Gem job

Høstmedhjælpere til laboratoriet - Kolding 2021

Om stillingen
Danish Agro søger lige nu høstmedhjælpere til tidsbegrænset stilling til vores laboratorie i Kolding. Stillingen vil forløbe fra ca. 1. august (plus/minus en uge herfra - afhængig af årets høst) og indtil høsten er overstået – så arbejdet forventes at være udført senest midt september. Vi ser derfor gerne, at du ikke holder ferie i denne periode.

Der er tale om en fleksibel stilling, hvor der er mulighed for både fuldtid eller deltid – dag-, aften- og natarbejde, samt weekendarbejde.


Arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne vil primært bestå af håndtering af kornprøver, og alt hvad det indebærer. Som ny medarbejder i en tidsbegrænset periode vil oplæring være af stor prioritet for os – ligeledes at inkludere dig i det daglige sociale miljø hos Danish Agro.


Kvalifikationer
Vi ønsker at vores nye medhjælpere kan sætte kryds i disse punkter:

 • At man er +18 år
 • Behersker det danske sprog
 • At man er frisk og kan stå op en hel dag
 • Har ikke høfeber eller støvallergi
 • Vi påtænker, at du er i gang med et sabbatår eller i gang med en videregående uddannelse og trænger til lidt arbejde i din sommerferie. Der er dog ikke nogen yderligere krav til din indgang til jobbet.


  Arbejdsadresse
  Caspar Müllers Gade 13, 6000 Kolding.


  Gem job

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Gem

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.