Hospitalsenheden Vest - kontorelever med speciale i offentlig administration

Vil du uddannes til at spille en central rolle i en stor organisation?
 
Brænder du for en bred administrativ uddannelse inden for den offentlige sektor? Så er du muligvis en af vores 3 nye kontorelever i Staben pr. 1. september 2018.
 
Vi tilbyder:

En varieret og alsidig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. I løbet af din uddannelse som kontorelev hos os, vil du stifte bekendtskab med 3-4 forskellige afsnit, som giver dig et godt afsæt til din fremtidige karriere. Afsnittene er placeret i både Herning og Holstebro.

 • HR-Lønteam (Holstebro)
 • Økonomi (Holstebro)
 • Sekretariatet (Herning og Holstebro)
 • Projektsekretariatet DNV (Herning)
Uddannelsen varer 2 år og er bygget op med praktik- og teoriperioder. Teorien foregår på handelsskolen Mercantec i Viborg.
 
Derudover tilbyder vi en arbejdsplads med et godt kollegaskab, hvor der er plads til alle. Vi har en uformel omgangstone, hvor åbenhed og humor fylder en stor del.
Du vil blive en del af en elevgruppe, hvor det sociale spiller en central rolle. Der er elevmøder i arbejdstiden og der er tradition for at eleverne en gang imellem mødes privat, for at styrke sammenholdet.  
 
I øjeblikket opføres et nyt Regionshospital for hele Hospitalsenheden Vest i Gødstrup. Regionshospitalet Gødstrup forventes ibrugtaget primo 2020, og alle Stabens funktioner vil herefter være samlet i Gødstrup.
 
Dine faglige og personlige kvalifikationer:
 • Bestået en af følgende:
  • HG2 eller EUX
  • Studenter/hf-eksamen med efterfølgende 10 ugers grundforløb på handelsskole
  • HHX med efterfølgende 5 ugers grundforløb på handelsskole
    
 • Har gode samarbejdsevner
 • Er god til at kommunikere
 • Er ansvarlig og pålidelig
 • Har mod på en hverdag, hvor ikke 2 dage er ens
 • Er serviceminded, fleksibel og har en høj arbejdsmoral
 • Har et godt humør og bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • Har lyst til at udfordre dig selv og lære nyt hele tiden
 • IT-kompetencer på brugerniveau forventes
 
Stillings- og funktionsbeskrivelse
 
Kunne du tænke dig at vide mere?
 
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen på http://www.vest.rm.dk. Du er også velkommen til at kontakte elevansvarlig Dorthe Jensen Bach på tlf. 7843 8628 eller nuværende elev Hannah Rotbøll på tlf. 7843 8649.
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og HK/Kommunal. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.
 
Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest. 
 
Ansøgningsfristen er mandag den 23. april 2018
 
Ansættelsessamtalerne forventes at blive afholdt den 2. og 3. maj 2018


Du kan søge jobbet online ved at klikke på "send ansøgning". Vedhæft din ansøgning og dit CV.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kontorelev til Maskinforretning

ANKER BJERRE A/S

Holstebro
ANKER BJERRE A S SØGER KONTORELEV Vi har forrygende travlt og søger derfor en kontorelev m k til vores administration og serviceafdeling i Mejrup. Vi er en moderne maskinforretning med New Holland full-line forhandling samt forhandling af komplet ma...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Elev med speciale i offentlig administration

VIA University College

Holstebro
Har du lyst til at være elev med speciale i offentlig administration, og er du parat til en masse udfordringer, ansvar og egne opgaver? Så bliv elev hos VIA University College, Campus Holstebro VIA Campus Holstebro søger pr. 1. september 2018 en 2 å...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Kontorelever med speciale i offentlig administration

Beskæftigelse, Økonomi & Personale

Viborg
- Sammen skaber vi den bedste uddannelse. Vi søger friske kontorelever med start den 1. september 2018. Hos os er der plads til forskellighed, og vi behandler hinanden ordentligt. Vi lægger vægt på at udvikle og dygtiggøre os samtidig med, at vi har...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Vagt til deltidsarbejde

Jysk Vagt v/Michael Ecksteen Kofoed

Herning
Vi søger en deltids medarbejder, til vagt, butiksvagt, alarmkørsel Fastvagt på plejehjem i Herning Ikast. du skal have Amu vagt kursus, du må gerne være over 30 år, moden, kan tænke selv, ha et godt smil, så kunderne føler sig godt tilpas, skal være...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:23. maj 2018

Sekretær til Plejecenter Thorshøj

PLEJECENTER THORSHØJ

Vi søger en sekretær fra d. 1. juni 2018 som: Har lyst til et selvstændigt job, hvor du som sekretær er nøgleperson i en varieret hverdag. Har lyst til at have kontakt til os alle i huset beboere, pårørende, medarbejdere og samarbejdspartnere hvor d...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018