Hospitalsenheden Vest - Barselsvikariat Operationssygeplejerske - Anæstesiologisk Afdeling, Operationsafsnittet Holstebro - Øre-Næse-Hals specialet.

Kan du forestille dig at blive en del af et dynamisk og velfungerende team?
 
Operationsafsnittet Regionshospitalet Holstebro søger pr. 1. juni 2018 eller efter aftale 1 operationssygeplejersker til barselsvikariat aktuelt til Øre-Næse-Hals specialet på 37 timer ugentlig til og med 31. januar 2018 evt. mulighed for forlængelse.
 
Øre-Næse-Hals Operationsafsnit er del af Anæstesiologisk Afdeling og refererer til afdelingssygeplejersken på centrale operationsafsnit.
 
Operationsafsnittet i Holstebro dækker dermed specialerne ØNH, ortopædkirurgi, urologi samt enkelte akutte obstetriske indgreb. Afsnittet har indført robotkirurgi til nogle typer af urologiske operationer.
 
Operationsafsnittet er en travl og spændende afdeling præget af teamsamarbejde.
 
Vi er et velfungerende afsnit med et erfarent, faglig kompetent og engageret personale, som prioriterer trivsel og udvikling højt.
 
Vi arbejder løbende med kompetence og kvalitetsudvikling i relation til patientforløbene og vi uddanner sygeplejerskestuderende i modul 11 og modul 12.


Vi forventer, at du:

  • har lyst og evner til en teknisk orienteret del af sygeplejen
  • gerne har et års klinisk erfaring og gerne erfaring med ØNH specialet 
  • har situationsfornemmelse og er omstillingsparat
  • evner at skabe overblik og kan prioritere dine opgaver
  • er udviklingsorienteret, fagligt og personligt
  • er opmærksom på egen betydning for arbejds- og læringsmiljø
  • er åben, fleksibel og handlekraftig med gode samarbejdsevner
  • har IT-kompetencer på brugerniveau

    Stillings- og funktionsbeskrivelse
 
Du kan få yderligere informationer om stillingen og Hospitalsenheden Vest på www.vest.rm.dk eller ved at kontakte afdelingssygeplejerske Bente Bøgild direkte på tlf. 7843 3002.
 
Ansættelse fra 1. juni 2018 eller efter nærmere aftale. Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest.
 
Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV (i pdf- eller Word-format).
 
Ansøgningsfristen er senest den 25. april 2018
Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 30. april 2018
 
 


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til Center for Akutfunktioner og Sygeplejeklinik

Holstebro Kommune

Holstebro
Sygeplejerske på fuld tid, søges til Center for Akutfunktioner og Sygeplejeklinik fra den 1. juni 2018. Vi flytter i Center for Sundhed.En sjælden chance, men nu er den her!Holstebro Kommune søger pr. 1. juni 2018 en ansvarsbevidst sygeplejerske, de...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Sygeplejerske Hæmatologisk M1

Regionshospitalet Holstebro

Kom og bliv en del af et speciale i rivende udvikling! Til Hæmatologisk Sengeafsnit M1 søger vi pr. 1. juli 2018 (evt. tidligere) sygeplejersker til følgende stillinger: Sommerferievikariater på 32 timer i ugen, i månederne juli til september (3 mdr...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:24. maj 2018