Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HØJSPÆNDINGSTEKNIKER, EL-NET, ALBERTSLUND


Måske er du vores nye kollega inden for vores speciale El-net – Højspænding?

Vi leder efter dygtige kolleger til at styrke vores forretningsområde, El-net (Højspænding), der ligesom os mener, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Hertil kommer, at vi ligeledes synes, det er sjovest, når man leverer noget, der er i orden og fungerer. Så har du erfaring som højspændingstekniker, og har du en grundlæggende god forståelse for el-teknik, er du måske vores nye kollega i El-net?

Din hverdag som Højspændingstekniker i EL-net

I Kemp & Lauritzen A/S kommer du til at arbejde med større og mindre komplekse HSP-installationer og anlægsopgaver. For at styre de nævnte opgaver sikkert i mål er det nødvendigt, at du kan planlægge, styre og foretage opfølgning på dine opgaver. Du har et godt overblik, så du kan estimere dit eget timeforbrug og foretage materialeopmålinger.

Du vil måske også blive inddraget i samarbejdet med andre afdelinger i forbindelse med tilbudsgivning, hvor din erfaring vil blive anvendt. Hertil kommer, at du får ansvaret for bestilling af komponenter og materialer til egne arbejdsopgaver.

Vi forventer, at du har erfaring med en eller flere af følgende arbejdsopgaver:

 • Arbejde på 10kV eller højere spændingsniveauer
 • Installation og idriftsættelse af HSP-anlæg
 • Vedligehold, service, måling og fejlsøgning på anlæg
 • Arbejde på hovedstationer
 • Arbejde med ende-muffer, kabelmuffer og kabler på flere spændingsniveauer
 • Arbejde i henhold til Stærkstrømsbekendtgørelsen
 • Du er en habil pc-bruger og kan ubesværet læse manualer på engelsk

 • Din baggrund

  Som erfaren højspændingstekniker, har du kendskab til flere spændingsniveauer. Du er uddannet inden for det EL-tekniske område eller tilsvarende. 60kV kabelkursus/uddannelse vil være en fordel. Du har flere års erfaring inden for EL-området, og ligeledes er du bekendt med SB afsnit 2, SB afsnit 5 og afsnit 6. Du har naturligvis et gyldigt kørekort kat. B. og kan fremvise straffeattest.

  Afdelingen for El-net og højspænding – er en del af sektionen Infrastruktur

  Du får gode, erfarne og meget vidende kolleger på kontoret i Albertslund og i hele Kemp & Lauritzen A/S. Sammen har vi ansvar for kræftværker og industrikunder i hele Danmark. Vi arbejder med et godt humør og tro på tingene, og vi prioriterer samarbejde samt vidensdeling meget højt. Tillid er et nøgleord hos os, hvor der er frihed under ansvar for alle.

  Hvis du mener at være det rette match til denne spændende stilling, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen' – indkomne ansøgninger behandles løbende. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den/de rette kandidater er fundet.

  Læs mere om vores virksomhed på http://www.kemp-lauritzen.dk  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her