Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Holdledere til distrikt Allinge

Har du lyst til et ansvarsfuldt job, med mulighed for at hjælpe borgere i tilfælde af ulykker og uheld?
-Så er jobbet som holdleder måske noget for dig.

Om os

Stillingen er placeret ved Beredskabsstyrelsen Bornholm, der er statens redningsberedskab på øen.
Vi er uddannelsessted for ca. 55 værnepligtige, som i løbet af 9 måneder gennemgår en omfattende uddannelse og indgår i den statslige udrykningsvagt.

Vi driver desuden en deltidsstation, der varetager de operative opgaver indenfor brand, redning og miljø i stationens dækningsområde.

Om stillingen

Som deltidsholdleder får du et ansvarsfuldt job hvor du får mulighed for, at hjælpe andre og være med til at gøre en forskel.
Du vil møde udfordringer og du skal være parat til at tackle vanskelige situationer, men samtidig vil du være med til at sikre borgerne en tryg hverdag.

På nuværende tidspunkt dækker fire holdledere vagten i Distrikt Allinge. Vi søger både en holdleder der ønsker at indgå i vagtturnussen og dels en holdleder der kan varetage holdledervagten på ad hoc basis. Fælles for stillingerne er, at du alarmeres via pager og skal kunne møde på brandstationen således, at udrykningskøretøjerne er kørt fra stationen senest 5 minutter efter alarmeringen.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

• Deltage som holdleder ved udrykninger.
• Deltage i reetablering og klargøring af køretøjer efter udrykninger.
• Deltage i obligatorisk vedligeholdelsesuddannelse.
• I muligt og nødvendigt omfang, deltage i møder og andre aktiviteter vedrørende beredskabet i distrikt Allinge.

Om dig

• Du har bestået holdlederuddannelse indsats og har vedligeholdt uddannelsen jf. reglerne.
• Du har kørekort til kategori C

Du skal endvidere have bopæl inden for et geografisk område, som muliggør, at du kan møde på brandstationen i Allinge og afgå med udrykningsvagten senest 5 minutter efter alarmering.

Som person er du fleksibel og god til at samarbejde.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på individuel kontrakt, hvor løn og pension forhandles individuelt efter kvalifikationer. Ved ansættelse i Forsvaret er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er velkommen til at kontakte stationsleder Clemens Riis på telefon 5644 5800 hvis du har spørgsmål til stillingen.
Har du spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Julie Manthey Palmquist på telefon 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 3. juli 2020 og vi forventer at afholde samtaler umiddelbart herefter.
Stillingen er til besættelse snarest muligt eller efter nærmere aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.
Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev, kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Læs mere om Beredskabsstyrelsen som arbejdsplads på www.brs.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.