Hohenwarte søger Kok/køkkenmedhjælpere både fuldtid og deltid

Hohenwarte søger hurtigst muligt kokke eller dygtige køkkenmedhjælpere der kan arbejde selvstændig.

Skal selv kunne stå for arrangementer af forskellig art.

Det er tale om en fuldtids- og en halvtidsstilling. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330004797Phoenix-98c4622e12019-04-10T00:00:00Hohenwarte søger Kok/køkkenmedhjælpere både fuldtid og deltid

Hohenwarte søger hurtigst muligt kokke eller dygtige køkkenmedhjælpere der kan arbejde selvstændig.

Skal selv kunne stå for arrangementer af forskellig art.

Det er tale om en fuldtids- og en halvtidsstilling. 

Hohenwarte søger hurtigst muligt kokke eller dygtige køkkenmedhjælpere der kan arbejde selvstændig. Skal selv kunne stå for arrangementer af forskellig art. Det er tale om en fuldtids- og en halvtidsstilling.11jobnet98c4622e100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-05T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandTønder3505949Hohenwarte IVS11Siltoftvej 26280HøjerDKDanmark0email@hohenwarte.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent743320JobNet4973391497339110010-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=98c4622ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=98c4622ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=98c4622e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=98c4622e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361423156Vivi Paulsenemail@hohenwarte.dkDKDanmarkDKDanmark330026307Øster Højst Kro søger kok/caterRobot Øster Høst Kro søger hurtigst muligt en dygtig kok eller cater. Der forventes selvfølgelig skiftende arbejdstider. Stillingen er på fuldtid. (37 timer).

Øster Høst Kro søger hurtigst muligt en dygtig kok eller cater. 

Der forventes selvfølgelig skiftende arbejdstider.

Stillingen er på fuldtid. (37 timer).

 

ØSTER HØJST KROLøgumkloster2019-05-16T00:00:002019-06-01T00:00:00
330026505Reserve til Eurest kantine i trekantsområdetRobot Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en reserve til vores kantiner i trekantsområdet. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning, e-smiley. Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Vores forventninger til dig Du er madhåndværker med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du har et godt og stærkt helbred, du er selvstændig. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, En 0 timers kontrakt, hvor du vil blive indkaldt efter behov. Arbejdstiden kan være enten i dagtimerne eller om natten. Løn efter overenskomst. Arbejdssted. Eurest kantiner i trekantsområdet. Arbejdstider: Er imellem kl. 6.00 til 20.00, eller imellem kl. 22.00 til 06.00 Antal arbejdstimer i henhold til aftale med køkkenchefen Tiltrædelse pr. - Efter aftale Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Områdeleder Torben Stryhn på 30168323. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 01.07.2019. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en reserve til vores kantiner i trekantsområdet. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

 • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning, e-smiley.
 • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig
Du er madhåndværker med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du har et godt og stærkt helbred, du er selvstændig. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

 • Ærlighed, åbenhed og respekt
 • Passion for kvalitet
 • Succes ved teamwork
 • Ansvar
 • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, En 0 timers kontrakt, hvor du vil blive indkaldt efter behov. Arbejdstiden kan være enten i dagtimerne eller om natten. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted.
Eurest kantiner i trekantsområdet.

Arbejdstider:

Er imellem kl. 6.00 til 20.00, eller imellem kl. 22.00 til 06.00

Antal arbejdstimer i henhold til aftale med køkkenchefen

Tiltrædelse pr. - Efter aftale

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Områdeleder  Torben Stryhn på 30168323. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 01.07.2019.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Eurest Kantine, Arla Foods ChristiansfeldVejle2019-05-16T00:00:002019-07-01T00:00:00
330025832Kreativ uddannet Madhåndværker, 37 timer nattevagt, til kantinen hos Arla Foods i ChristiansfeldRobot Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en madhåndværker til vores kantine hos Arla Foods i Christiansfeld. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning,menuplanlægning , e-smiley Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Vores forventninger til dig Du er udlært kok,eller andet, med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og med at arbejde om natten, du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er meget stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du forstår meningen og vigtigheden af Teamwork. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst. Arbejdssted Eurest kantine hos Arla Foods Christiansfeld, Arlavej 2, 6970 Christiansfeld. Arbejdstider: Søndag til Torsdag fra kl. 22 til 06. Fredag fri. Tiltrædelse pr. Snarest Muligt. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Inge Sørensen på 45 23688327. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 01.07.2019. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en madhåndværker til vores kantine hos Arla Foods i Christiansfeld. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

 • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning,menuplanlægning , e-smiley
 • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig
Du er udlært kok,eller andet, med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og med at arbejde om natten, du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er meget stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du forstår meningen og vigtigheden af Teamwork. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

 • Ærlighed, åbenhed og respekt
 • Passion for kvalitet
 • Succes ved teamwork
 • Ansvar
 • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos Arla Foods Christiansfeld, Arlavej 2, 6970 Christiansfeld.

Arbejdstider:

Søndag til Torsdag fra kl. 22 til 06.

Fredag fri.

Tiltrædelse pr. – Snarest Muligt.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef  Inge Sørensen på +45 23688327. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 01.07.2019.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

 

Eurest Kantine, Arla Foods ChristiansfeldChristiansfeld2019-05-16T00:00:002019-07-01T00:00:00
330009946Kok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg CateringRobot Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere. Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det varme og kolde køkken. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard. Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø. Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder. Tiltrædelse d. 3. juni 2019 eller efter aftale. Vi forventer, at: Du har mindst 2 års køkkenerfaring Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder Du møder udfordringer med en positiv indstilling Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo Du taler dansk Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 71724500. Ansøgningsfristen er søndag d. 26. maj 2019. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt. Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk

Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere.

Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsenteret for mange forskellige opgaver både indenfor det varme og kolde køkken.

Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurationsniveau. Det betyder at vores mad er hjemmelavet med fokus på sundhed, kvalitet og høj standard.

Vi tilbyder en attraktiv arbejdstid på 37 timer om ugen, som ligger i dagtimerne fra mandag til fredag.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser, samt personalefordele og et innovativt, positivt arbejdsmiljø.

Vi lægger stor vægt på at give vores medarbejdere gode udviklingsmuligheder.

Tiltrædelse d. 3. juni 2019 eller efter aftale. 

Vi forventer, at:

 • Du har mindst 2 års køkkenerfaring
 • Du er engageret, kvalitetsbevist og har stor udviklingslyst
 • Du har gode samarbejdsevner og er en teamspiller
 • Du er serviceminded og smilende i samspillet med kollegaer og kunder
 • Du møder udfordringer med en positiv indstilling
 • Du trives med at arbejde i et miljø med stor produktion og højt tempo
 • Du taler dansk

Hvis du vil vide mere, så kontakt os på sc@adis.dk eller ring til Adis Velic på tlf. 71724500.

Ansøgningsfristen er søndag d. 26. maj 2019.

Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Send en kortfattet ansøgning med mrk. kok til sc@adis.dk

 

Sønderborg CateringSønderborg2019-04-23T00:00:002019-05-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Øster Højst Kro søger kok/cater

ØSTER HØJST KRO

Løgumkloster
Øster Høst Kro søger hurtigst muligt en dygtig kok eller cater. Der forventes selvfølgelig skiftende arbejdstider. Stillingen er på fuldtid. (37 timer).
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:1. juni 2019

Reserve til Eurest kantine i trekantsområdet

Eurest Kantine, Arla Foods Christiansfeld

Vejle
Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en reserve til vores kantiner i trekantsområdet. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster. Du kommer til a...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Kreativ uddannet Madhåndværker, 37 timer nattevagt, til kantinen hos Arla Foods i Christiansfeld

Eurest Kantine, Arla Foods Christiansfeld

Christiansfeld
Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en madhåndværker til vores kantine hos Arla Foods i Christiansfeld. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæst...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Kok eller erfaren køkkenmedarbejder til Sønderborg Catering

Sønderborg Catering

Sønderborg
Sønderborg Catering er en virksomhed i kraftig udvikling. Vi har travlt og søger derfor en medarbejder mere. Søger du nye udfordringer, så er du måske den medarbejder, vi står og mangler til en spændende stilling i vores køkken. Du vil blive præsent...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:26. maj 2019