Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hospitalsenheden Vest - Sygeplejerske i Studieafsnittet Gynækologisk obstetrisk afdeling, afd. i Herning (snart Gødstrup)

Brænder du for at arbejde med uddannelse og læring i et tværfagligt team?

Vi tilbyder :
En fast stilling som sygeplejerske i vejlederteamet på vores obstetriske studieafsnit på svangre-barselsafdelingen fra 1/5 2021 på 37 timer.

Du får optimale muligheder for at understøtte uddannelse og læring af jordemoderstuderende, medicinstuderende og sygeplejerstuderende fra flere forskellige fødesteder. Du har vagter både i studieafsnittet og i stamafdelingen.
Du får mulighed for god indføring i stamafdelingen fra din ansættelse til studieafsnittet åbner til efteråret.

Faglig og organisatorisk profil
Vi er et dynamisk fødested med masser af muligheder og visioner.

Som et led i hospitalets vision om at skabe Danmarks bedste læringshospital, har vi fra 1/9 2013 udviklet verdens første obstetriske studieafsnit for medicin-, sygepleje- og jordemoderstuderende.  Som en del af vejlederteamet har du ansvar for læringen i studieafsnittet for alle studerende, ansvaret for drift og udvikling af studieafsnittet, og du medvirker til optimering i forhold til at skabe gode patientforløb. Studieafsnittet varetager opvågningsforløb og barselspleje af alle vore elektive sectio, og har åbent mandag-torsdag, dag og aften (nattevagten passes af stamafsnittet). De studerende er i studieafsnittet i 2 uger.

Se mere på afdelingens hjemmeside: Obstetrisk Studieafsnit

Hospitalsenheden Vest har i dag ca. 3100 fødsler fordelt på 2 matrikler, nemlig Herning og Holstebro. 13/9 i år sammenlægges hospitalerne på Gødstrup (det nye hospital i Vest), og vi har længe arbejdet målrettet i forhold til at skabe en optimal fødeafdeling på Gødstrup.

Det er vigtigt for os, at vores familier oplever en høj kvalitet, som tager udgangspunkt i det enkelte pars ønsker og muligheder.  I Herning varetager vi alle slags fødsler med få undtagelser som eks. diabetikere, som visiteres til Skejby. Vi har Neonatalafdeling med børn ned til 28 uge.

Vi tror på, at sikkerhed, relationer og atmosfære er vigtige og nødvendige ingredienser i en stærk svangreomsorg. Knap halvdelen af alle fødsler varetages af kendt jordemoderordning. Vi arbejder for, at parret styrkes i troen på egne evner.

Vi har klinisk jordemodersupervisor på fødegangen døgnet rundt, og har et berigende samarbejde med afdelingens læger. Fødeafdelingen og svangre-barselsafdelingen (som har både jordemødre og sygeplejersker ansat) arbejder tæt sammen, og hjælper hinanden i travle vagter og ved sygdom.

Som nyansat i vores afdeling indgår du i et struktureret introduktionsprogram med mentorordning, supervision og færdighedstræning, så du bedst muligt kommer godt ind i både den faglige og sociale kultur.

 
Se funktionsbeskrivelse sygeplejerske svangre-barsel her 

Se introduktionsprogram for nyansatte

Arbejdsopgaver og ansvarsområde
Vi er en åben organisation med fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi har i afdelingen en uformel tone, og et godt humør. Her er højt til loftet, og vi har brug for alle medarbejders ideer og bidrag til at få skabt et super godt fødested. Nøgleord er selvstændigt ansvar, fleksibilitet, og sammenhæng/koordinering i information, pleje og behandling. Alle læger, sygeplejersker og jordemødre gennemgår hvert år tværfaglig obligatorisk teamtræning af akutte situationer, samt genoplivning af nyfødte.

Personprofil
Vi forventer, at du:

 • Har klinisk vejledermodul
 • Har en stærk pædagogisk profil
 • Er fagligt dygtig og engageret, og er opdateret både teoretisk og praktisk
 • Har gode tværprofessionelle samarbejdsevner
 • Evner at arbejde teambaseret med stor teamånd
 • Formår at vejlede ud fra en anerkendende tilgang
 • Er god til at skabe optimale rammer for læring
 • Er rummelig, evner at skabe tryghed og ”få andre til at vokse”
 • Evner nærvær med både studerende og parrene, og formår at styrke og støtte de studerende, uden ”at tage over”
 • Vil være en del af en ”bidragskultur”, hvor det forventes, at alle bidrager til at skabe en god arbejdsplads og et godt fødested
 • Trives i en sparringskultur, hvor du evner at sætte dig selv i spil
 • Er bevidst om at facilitere refleksion
 • Har gode kommunikative kvalifikationer
 • Som person er stabil, fleksibel, positiv og imødekommende
 • Vil bidrage konstruktivt til fortsat udvikling af vores studieafsnit og svangre-barselsafsnit
 • Har dansk autorisation som sygeplejerske

Praktiske oplysninger
Du kan få yderligere information om stillingerne og Hospitalsenheden Vest på www.vest.rm.dk eller ved at kontakte vicechef på svangre-barsel Lotte Thrige tlf. 78434805 eller chefjordemoder Ann Fogsgaard, 30351032
Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest.
Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV (i pdf- eller Word-format).

Ansøgningsfrist: 18/3 -2021.  Ansættelsessamtaler vil finde sted 24/3-21.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.