Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Holmegårdsskolen søger 1 pædagog fuldtid til vores gruppeordning for elever med ADHD eller lignende udfordringer

Holmegårdsskolen søger en uddannet pædagog med start august 2018, som er fagligt og pædagogisk kompetent til at varetage en varieret arbejdsdag i vores gruppeordning. Vi ønsker derfor en pædagog med særlig interesse i, og erfaring med, specialområdet. Stillingen er en fastansættelse på fuld tid.
Gruppeordningen
Gruppeordningen er et specialundervisningstilbud til børn i Hvidovre Kommune, hvor målgruppen er børn fra 0.-7. klasse. Gruppeordningen er i undervisningstiden opdelt i gruppe 1 og 2 – én for de yngste og én for de ældste, hvor hver gruppe er normeret til syv-otte børn. Gruppeordningen er et heldagstilbud, så arbejdstiden er fordelt på både skoletid og SFO-tid. Dagligdagen i gruppeordningen er bygget op omkring en fast struktur, og der anvendes eksempelvis piktogrammer og tydelige læringsmål. Yderligere arbejdes der bl.a. med ugeskema, bevægelse og IT. Der arbejdes systematisk med udvikling af børnenes sociale, faglige og almene kompetencer gennem bl.a. teammøder og en fælles pædagogisk tilgang, der hviler på en anerkendende pædagogik med udgangspunkt i børnenes ressourcer. Der er særligt fokus på børnenes almene udvikling.

Gruppeordningen har 4 lærere og 4 pædagoger tilknyttet.

Holmegårdsskolen
Gruppeordningen er en del af Holmegårdsskolen, som er en skole karakteriseret ved trygge rammer, gode traditioner, et godt elevgrundlag og et konstruktivt skole-hjemsamarbejde. Skolen er beliggende i Hvidovre Nord og har 589 elever fordelt på 25 klasser fra 0.-9. klasse, samt gruppeordningen.
Du er:

 • Pædagoguddannet
 • Erfaren indenfor specialområdet
 • Struktureret og systematisk i dit arbejde med børnenes sociale og personlige udvikling
 • Lyttende og anerkendende ift. udfordringer i både børnenes og kollegaers hverdag
 • En loyal teamplayer
 • Handlekraftig og robust i udfordrende situationer
Vi tilbyder:
 • Dygtige kollegaer
 • Et stærkt og udviklingsorienteret team
 • Mulighed for at bidrage til de fremadrettede pædagogiske tiltag ift. børnenes udvikling
 • En spændende, afvekslende og udfordrende hverdag
 • Et tæt tværfagligt samarbejde mellem lærere og pædagoger
 • God stemning, godt humør og en positiv tilgang til arbejdsdagens udfordringer

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er d. 28. maj kl. 12.00, og samtaler forventes afholdt mandag d. 11. juni 2018.
Du er meget velkommen til at kontakte os for nærmere oplysninger hos afdelingsleder Mille Geschwendtner på gsw@hvidovre.dk eller søge informationer på skolens hjemmeside www.holmegaards-skolen.skoleintra.dk

Send ansøgning via dette link: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1065&departmentId=18956&ProjectId=144790Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her