Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hospitalsenheden Vest - Social- og sundhedsassistent Gynækologisk obstetrisk afdeling, fødeafdelingen i Herning, snart Gødstrup


Har du lyst til at arbejde på et dynamisk fødested med masser af muligheder og visioner?

Vi tilbyder :

1 fast stilling som social- og sundhedsassistent på fødeafdelingen i Herning, snart Gødstrup pr. 1/6 2021, 37 timer (stillingen er ledig, da vores faste SOSA går på pension)

Faglig og organisatorisk profil
Hospitalsenheden Vest har i dag 3100 fødsler fordelt på 2 matrikler, nemlig Herning og Holstebro. September 2021 sammenlægges hospitalerne i Gødstrup (det nye hospital i Vest). Vi har i flere år arbejdet målrettet på at udvikle vores afdeling i forhold til at skabe en optimal fødeafdeling med en stærk faglig profil, når fødslerne samles.  

Det er vigtigt for os, at vores familier oplever en høj kvalitet, som tager udgangspunkt i det enkelte pars ønsker og muligheder. 

Vi tror på, at sikkerhed, relationer og atmosfære er vigtige og nødvendige ingredienser i en stærk svangreomsorg. Derfor arbejder vi også innovativt med skabelsen af ”Fremtidens fødemiljø”, hvor rummets indretning og de fysiske rammer medtænkes, fordi det har betydning for fødslen forløb. Erfaringer, som vi bringer videre til barselsstuerne, og på det nye sygehus. I familieklyngen har vi tæt samarbejde med Børn- og Unge, incl. afsnit for tidligt fødte og syge nyfødte med børn ned til 28 graviditets uge.


Arbejdsopgaver og ansvarsområde
Hver eneste fødsel er unik, og vi skal bidrage til, at familierne får netop den fødsel, de ønsker sig. På en fødeafdeling er sikker drift altafgørende. Vi skal altid være to skridt foran med opfyldning, bestillinger af varer, og ikke mindst i de akutte situationer, hvor bla. apparatur altid skal være klar. Orden og systematik er helt nødvendige ingredienser for at skabe ro i akutte situationer. Som SOSA har du stor betydning for at sikre dette, samtidig med at du assisterer jordemødrene ved fødslerne.
Som SOSA har du selvstændigt ansvarsområde med opgaver mest på fødegang, men også på svangre-barsel. Ved patologiske fødsler tilkalder jordemødrene vores kliniske jordemodersupervisor (og ofte lægerne), så I arbejder som et team på fødestuen.

Hvem er vi?
Vi er på fødegangen ansat jordemødre (nogle i kendt jordemoderteam, dvs de er på tilkald hjemme, indtil deres fødende går i gang), andre jordemødre i fast beredskab på gangen, og 3 SOSA. Der er i hver vagt 1 SOSA/ eller jordemoder, der varetager ”SOSA funktionen”. Som SOSA har du primært dag- og aftenvagter, og arbejder ca. hver tredje weekend, i ferieperioder lidt hyppigere.

Vi er en åben organisation med fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi har i afdelingen en uformel tone, og et godt humør. Her er højt til loftet, og vi har brug for alle medarbejders ideer og bidrag til at få skabt et super godt fødested. Nøgleord er selvstændigt ansvar, fleksibilitet, og sammenhæng/koordinering i information, pleje og behandling. Alle læger, jordemødre og SOSA gennemgår hvert år tværfaglig obligatorisk teamtræning af akutte situationer, samt genoplivning af børn.
Vi har kliniske supervisorer døgnet rundt, og har et berigende samarbejde med afdelingens læger. Fødeafdelingen og barselsafdelingen (som har både jordemødre og sygeplejersker ansat) arbejder tæt sammen, og hjælper hinanden i travle vagter og ved sygdom. 

De store udsving i flowet på en fødeafdeling, samtidig med krav om 100 % tilstedeværelse af jordemoder på fødestuen stiller store krav til os om fleksibilitet. Vi hjælper derfor hinanden i alle funktioner, når der er behov for det. Også mellem fødegang og barselsgang. Vi prioriterer at være der, hvor parret har brug det.
Juni måned er oplæringstid, hvis du ikke tidligere har arbejdet på en fødegang


Se funktionsbeskrivelse SOSA

Hvem er du?
Vi forventer, at du

  • Har evnen til at arbejde selvstændigt, men har samtidig med stor team ånd
  • Er indstillet på at arbejde i tæt samarbejde med jordemødre og læger, som eneste SOSA i vagt
  • Formår at prioritere dine arbejdsopgaver samt til at have flere bolde i luften af gangen
  • Har ordenssans og er imødekommende med godt humør
  • Er indstillet på arbejde i skiftende vagter
  • Vil være en del af en ”bidragskultur”, hvor det forventes, at alle bidrager til at skabe en god arbejdsplads og et godt fødested
  • Møder ind med et smil, og møder vores familier ligesådan
  • Er uddannet social- og sundhedsassistent
  • Meget gerne har erfaring fra føde- eller barselsafdeling

Praktiske oplysninger
Du kan få yderligere information om stillingerne og Hospitalsenheden Vest på www.vest.rm.dk eller ved at kontakte vicechef på fødegangen Tina Møller tlf. 78434763 eller chefjordemoder Ann Fogsgaard tlf. 30351032.

Ansættelser efter aftale. Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest.
Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV (i pdf- eller Word-format).

Ansøgningsfrist: 11/4.   Ansættelsessamtaler vil finde sted uge 15/4.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.