Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Holmstrupgård, afd. Lunden, søger medarbejder til barselsvikariat

Er du sygeplejerske, pædagog, ergoterapeut eller andet sundhedsfagligt uddannet? Er du interesseret i socialpsykiatri? Holmstrupgård, afd. Lunden, søger medarbejder til et barselsvikariat i en 37 timers stilling, – og måske er det lige præcis dig vi står og mangler! Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1. marts 2021-28. februar 2022.

Holmstrupgård er et socialpsykiatrisk dag- og døgntilbud til unge i alderen 14-23 år med psykiatriske vanskeligheder. Holmstrupgård består af 7 døgnafdelinger samt intern skole, beskæftigelse, dagtilbud og udslusningstilbud. Vi tilbyder en helhedsorienteret pædagogisk og miljøterapeutisk behandling.

Afdelingen
Målgruppen er unge med diagnoser inden for det psykiatriske område. Gruppen er ikke afgrænset til bestemte diagnoser, men sammensættes ud fra en konkret vurdering af den enkelte unge og gruppen på afdelingen. På afdelingen der unge mennesker med en personlighedsforstyrrelse, skizofreni, selvskadende adfærd og andre psykiatriske lidelser. Det kræves, at man vil samarbejde med gode, dygtige kolleger og unge mennesker, som kan have det meget svært i deres liv.

Vi mener, at trivsel for både unge og ansatte er betinget af en høj faglighed og at det er i sammenspillet mellem disse ting, at en positiv udvikling kan finde sted. Vi baserer vores arbejde på en miljøterapeutisk tænkning, som søger at balancere rammer og relation ligeligt. Du kan læse mere om Holmstrupgård og afdeling Lunden på vores hjemmeside www.holmstrupgaard.rm.dk. Vi forventer, at du har læst på hjemmesiden og gjort dig overvejelser om den pædagogiske og miljøterapeutiske praksis.

Vi tilbyder:

 • arbejde med nogle spændende unge mennesker, der trives med struktur, stabilitet og autenticitet
 • at du bliver en del af en større organisation, hvor der er plads til at afprøve dine dristige pædagogiske tiltag, der tager meningsfyldt afsæt i målgruppen
 • løbende fokus på din faglige udvikling, i form af efteruddannelse, kursus og fokus på at implementere teori og praksis - bl.a. i form af en intern miljøterapi uddannelse
 • ugentlig supervision, behandlingskonference og personalemøde: Med fokus på at kvalificere praksis
 • en veletableret organisation hvor robusthed er et fælles anliggende
 • en ledelse der er tæt på og tilgængelig
 • en aktiv personaleforening
Vi ansætter dig, som  
 • har en relevant uddannelse (sygeplejerske, pædagog, ergoterapeut, SOSU-assistent) og eventuelt erfaring med målgruppen
 • udviser indsigt i målgruppen og enten til samtale eller gennem erfaring kan vise, at du kan omsætte dette til praksis
 • har drivkraften til at være motivator og kan være udholdende, når de unge ikke kan
 • er loyal overfor den aftalte struktur og praksis
 • er empatisk, rummelig og søger at forstå den unges perspektiv
 • arbejder professionelt med personlig autenticitet
 • har erfaring med brugen af IT og har kørekort til personbil

Jobbeskrivelse
Hverdagen består i at understøtte de unge i at få en dagsstruktur, samt medvirke til at skabe et positivt miljø. Derudover er det praktiske arbejde i afdelingen ligeledes er en del af den miljøterapeutiske indsats. Du vil blive fast kontaktperson for to unge, men være del af et samlet team omkring hele ungegruppen. Særlige ansvarsområder omkring kontaktunge er bl.a. ugesamtaler, forældrekontakt, samt fortløbende arbejde med at evaluere og udvikle mål og delmål i samarbejde med den unge. Arbejdet veksler mellem dag- og aftenvagter, samt vagter hver anden/tredje weekend.


Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:  
ibibsen@ps.rm.dk eller på telefon:
78 47 87 14 / 20 51 24 17 indenfor normal arbejdstid

Ansøgningsfrist 17. januar 2021 kl. 24.00
Samtaler forventes afholdt i uge 4 2021Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.