaber:

 • Ledelse falder dig naturligt – du skal kunne motive andre – ”walk the talk”
 • Tålmodig, dog målrettet
 • Kunne både løse kortsigtede daglige opgaver, men også evne at planlægge langsigtet
 • Ekstrovert – du kan lide at interagere med gæster
 • Fornuftig fysik – skal kunne stå og gå i 7-8 timer.

Er du stadig interesseret, skal vi bede dig om at sende din ansøgning og CV sammen med en angivelse af dine forventninger til løn senest 18. april til westrup@hmshost.net.

HMSHost Denmark er et datterselskab af HMSHost International og ejes af Autogrill S.p.A. HMSHost er førende i verden inden for vores område. Vi er aktive i Europa, Asia-Pacific og i Mellemøsten og har næsten 50 års erfaring indenfor drift og design/konceptudvikling af cafeer, restauranter, kiosker m.m. i traffikknudepunkter såsom lufthavne og togstationer.

I Københavns Lufthavn driver vi i øjeblikket 11 restauranter og cafeer (Starbucks, Pret a Manger, Burger etc.). Vi har for tiden ca. 250 ansatte og vi regner med at have mere end 300 ansatte om et par måneder. Ud over at åbne Tapa del Toro, åbner vi endnu en Pret a Manger til sommer.

Ønsker du at vide mere om HMSHost International, kan du læse mere her: http://hmshost.international/news-and-awards

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Afdelingschef til Udlændinge- og Integrationsministeriet

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København
Afdelingschefen for Familie- og Opholdsafdelingen i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement bliver ny departementschef i ministeriet. Derfor søger vi en ny afdelingschef. Stillingen Udlændinge- og Integrationsministeriets arbejdsopgaver ...
Indrykket:3. oktober 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018

HR Manager (maternity cover)

OVE ARUP & PARTNERS DANMARK A/S

København
Are you looking for new challenges within HR? We are now searching for a talented HR Manager for 1-year maternity cover. This is an exciting position, providing HR and management experience. You would lead the Danish Business Services team of 6 peop...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:20. oktober 2018

Institutleder til NorS

KU - SCIENCE - NBI

København
Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab (NorS) ved Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet søger en leder til at gå forrest i den strategiske udvikling. Det Humanistiske Fakultet er i en fase karakteriseret af afgørende ændringer, ...
Indrykket:8. oktober 2018
Udløbsdato:30. oktober 2018

Institutleder til Engerom

KU - HUM - Fakultetet

København
Det Humanistiske Fakultet ved Københavns Universitet søger en leder med gennemslagskraft og blik for den sprogpolitiske dagsorden til Institut for Engelsk, Germansk og Romansk (Engerom). De mindre sprog- og områdestudier har i en årrække været under...
Indrykket:8. oktober 2018
Udløbsdato:29. oktober 2018

Administrativ leder til Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin, Københavns Universitet

KU - SUND - Kbh Ø

København
Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin består af Afdeling for Almen Medicin (AAM) og Forskningsenheden for Almen Praksis (FE), Københavns Universitet (KU). Centret blev etableret i 2015. AAM er en del af Institut for Folkesundhedsvidensk...
Indrykket:10. oktober 2018
Udløbsdato:24. oktober 2018