Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hørsholm Kommune søger en engageret, synlig og faglig stærk leder til Ulvemosehuset i Hørsholm

Hørsholm Kommune søger en engageret, synlig og faglig stærk leder til Ulvemosehuset i Hørsholm

Ulvemosehuset er en integreret daginstitution, hvor det pædagogiske arbejde er båret af en høj pædagogisk faglighed, forankret i værdier som nærhed, tryghed, og en anerkendende tilgang til børn, forældre og medarbejdere. Værdierne lever i den pædagogiske hverdag, og er kulturbærende i samarbejdet med forældrene.

Ulvemosehusets kerneopgave er at skabe rammer for, at alle børn føler sig betydningsfulde i flere forskellige børnefælleskaber. Alle forældre og medarbejdere bakker op og arbejder sammen om at løfte kerneopgaven.

Kort om stillingen

Vi søger en leder, der har gode samarbejdsevner og en anerkendende ledelsesstil, som understøtter og udvikler det gode og stabile arbejdsmiljø, som kendetegner Ulvemosehuset og de ca. 10 dygtige medarbejdere, der alle brænder for at skabe et godt børnemiljø med nærvær og tryghed. Du skal med høj faglighed stå i spidsen for en samlet pædagogisk retning, hvor implementering af den styrkede læreplan og udvikling af en systematisk evalueringskultur er vigtige opgaver.

Hørsholm Kommune oplever et stigende børnetal på 0-6 årsområdet, og derfor er det politisk besluttet, at Ulvemosehuset skal udvides med en ekstra børnegruppe i en nyopført pavillon i løbet af foråret 2021. Du skal som leder være med til at realisere de nye fysiske rammer, og i samarbejde med medarbejderne udvikle gode og inspirerende lege- og læringsmiljøer for alle børn i Ulvemosehuset.

Som leder har du det overordnede ansvar for daginstitution – inden for de rammer, som er givet af Hørsholm Kommune. Du skal samarbejde med en dedikeret forældrebestyrelse og forældregruppe. Du vil derudover indgå i et initiativrigt og fagligt funderet ledelsesfællesskab med de øvrige daginstitutionsledere og Center for Dagtilbud og Skole.

Faglige og personlige kompetencer

Vi søger en leder, der står på et solidt fagligt fundament, som kan omsætte teori og ord til handlinger i praksis, og som er et pædagogisk fyrtårn, der kan samle medarbejdergruppen om en fælles pædagogisk retning

Du skal være en nærværende, synlig og involverende leder, der udviser tillid og respekt over for medarbejderne. Du skal være visionær, nytænkende og have blik for udviklingen på dagtilbudsområdet. Du skal desuden kunne se dig selv i Ulvemosehusets kerneopgave og ville gøre en forskel for alle børn i Ulvemosehuset.

Derudover søger vi en leder, som:

  • Er uddannet pædagog og har flere års erfaring som pædagog i en daginstitution.
  • Har gennemført en lederuddannelse eller har lyst til at gå i gang med lederuddannelse.
  • Har stærke samarbejdsevner og gode kommunikative evner.
  • Har en anerkendende ledelsesstil præget af tillid og respekt.
  • Er en engageret personaleleder.
  • Har økonomisk overblik og erfaring med og kendskab til økonomistyring.
Kort om institutionen

I Ulvemosehuset er der pt. 42 børn fordelt på en vuggestuegruppe og en børnehavegruppe. Med udvidelsen forventes børnegruppen at blive forøget med ca. 20-30 børn. Ulvemosehusets fysiske rammer er et charmerende ældre hus med sjæl og fantastiske udearealer.

Mere viden

Stillingen ønskes besat snarest muligt eller senest 1. marts 2021.

Der afholdes 1. ansættelsessamtale 21. januar 2021 kl. 17.00-21.00 og 2. ansættelsessamtale 28. januar 2021 kl. 18.00-21.00. Mellem de to samtaler vil være en profilanalyse og ved 2. samtale vil være en case.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte souschef og leder af dagtilbudsområdet Line Rovelt på tlf. 2424 9441 eller bestyrelsesformand Kristian Hvidt på tlf. 51922884.

Ansættelses- og lønvilkår fastsættes i henhold til gældende aftaler samt faglige og personlige kompetencer.

Søg sådan

Ansøgningsfristen er 15. januar 2021.

Brug knappen til højre for at søge stillingen. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.