Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Højmark Skole søger lærer til deltidsstilling

Højmark Skole søger en lærer på deltid på 25 timer
En af vores afholdte kollegaer har søgt nye udfordringer, og vi har derfor en ledig stilling på Højmark Skole. Vi har et rigtig godt indskolings- og mellemtrinteam, der mangler en ny kollega fra 1. marts 2020.  
Vi søger derfor en lærer på deltid, der har lyst til at arbejde på en aktiv lille skole centralt beliggende i Ringkøbing-Skjern kommune. Skolen er en del af Højmark Børneverden, der foruden skolen rummer Børnehus, Turbohus og dagpleje. Den ligger i et dejligt grønt område med masser af muligheder og fokus på at komme ud i naturen og bruge vores fantastiske omgivelser i undervisningen.
Højmark Børneverden bygger på de 4 søjler:
Faglighed – Udeliv – Bevægelse – Trivsel og sundhed.
Se mere om skolen på hjemmesiden: https://hoejmarkskole.aula.dk/
Vi er en meget udviklingsorienteret skole med fokus på bl.a. udeliv, hvor vi bruger vores fantastiske omgivelser meget. De sidste par år har vi fx haft kyllinger og skolehave på programmet. Det er en del af vores grønt flag projekt, samt et element i virkeliggørelsen af vores vision om Naturens rige i lokalsamfundet. Vi arbejder med ”Fra jord til bord” og har fået bygget et væksthus med tilknytning til en frugt- og bærhave. Skolehaven fra 2017 er på  500m2 med frugt og sansehave. I sommeren 2019 udvides med et stort bålhus og sheltere. Ud over udeliv har vi også meget fokus på bevægelse. Der er i skolens grønne område lavet motionssti og trimbane. Skolegården er malet op med taltavler, ligesom der arbejdes med skolegårdsaktiviteter i dansk. Vi har nogle særlige valgfag, vi kalder interessefag. Her samarbejder vi fx. med kirken om et skolekor og med Højmark Gymnastikforening med trænere, der understøtter i badminton, håndbold mv. Det kreative fylder også meget. Forrige år var vi aktive i projekt Offroad, hvor et af de projekter, vi lavede, er en billedfrise i vores cykelskur, der viser området, vi bor i.
Skolen er en del af et meget aktivt landsbysamfund, og vi har et nært samarbejde med foreningerne i landsbyen. Da vi er en lille skole, er der gode muligheder for, at du kan være med til at sætte dit præg på skolen. 
Vi er en nyrenoveret skole med interaktive tavler i alle klasselokaler, og der er nyere computere til alle elever, ligesom vores støtteforening har sikret, at vi har klassesæt med Ipads. Sidste skud på stammen er et nyrenoveret skolekøkken fra 2017.  Der er rigtig gode lærerarbejdspladser, hvor man sidder teamopdelt med et kontor til hvert team.
Det, vi søger, er en uddannet folkeskolelærer på deltid 25 timer, som skal være klasselærer og have danskundervisning i 2. kl.. Øvrige linjefag må gerne være ”Dansk som andet sprog”. I skemaet vil der desuden være lektietid, understøttende undervisning mv., som vi gerne vil have dækket ind. Kommer den rette, kan der ændres på skemaet såvel andre skemakombinationer, alt afhængigt af, hvad du kan tilbyde, fx matematik, historie, særligt understøttende undervisning mv.
Der vil blive lagt vægt på:

  • At du er en robust, synlig, anerkendende og inkluderende klasseleder
  • At du er en dygtig og engageret underviser
  • At du samarbejder bredt og bygger gode relationer
  • At du kan lide dit job og passer ind i teamet

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Det oplyses, at Ringkøbing-Skjern Kommune indhenter Børneattest i ansættelsesforhold, der vedrører børn og unge.
Til nyansatte har vi mentorordning den første tid, og skemaet er reduceret, så der er ekstra tid til forberedelse.
Der er ingen ansøgningsfrist, men vi kalder løbende ind til samtale, med forventet ansættelse fra d. 1. marts 2020 eller snarest derefter. Vi venter gerne på den rette.
Yderligere informationer kan indhentes hos
Skoleleder Anders Rosholm Hansen
99742515(skolen) 
25753456(mobil)

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til at ansøgninger sendes elektronisk. Du skal ansøge elektronisk via www.rksk.dk (ledige jobs). Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” nede under selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.