Homemate ApS søger 2 opvaskere til vores produktionskøkken

Vi søger 2 opvaskere til vores køkken, hvor vi hver dag forbereder et stort antal retter, som vi sender ud til vores 10 butikker. Vores nye kollegaer vil stå for al opvask samt hjælpe til med lettere rengøring og forefaldende opgaver.

Hos Homemate sætter vi en ære i at tilberede mad fra bunden, og vi arbejder med friske råvarer af høj kvalitet. Du skal derfor være med til at sikre, at vores udstyr og faciliteter fremstår rene, pæne, velorganiserede og klar til brug.

 

Kvalifikationer

Du har gerne erfaring med opvask fra køkken, kantine eller lignende, eller måske har du erfaring som rengøringsassistent. Det vigtigste er din personlighed og vi sørger for grundig oplæring.

Selv når det går rigtig stærkt opretholder du både en høj kvalitet og et stærkt overblik, og du udviser overskud til at hjælpe dine kolleger.

Som person er du positiv, humørfyldt og kommunikerende, og du ser muligheder fremfor forhindringer.

 

Homemate som arbejdsplads

Homemate er en ung virksomhed med energiske medarbejdere, der gennem et solidt sammenhold har opbygget et meget populært koncept, der er i hastig udvikling. Vi er entreprenører, ruller gerne ærmerne op og udvikler både os selv og virksomheden hver eneste dag. Her er plads til sjov samtidig med at vi holder fokus, og vi træder altid til og hjælper hinanden på kryds og tværs.

Vores team er mangfoldigt og vi har et miljø, hvor forskellighed ses som en styrke. Vi taler hovedsageligt dansk, men engelsk – og tegnsprog via tolk – er naturlige elementer i vores hverdag.

Hos Homemate lægger vi egoet i entréen. Du har derfor ingen barrierer omkring at give og modtage feedback.

 

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor vi elsker dejlig mad og gode kundeoplevelser
  • Energiske, positive og motiverede kolleger
  • En tempofyldt hverdag med plads til sjov
  • Løn efter kvalifikationer

 

 

 

Arbejdssted:                      Telefonvej 6, 2860 Søborg

 

Arbejdstid:                         Deltid, 25-30 timer ugentligt. Arbejdstiden ligger normalvis indenfor tidsrummet 8:00-17:00. Aftenarbejde kan forekomme i perioder. Vi producerer 7 dage om ugen året rundt, og du vil derfor indgå i en vagtplan, der inkluderer både weekend og helligdage.

 

Ansættelsesforløbet:

  • Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter på den rette kandidater.
  • Send din ansøgning til Head of Production, Øjvind Friberg på friberg@homemate.dk og vedlæg CV og foto.
  • Ansøgningsfrist er 15. april 2018. Vi vurderer ansøgninger løbende og forbeholder os derfor ret til at lukke ned for ansøgning inden fristen udløber, når vi har fundet den rette kandidat.
  • Vi gør opmærksom på, at vi i udvælgelsesprocessen vil bede om en straffeattest.

 

Homemate ApS er et Ready To Cook koncept, der kombinerer det bedste fra traditionel Take Away og hjemmelavet mad. Via vores butikker, online bestilling og udbringning sælger vi hver dag et stort antal retter under overskriften ”relief”. Homemate ApS blev stiftet i 2015 og ekspanderer hastigt. Vores hovedkontor ligger i Søborg.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedhjælper til cateringvirksomhed med hovedfunktion på frokostordninger

Produktionskøkken

Gladsaxe
Vi var ikke heldige at finde den helt rigtige sidste vi søgte, derfor prøver vi igen og søger en fast køkkenmedhjælper på fuld tid. Arbejdet er primært salatbar og klargøring af pålægsfade samt andet arbejde i køkkenet, et par gange om ugen vil der ...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Vi søger opvaskere fuldtid / 2 dishwashers full time

Dlet Hovedbanegården - Det Grønne Køkken Thai Take Away

København
Til vores nye afdeling på Hovedbanegården Dlet - Det Grønne Køkken - Thai Take Away søger vi 2 opvaskere. Primært til opvask og som hjælp i salatbaren. Faste ansættelser - fuldtid ( 30 timer) For our new department at Hovedbanegården Dlet - Det Grøn...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Medarbejder i Dishwash hos Gate Gourmet København - Deltid

GATE GOURMET DENMARK ApS

København
Vi søger nye medarbejdere til vores vaskehal og udstyrspakning. Du vil, sammen med et team af dygtige kolleger, få varierende opgaver i forbindelse med leverancer til vores kunder. Alt, hvad vi kræver, er gå-på-mod, en fleksibel indstilling og lyst ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

UNGMEDARBEJDER/under 18 søges som opvakser og forfalden køkken arbejde

Chao ApS

Kunne du tænke dig at være med i vores team i ChAO Viet Kitchen? Vi søger 2 opvasker køkken medhjælper under 18 år som kan bidrage til vores i forvejen høje kvalitet team. Du skal kunne arbejde både på hverdagene og i weekenderne.Arbejdstiden er fra...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:20. april 2018