Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Honorarlønnet dyrlæge til Fødevarestyrelsens kødkontrol på slagtehus i Vrøgum, Oksbøl

Kødkontrollen i Fødevarestyrelsen søger honorarlønnet dyrlæge til nystartet slagtehus i Vrøgum. Stillingen ønskes besat pr. 1.9.2020.

Kontrollen med slagtehusene er organiseret under Kødkontrollen i Århus. Kødkontrollen på de små slagtehuse udføres i dag af ca. 55 honorarlønnede dyrlæger, fordelt i forhold til slagtehusenes geografiske placering.

Du vil blive tilknyttet som primær embedsdyrlæge til slagtehuset.

Slagtehus
Vrøgum Vildt (slagtedagene vil følge jagttiderne)

Opgaver og arbejdsområder
Som honorarlønnet dyrlæge i Kødkontrollen vil du stå for PM-kontrollen (kødkontrol efter slagtemæssig behandling). Planlægningen af kontrollen sker i samarbejde med slagtehuset således, at du er der, når der er brug for det.
Som honorarlønnet embedsdyrlæge skal du være med til at sikre, at kødkontrollen på slagtehusene udføres efter de til enhver tid gældende regler og retningslinjer, samt medvirke til en koordinering og ensartethed af kontrollen i overensstemmelse med Fødevarestyrelsens vejledninger og principper. Du fungerer som myndighed og forventes at kunne forvalte dine beføjelser korrekt over for virksomheden. Der vil være en løbende dialog med den tilsynsførende dyrlæge om det samlede kontrolarbejde ved slagtehuset.

Dine primære opgaver vil være:
• PM-kontrol
• Udfyldelse af kontrolrapporter
• Kontrol med og indberetning af data på slagtehusene
• Tilsyn med jægererklæringer
• Prøveudtagning
• Evt. kampagner og andre administrative kontroller
• Faglig opdatering og sparring med den tilsynsførende dyrlæge
• Indrapportering

Kvalifikationer
Du skal have dansk autorisation som dyrlæge, og du har gerne erfaring med kødkontrol. Du har ajourføringskursus i henhold til EU-forordning 854/2004, medmindre din autorisation er fra 2006 eller nyere. Såfremt du ikke har ajourføringskurset, forventes det, at du deltager på førstkommende kursus.

Du går konstruktivt ind i en dialog med virksomheden, og du forstår at forvalte dine beføjelser som myndighedsperson. Det forventes, at du holder dig opdateret og deltager i faglige erfa-møder for honorarlønnede dyrlæger, som p.t. foregår 1 gang om året.

Du er en vigtig del af Fødevarestyrelsens kontrol med slagtehusene, hvorfor det forventes, at du ser dig selv som en del af Fødevarestyrelsen. Arbejdet udføres alene, men i dialog med den tilsynsførende dyrlæge.

Vi kan tilbyde
Et godt arbejde, hvor din indsats vil gøre en forskel for fødevaresikkerheden. Du vil have direkte kontakt til virksomhedsejere. Vi tilbyder en oplæring før opstart og systematisk supervision og kompetenceudvikling, der matcher opgaverne.

Aflønning i henhold til gældende aftale om kødkontrol i private slagtehuse mellem Den danske dyrlægeforening og Fødevarestyrelsen. Pt. kr. 412,53/time plus feriepenge, mindst 2 timer/slagtedag. Der gives kørsel efter statens takster. Der stilles arbejdstøj og værnemidler til rådighed.

For yderligere oplysninger kontakt sektionsleder Mette Skriver, tlf. 72 27 55 44.

Send din ansøgning elektronisk via mfvm.dk/job, hurtigst muligt og senest søndag den 2. august 2020. Jobsamtaler forventes afholdt torsdag d. 6. august i Vejen.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset køn, alder, religiøs og etnisk baggrund til at søge jobbet.

Læs mere på www.fvst.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.