Gem job

home Hunderup, Odense, søger sagsbehandler/salgskoordinator/sekretær gerne med kompetencer fra erhvervsmarkedet

Er du kompetent, energisk, smilende og serviceminded – så er det lige dig vi leder efter

Vi har travlt og søger endnu en god kollega, der kan hjælpe teamet med administrative opgaver i vores forretning i Hunderup.

Vi forestiller os, at du allerede nu er beskæftiget i vores branche, og at du er rutineret i alle arbejdsopgaver som sagsbehandler fra privatmarkedet og gerne med kompetencer inden for erhvervsmarkedet.

Du skal brænde for den administrative del af en ejendomshandel, arbejde struktureret med en positiv og udadvendt attitude.

Du træder ind i et velfungerende team i en af Odenses mest sælgende ejendomsmægler-forretninger, som har ét mål i hverdagen - nemlig at skabe de bedst mulige resultater. Vi har ekstremt stor fokus på vores kunder og vores betydning for både køber og sælger.

Vi ønsker at vores nye kollega har et godt humør, er imødekommende, er god til at tage initiativ samt har en god ordenssans. Som menneske trives du bedst ved selv at have indflydelse på dine arbejdsopgaver, samtidig med at du fungerer godt i et team med et fælles mål.

Selvom din faste base vil være på Læssøegade i Odense M, vil du skulle samarbejde og sparre med de andre salgskoordinatorer samt det øvrige personale på tværs af vores 3 forretninger. Virksomheden er en veletableret og solid virksomhed. Vi er kvalitetsbevidste og højtuddannede.

I home arbejder vi i markedets bedste systemer hvilket letter hverdagens arbejdsopgaver. Vi har stor fokus på efteruddannelse både internt i kæden og via Dansk Ejendomsmæglerforening.

Indeholder du ovenstående egenskaber og ønsker du at være en del af vores udvikling, så send din ansøgning og cv via nedenstående link.

Vi er kræsne, og venter gerne på den rigtige, så derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Hvis du ønsker at vide mere om stillingen eller om home Hunderup, er du altid velkommen til at ringe til Indehavere Jakob Nielsen på telefon 20271605 eller Morten Nielsen på telefon 40554262.

Alle ansøgninger og henvendelser vil selvfølgelig blive behandlet med fuld diskretion.

Kom Godt Hjem

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark. I home er det vores ambition at være danskernes førstevalg, når de skal handle bolig. Det prøver vi at gøre os fortjent til gennem vores handlinger og adfærd i vores daglige arbejde


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.