Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hørning Bilteknik

Hørning Bilteknik aps  Agerskovvej 5  8362 Hørning

søger mekaniker

Vi tilbyder ;

en afvekslende hverdag

em fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer

et godt arb. miljø på et topmoderne værksted

Vi forestiller os at du :

er uddannet mekaniker

kan arbejde selvstændigt og struktureret

har kørekort

send din ansøgning til

horningbilteknik@outlook.dk

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329813771Phoenix-f4ccf9ae12018-05-17T00:00:00Hørning Bilteknik

Hørning Bilteknik aps  Agerskovvej 5  8362 Hørning

søger mekaniker

Vi tilbyder ;

en afvekslende hverdag

em fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer

et godt arb. miljø på et topmoderne værksted

Vi forestiller os at du :

er uddannet mekaniker

kan arbejde selvstændigt og struktureret

har kørekort

send din ansøgning til

horningbilteknik@outlook.dk

 

 

2018-07-12T00:50:43.560 Hørning Bilteknik aps Agerskovvej 5 8362 Hørning søger mekaniker Vi tilbyder en afvekslende hverdag em fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer et godt arb. miljø på et topmoderne værksted Vi forestiller os at du : er uddannet mekaniker kan arbejde selvstændigt og struktureret har kørekort send din ansøgning til horningbilteknik@outlook.dk11Jobnetf4ccf9ae100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-11T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3249483HØRNING BILTEKNIK ApS11Agerskovvej 58362HørningDKDanmark0
horningbilteknik@outlook.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent572965JobNet48254421000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f4ccf9aehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f4ccf9aehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f4ccf9ae&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f4ccf9ae&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/2.jpgHos HØRNING BILTEKNIK ApS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri355024205lykke hintzehorningbilteknik@outlook.dkDKDanmarkDKDanmark329928220Mekanisk montør søges - dagholdRobot Har du kendskab til maskinopbygning og drømmer du om at arbejde med større anlæg? Hvis ja, så grib chancen her. For virksomhed i Aarhus der arbejder med opbygning af maskinanlæg, søges en faglært til maskinopbygning. Dette er på alm. daghold. Jobbet vil overvejende bestå af Samle og montere mekaniske dele og maskiner ud fra samlingstegninger og styklister Test Ad hoc opgaver m.m. Din baggrund til denne stillingEvt. arbejdet som montør, servicetekniker eller rejsemontør på industrielle maskiner. Evt. en baggrund som smed, maskinarbejder, værktøjsmager eller lignende. Der tilbydes Du tilbydes et spændende job i en større virksomhed med ambitioner om fortsat vækst og udvikling af både mennesker og deres produkter (maskiner). Løn efter kvalifikationer, men omkring de 190-195 plus pension m.m. Jobbet er i første omgang et projekt til at starte med, på ca. 4 mdr. med mulighed på forlængelse. KONTAKT Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina eller Jøren på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks. SØG STILLINGEN Ansøgning med CV kan oprettes på http: www.hr-industries.axp.dk - job nr. 46819Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under Kontakt bureauet skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer. Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny. Log ind på: https: www.hr-industries.axp.dk temp_web login.php

Har du kendskab til maskinopbygning og drømmer du om at arbejde med større anlæg? Hvis ja, så grib chancen her.

For virksomhed i Aarhus der arbejder med opbygning af maskinanlæg, søges en faglært til maskinopbygning. Dette er på alm. daghold.

Jobbet vil overvejende bestå af
• Samle og montere mekaniske dele og maskiner ud fra samlingstegninger og styklister
• Test
• Ad hoc opgaver m.m.

Din baggrund til denne stilling
Evt. arbejdet som montør, servicetekniker eller rejsemontør på industrielle maskiner. Evt. en baggrund som smed, maskinarbejder, værktøjsmager eller lignende.

Der tilbydes
Du tilbydes et spændende job i en større virksomhed med ambitioner om fortsat vækst og udvikling af både mennesker og deres produkter (maskiner). Løn efter kvalifikationer, men omkring de 190-195 plus pension m.m. Jobbet er i første omgang et projekt til at starte med, på ca. 4 mdr. med mulighed på forlængelse.

KONTAKT
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Dina eller Jøren på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 46819
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.
Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny.
Log ind på: https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

HR-INDUSTRIES A/SAarhus V2018-12-14T00:00:002019-02-08T00:00:00
329922941Dygtig og selvstændig mekaniker søges til Hella Service Partner VærkstedRobot Skanderborg Auto Dæk Center søger en dygtig og selvstændig mekaniker til omgående tiltrædelse. Dine kvalifikationer: Min 10 år erffaring med alle mærker Aircon certifikat Mødestabil og kan arbejde selvstændigt Flexibel når det brænder på Har interesse i at yde dit bedste og går op i at det du laver er lavet til UG Vi tilbyder: God løn efter kvalifikationer Gode kollegaer Mulighed for efteruddannelse via kurser osv. Frihed under ansvar Opfylder du disse krav og er dette noget for dig så send mig en skriftelig ansøgning.

Skanderborg Auto & Dæk Center søger en dygtig og selvstændig mekaniker til omgående tiltrædelse.

Dine kvalifikationer:

Min 10 år erffaring med alle mærker

Aircon certifikat

Mødestabil og kan arbejde selvstændigt

Flexibel når det brænder på

Har interesse i at yde dit bedste og går op i at det du laver er lavet til UG

 

Vi tilbyder:

God løn efter kvalifikationer

Gode kollegaer 

Mulighed for efteruddannelse via kurser osv.

Frihed under ansvar

 

Opfylder du disse krav og er dette noget for dig så send mig en skriftelig ansøgning. 

CT STYLING ApSSkanderborg2018-12-04T00:00:002019-01-29T00:00:00
329919641Mekaniker søges til vores nye værksted i RandersRobot Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi forventer at få forrygende travlt i vores nye afdeling i Randers, og søger derfor en mekaniker der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. Det er en forudsætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker. Jobbeskrivelse Du skal primært beskæftige dig med service, reparation samt test- og fejlfindingsopgaver. Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. Du får mere end du forventer Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, sundhedssikring og pensionsordning. Ansøgning Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dkMærk emnefeltet med mekaniker og by. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Afdelingschef Matthias Madsen ( 45) 2598 9210 Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien. Læs mere om afdelingen på https: skorstensgaard.dk Stillingen er 37 timer pr. uge. Tiltrædelse 1. februar 2019. Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 17 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere.

Bliv en del af en koncern i rivende udvikling

Vi forventer at få forrygende travlt i vores nye afdeling i Randers, og søger derfor en mekaniker der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og som vil være med til at skabe glæde. 

Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. 
Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice. 

Det er en forudsætning for at søge stillingen at du har B-kørekort og er uddannet mekaniker. 

Jobbeskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med service, reparation samt test- og fejlfindingsopgaver. 
Du kommer til at arbejde sammen med et skarpt team, bestående af de øvrige mekanikere samt afdelingschefen. 

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder gode arbejdsforhold i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, fordelagtige medarbejderordninger, løn efter kvalifikationer, efteruddannelse, sundhedssikring og pensionsordning. 

Ansøgning

Send venligst ansøgningen til: job@skorstensgaard.dk
Mærk emnefeltet med mekaniker og by.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: 
Afdelingschef Matthias Madsen (+45) 2598 9210

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Skorstensgaard familien.

Læs mere om afdelingen på https://skorstensgaard.dk/

Stillingen er 37 timer pr. uge. 
Tiltrædelse 1. februar 2019. 

 

Skorstensgaard er en af Danmarks førende indenfor autoreparationer. Vi er en værkstedskæde i vækst med 17 afdelinger, hvor vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere. God service og høj kvalitet kommer i allerførste række og vi lægger stor vægt på udvikling, motivering og efteruddannelse af vores medarbejdere. 

Skorstensgaard Randers ApsRanders SV2018-11-28T00:00:002019-01-23T00:00:00
329940106AutomekanikerRobot Team HG AUTO søger lige nu en dygtig mekanikersvend, med godt humør og faglig stolthed samt mindst 5 års erfaring og kan arbejde selvstændigt. Vi er et Automester værksted med over 30 år på bagen og er ajourført med den nyeste teknologi, Du skal være klar til en travl hverdag, hvor du har kunderne i fokus og vil levere den bedste kvalitet hver gang. Har du kendskab til VW, Audi, Seat og Skoda vil dette være en fordel, men ikke et must. Er du vores nye mekaniker, som har lyst til at arbejde i et team, som konstant er i udvikling indenfor branchen? Kontakt Heinrich for en uforpligtende snak på tlf 40296375, hvis det kunne være noget for dig. Diskretion er en selvfølge.

Team HG AUTO søger lige nu en dygtig mekanikersvend, med godt humør og faglig stolthed samt mindst 5 års erfaring og kan arbejde selvstændigt. Vi er et Automester værksted med over 30 år på bagen og er ajourført med den nyeste teknologi, Du skal være klar til en travl hverdag, hvor du har kunderne i fokus og vil levere den bedste kvalitet hver gang. Har du kendskab til VW, Audi, Seat og Skoda vil dette være en fordel, men ikke et must. 

Er du vores nye mekaniker, som har lyst til at arbejde i et team, som konstant er i udvikling indenfor branchen? Kontakt Heinrich for en uforpligtende snak på tlf 40296375, hvis det kunne være noget for dig. Diskretion er en selvfølge. 

HG Auto ApSRanders SØ2019-01-10T00:00:002019-03-07T00:00:00
329941550Selvkørende Mekaniker med kort og pære i orden søges.Robot Er det dig så læs videre herunderJobbeskrivelse: Vi søger for en kunde dygtig Automekanikere i Silkeborg Kommune. Primære arbejdsopgaver: Opgaverne vil spænde bredt inden for mekanikerfaget lige fra syn og fejlfinding til reparationer og vedligehold mm. Faglige kvalifikationer: Du skal være uddannet automekaniker eller autotekniker og det forventes at du kan varetage opgaver hele vejen rundt i faget. Personlige kvalifikationer: - Du er mødestabil - Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams - Du giver dine kollegaer en ekstra hånd - Du skal kunne forstå snakke dansk Stillingen skal besættes hurtigst muligt og vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig! Send din ansøgning og CV til Frederik Sandvad på mailadressen fan@jobteam.dk med referencen: FAN-005 .

Er det dig så læs videre herunderJobbeskrivelse:

Vi søger for en kunde dygtig Automekanikere i Silkeborg Kommune.

Primære arbejdsopgaver:

Opgaverne vil spænde bredt inden for mekanikerfaget lige fra syn og fejlfinding til reparationer og vedligehold mm.

Faglige kvalifikationer:

Du skal være uddannet automekaniker eller autotekniker og det forventes at du kan varetage opgaver hele vejen rundt i faget.

Personlige kvalifikationer:

- Du er mødestabil

- Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams

- Du giver dine kollegaer en ekstra hånd

- Du skal kunne forstå/snakke dansk

Stillingen skal besættes hurtigst muligt og vi holder løbende samtaler. Vi ser frem til at høre fra dig!

Send din ansøgning og CV til Frederik Sandvad på mailadressen fan@jobteam.dk med referencen: "FAN-005".

JobTeam SilkeborgSilkeborg2019-01-12T00:00:002019-03-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Mekanisk montør søges - daghold

HR-INDUSTRIES A/S

Aarhus V
Har du kendskab til maskinopbygning og drømmer du om at arbejde med større anlæg? Hvis ja, så grib chancen her. For virksomhed i Aarhus der arbejder med opbygning af maskinanlæg, søges en faglært til maskinopbygning. Dette er på alm. daghold. Jobbet...
Indrykket:14. december 2018
Udløbsdato:8. februar 2019

Dygtig og selvstændig mekaniker søges til Hella Service Partner Værksted

CT STYLING ApS

Skanderborg
Skanderborg Auto Dæk Center søger en dygtig og selvstændig mekaniker til omgående tiltrædelse. Dine kvalifikationer: Min 10 år erffaring med alle mærker Aircon certifikat Mødestabil og kan arbejde selvstændigt Flexibel når det brænder på Har interes...
Indrykket:4. december 2018
Udløbsdato:29. januar 2019

Mekaniker søges til vores nye værksted i Randers

Skorstensgaard Randers Aps

Randers SV
Bliv en del af en koncern i rivende udvikling Vi forventer at få forrygende travlt i vores nye afdeling i Randers, og søger derfor en mekaniker der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og som vil være med til at ...
Indrykket:28. november 2018
Udløbsdato:23. januar 2019

Automekaniker

HG Auto ApS

Randers SØ
Team HG AUTO søger lige nu en dygtig mekanikersvend, med godt humør og faglig stolthed samt mindst 5 års erfaring og kan arbejde selvstændigt. Vi er et Automester værksted med over 30 år på bagen og er ajourført med den nyeste teknologi, Du skal vær...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:7. marts 2019

Selvkørende Mekaniker med kort og pære i orden søges.

JobTeam Silkeborg

Silkeborg
Er det dig så læs videre herunderJobbeskrivelse: Vi søger for en kunde dygtig Automekanikere i Silkeborg Kommune. Primære arbejdsopgaver: Opgaverne vil spænde bredt inden for mekanikerfaget lige fra syn og fejlfinding til reparationer og vedligehold...
Indrykket:12. januar 2019
Udløbsdato:9. marts 2019