Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Horsens Kommune søger en erfaren og effektiv tekstforfatter til Teknik og Miljø, som kan formulere tekniske projekter i et let og forståeligt sprog

Horsens Kommune har i flere a°r været igennem en spændende udvikling, der for alvor har sat kommunen pa° landkortet. Vi er i dag en af landets hurtigst voksende kommuner.
 
Teknik og Miljø er i disse a°r med til at tegne stregerne for fremtidens Horsens med store investeringer i bl.a. infrastruktur og byudvikling. Denne rivende udvikling er med til at gøre Teknik og Miljø til et sjovt sted at arbejde, men vi har drøntravlt. Det er vigtigt, at vi kommer hurtigt og præcist ud over rampen i vores kommunikation.
 
Derfor søger vi en knivskarp tekstforfatter, som kan formulere svære tekniske projekter i et let og forståeligt sprog. Du er god til at skrive nærværende, og du har altid din modtager i centrum. Du skal samtidig være god til at tænke kommunikation strategisk og kreativt, og du skal også være med til at koordinere arrangementer, som er med til at brande Horsens Kommune eller hjælpe vores borgere. Er det dig, som vi beskriver? Send os din ansøgning.
 
Hvor står dit nye skrivebord?
I ØAS, selvfølgelig – altså Økonomi, Administration og Strategi. Vi løser opgaver på tværs af forvaltningen, og du kommer derfor i kontakt med rigtig mange forskellige fagområder og kolleger.  Vores opgaver spænder over kortsigtede problemstillinger, vi skal løse nu og her, til de langsigtede og strategiske indsatser. I ØAS får du 14 gode og tætte kollegaer. Herudover kommer du også til at arbejde tæt sammen med den centrale kommunikationsafdeling.
 
Dine opgaver
Du kommer til at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver inden for
 

  • pressemeddelelser, annoncer og tekster til sociale medier som Facebook og Linkedin.
  • kommunikation i byrummet som f.eks. skilte og plakater.
  • arrangementer som f.eks. borgermøder og informationsmøder.
  • korrekturlæsning af f.eks. politiske dagsordner og breve.
 
Du er en ideel kandidat, hvis du
  • er en dygtig og yderst effektiv tekstforfatter.
  • har erfaring med at formulere tekniske projekter i et let og forståeligt sprog.
  • forstår at bruge og udnytte forskellige tekstgenrer og kommunikationskanaler.
  • har en relevant kandidatuddannelse eller er journalist.
  • forstår, hvad det vil sige at arbejde i en politisk ledet organisation og kan gå ind i rollen fra dag 1.
  • har grafisk knowhow.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer/uge, der aflønnes efter overenskomsten efter forhandling med den faglige organisation.
 
Tiltrædelse er hurtigst muligt og senest 1. april 2018.
 
Vi har fleksibel arbejdstid, og vi lægger vægt pa° en ordentlig balance mellem arbejdsliv og familieliv. Vi giver mulighed for faglig og personlig udvikling, sa° du kan løse opgaverne bedst muligt.
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er mandag den 12. februar 2018
 
Samtaler
Samtalen forventes afholdt mandag den 26. februar 2018. Her får du stillet en opgave, som du skal løse på stedet. Du bliver måske indkaldt til en ekstra samtale i samme uge.
 
For mere information
Kontakt udviklingskonsulent Denise Kathleen Dalsgaard Tetangco på telefonnummer 76 29 26 61 eller dte@horsens.dk, hvis du har spørgsmål til det faglige indhold eller dagligdagen.
 
Kontakt økonomi- og strategichef Søren Degn-Pedersen på sod@horsens.dk, hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her