Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hospitalsenheden Vest - jordemoder (flexjordemoder) Gynækologisk obstetrisk afdeling, afd. i Herning

Meget fritid med mulighed for samlede friperioder - på en dynamisk og visionær fødeafdeling

Vi tilbyder 1 vikariat som ”flexjordemoder” fra 1/12 2020 – 31/08 2021 (fra 1/5 2021-31/08 2021 overgår du til det faste beredskab på fødegangen)

Måske er det en super måde at arbejde på for dig? Du arbejder 28 timer pr. uge, men ansættes på og får fuld løn for 37 timer. Du planlægger selv sammen med din flex-makker, hvilke dage, du står til muligt kald. I deler simpelthen dagene imellem jer. Du ved altid inden kl. 15, om du kaldes til nat. Du arbejder kun hver 3`de weekend.
Funktionen kræver, at du trives med at komme både på fødegang, barselsgang, evt. obstetrisk ambulatorium. Og det er nok for dig at vide, at du i dag har vagten, men at du ikke ved hvornår og om, du bliver kaldt (se eksempel på vagtplan i lokalaftalen).

Vi værner om vores flexordning. Den er vigtig brik i forhold til altid at kunne have en jordemoder til vores familier.  

Faglig og organisatorisk profil
Hospitalsenheden Vest har i dag 3200 fødsler fordelt på 2 matrikler, nemlig Herning og Holstebro. I 2021 sammenlægges hospitalerne på Gødstrup (det nye hospital i Vest), og vi glæder os til en samlet fødeafdeling med en stærk faglig profil.

Det er vigtigt for os, at vores familier oplever høj kvalitet, som tager udgangspunkt i det enkelte pars ønsker og muligheder.  I Herning varetager vi alle fødsler med få undtagelser som eks. diabetikere, som visiteres til Skejby. Vi har Neonatal afdeling med børn ned til 28 uge.

Vi tror på, at sikkerhed, relationer og atmosfære er vigtige og nødvendige ingredienser i en stærk svangreomsorg. Færre fødselslæsioner og flere vaginale fødsler er nogle af de faglige pejlemærker, vi fokuserer målrettet på i et forbedringsperspektiv. Knap halvdelen af alle fødsler varetages af kendt jordemoderordning. Vi arbejder for, at parret styrkes i troen på egne evner. Og vi er der for dem, også når de er i hjemmet.
Ukomplicerede førstegangsfødende vælger, om de ønsker at gå hjem direkte fra fødegangen (og få 2 hjemmebesøg af mobiljordemoderen) eller blive en nat på barsel, tage hjem, når de er klar til det, og så få 1 besøg af mobiljordemoderen i hjemmet. Vi tror på, at det giver parrene tryghed at være i egne rammer, og det styrker vores mulighed for at yde ekstra omsorg til mere sårbare familier og komplicerede barselspt.

Med skabelsen af ”Fremtidens fødemiljø” arbejder vi innovativt med at skabe rum og rammer, der booster oxytocin både under fødslen og på barselsstuerne, både nu og på det nye sygehus.

Som et led i hospitalets vision om at skabe Danmarks bedste læringshospital, har vi på barselsgangen et ”obstetrisk studieafsnit” for medicin-, sygepleje- og jordemoderstuderende.  Studieafsnittet varetager opvågning og barselspleje af alle vore elektive sectio.

Arbejdsopgaver og ansvarsområde
Vi er en åben organisation med fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi har i afdelingen en uformel tone, og et godt humør. Her er højt til loftet, og vi har brug for alle medarbejders ideer og bidrag til at få skabt et super godt fødested. Nøgleord er selvstændigt ansvar, fleksibilitet, og sammenhæng/koordinering i information, pleje og behandling. Alle læger og jordemødre gennemgår hvert år CTG E-leaning, tværfaglig obligatorisk teamtræning af akutte situationer, samt genoplivning af børn.
Vi har afdelingsjordemødre som klinisk supervisor døgnet rundt, og har et berigende samarbejde med afdelingens læger. Fødeafdelingen og barselsafdelingen (som har både jordemødre og sygeplejersker ansat) arbejder tæt sammen, og hjælper hinanden i travle vagter og ved sygdom. 

De store udsving i flowet på en fødeafdeling, samtidig med krav om 100 % tilstedeværelse af jordemoder på fødestuen stiller store krav til os om fleksibilitet. Jordemødre ”flyver” derfor fra barsel til fødegang, hvis der er travlt, eller den anden vej, hvis der er stille på fødegangen. Vi prioriterer at være der, hvor parret har brug for os.

Se funktionsbeskrivelse jordemoder her
Se ”lokalaftale om flexjordemoder” her


Personprofil
Vi forventer, at du

  • Er faglig dygtig og engageret, og er opdateret både teoretisk og praktisk
  • Vil være en del af en ”bidragskultur”, hvor det forventes, at alle bidrager til at skabe en god arbejdsplads og et godt fødested
  • Er stabil og fleksibel. Du skal kunne trives med variation i arbejdet og at du ikke ved på forhånd, hvor du skal møde ind (fødegang, ambulatorium eller barselsgang)
  • Kan arbejde selvstændigt, men samtidig med stor team ånd
  • Er positiv og imødekommende med et godt humør
  • Evner nærvær med parrene, og formår at styrke og støtte dem, uden ”at tage over”
  • Arbejder konstruktivt og åbent med nye ideer
  • Har dansk autorisation som jordemoder
  • Har IT-Kompetencer på brugerniveau

Praktiske oplysninger
Du kan få yderligere information om stillingerne og Hospitalsenheden Vest på www.vest.rm.dk eller ved at kontakte chefjordemoder Ann Fogsgaard tlf. 30351032 eller TR Liselotte Fredslund Andersen 51503897.
Ansættelser efter aftale. Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende autorisation og børneattest.
Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV (i pdf- eller Word-format).

Ansøgningsfrist: 18/10-2020.  Ansættelsessamtaler vil finde sted 23/10-2020.

Læs mere om et job med drive, dygtige kolleger og muligheder på vest.rm.dk/job
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.