Hotel Fjordgården søger en dygtig faglært kok

På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt.

Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi en medarbejder, der vil faget. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel.

Som kok hos Hotel Fjordgården vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger.

Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Hotel Fjordgården til det bedste valg. Varierende arbejdstider vil forekomme.

Arbejdsopgaver:
Opbakning og eksekvering af selskaber, konferencer & à la carte.

Er du den medarbejder vi står og søger?
Send os din ansøgning og dit CV via knappen "Send ansøgning"
Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Nicklas Nielsen på tlf.: 40489023 eller F&B chef Kurt Bøndergaard på tlf: 20135303





Se mere på vores ansøgersite: https://hotelfjordgaarden.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330047408Phoenix-9d9ab61812019-06-21T11:00:22.270Hotel Fjordgården søger en dygtig faglært kok
På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt.

Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi en medarbejder, der vil faget. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel.

Som kok hos Hotel Fjordgården vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger.

Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Hotel Fjordgården til det bedste valg. Varierende arbejdstider vil forekomme.

Arbejdsopgaver:
Opbakning og eksekvering af selskaber, konferencer & à la carte.

Er du den medarbejder vi står og søger?
Send os din ansøgning og dit CV via knappen "Send ansøgning"
Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Nicklas Nielsen på tlf.: 40489023 eller F&B chef Kurt Bøndergaard på tlf: 20135303





Se mere på vores ansøgersite: https://hotelfjordgaarden.brandero.com

På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi en medarbejder, der vil faget. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel. Som kok hos Hotel Fjordgården vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Hotel Fjordgården til det bedste valg. Varierende arbejdstider vil forekomme. Arbejdsopgaver: Opbakning og eksekvering af selskaber, konferencer à la carte. Er du den medarbejder vi står og søger?Send os din ansøgning og dit CV via knappen Send ansøgning Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Nicklas Nielsen på tlf.: 40489023 eller F B chef Kurt Bøndergaard på tlf: 20135303 Se mere på vores ansøgersite: https: hotelfjordgaarden.brandero.comhotelfjordgaarden.brandero.com10Phoenix9d9ab618101000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-25T00:00:000000https://hotelfjordgaarden.brandero.com/job/hotel-fjordgaarden-soeger-en-dygtig-faglaert-kok-2490380243#mail0EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3550879HOTEL FJORDGÅRDEN A/S11Vester Kær 286950RingkøbingDKDanmarkORS/9d9ab618_logo.pngORS/Small/9d9ab618_logo.png0
nn@fjordgaarden.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent781924MwCareerSiteMinimum8629b63e-9700-4c07-a357-4f0dd1b68ebb00121-06-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9d9ab618https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9d9ab618https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9d9ab618&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9d9ab618&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/11.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos HOTEL FJORDGÅRDEN A/S tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362116115Nicklas Nielsennn@fjordgaarden.dkDanmarkDanmark330041828Uddannet kokRobot Vi søger en dygtig og selvstændig uddannet kok (gerne med ledelseserfaring) til Kibæk Krydsfelts køkken og caf pr. 1-8-19 eller hurtigst muligt derefter. Vi kan garantere min. 27 timer om ugen, men du skal være indstillet på, at der kan komme flere timer periodevis. Jobbet består i tilberedning af mad til ca. 150 vuggestue- og børnehavebørn, dagligdagsretter, festmad m.m., rengøring og egenkontrol. Vi værdsætter flg. kvaliteter hos dig: Selvstændighed, da vi forventer du kan stå alene med arbejdet Fleksibilitet, da en del af arbejdstiden er på skæve tidspunkter som aften og weekendarbejde Overblik ordenssans, så hele køkkenet ikke flyder og at du kan hovedet koldt i pressede situationer Samarbejdsvillig, da vores køkken består af et team på 3, samt flere unge piger som hjælper til om aftenen og i weekenden. Desuden fordres et tæt samarbejde med ledelsen. Serviceminded og kundeorienteret, vi er et åbent hus, hvor vores bruger kunder gerne stikker hovedet ud i køkkenet Vi kan tilbyde dig: En meget god arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejde, godt humør og fleksibilitet højt Mulighed for at du kan udvikle dig indenfor faget og prøve dig selv af Ansøgning med CV samt anden relevant information, sendes til cafe@kibaekkrydsfelt.dk Ansøgningsfrist: Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Belinda Lund Mogensen på 30615818

Vi søger en dygtig og selvstændig uddannet kok (gerne med ledelseserfaring) til Kibæk Krydsfelts køkken og café pr. 1-8-19 eller hurtigst muligt derefter. Vi kan garantere min. 27 timer om ugen, men du skal være indstillet på, at der kan komme flere timer periodevis.

Jobbet består i tilberedning af mad til ca. 150 vuggestue- og børnehavebørn, dagligdagsretter, festmad m.m., rengøring og egenkontrol.

Vi værdsætter flg. kvaliteter hos dig:

  • Selvstændighed, da vi forventer du kan stå alene med arbejdet
  • Fleksibilitet, da en del af arbejdstiden er på skæve tidspunkter som aften og weekendarbejde
  • Overblik/ordenssans, så ”hele køkkenet ikke flyder” og at du kan hovedet koldt i pressede situationer
  • Samarbejdsvillig, da vores køkken består af et team på 3, samt flere unge piger som hjælper til om aftenen og i weekenden. Desuden fordres et tæt samarbejde med ledelsen. 
  • Serviceminded og kundeorienteret, vi er et åbent hus, hvor vores bruger/kunder gerne stikker hovedet ud i køkkenet

Vi kan tilbyde dig:

  • En meget god arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejde, godt humør og fleksibilitet højt
  • Mulighed for at du kan udvikle dig indenfor faget og prøve dig selv af

 

Ansøgning med CV samt anden relevant information, sendes til cafe@kibaekkrydsfelt.dk 

Ansøgningsfrist: Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Belinda Lund Mogensen på 30615818

 

Kibæk KrydsfeltKibæk2019-06-14T00:00:002019-08-07T00:00:00
330046401Bone's Horsens søger ny kok - faglært er ikke et kravRobot Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Horsens, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Start d. 1. august. Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj. Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til. Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone s er vi t team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen. Du er Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne En teamplayer, der får tingene til at fungere Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne. Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du VÆRTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer?

Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Horsens, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Start d. 1. august.

Som vores nye holdspiller i køkkenet, bliver du en del af en virksomhed hvor vi er vilde med det vi laver. Vi elsker nemlig vores gæster, og hos os er begejstringen omdrejningspunktet for det gode værtskab. Og her betyder værtskabet blandt andet, at gæsterne skal have alt det bedste vi har at byde dem – også på tallerkenerne. Derfor springer du aldrig over hvor gærdet er lavest, men elsker når barren for kvaliteten i det vi serverer, er høj.

Som øverste ansvarlig i vores køkken, er du bannerfører for, at alle yder deres bedste i vores hverdag - tilsat højt humør som det ekstra spice – også når vi har travlt. Vi tænker at du allerede kan kende forskel på en gris, en ko og en kylling, men resten er vi klar til at lære dig - også helt fra bunden hvis det skal til.

Du skal kunne lide at samarbejde med alle på køkkenholdet, og du har samtidig øje for at dine kolleger på gulvet inde i restauranten er afhængige af at du får køkkenet til at spille. I Bone’s er vi ét team - på tværs af køkkenlugen. Du skal derfor have lyst til at spille alle omkring dig gode, og er også opmærksom på, at opvaskeren skal have et opmuntrende tilråb med på vejen.

Du er;

  • Smilende og udadvendt og kompromisløs med kvaliteten
  • Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster
  • Passioneret omkring det du arbejder med, og vild med hygiejne
  • En teamplayer, der får tingene til at fungere
  • Glad for at arbejde på aftener og i weekends, og nyder i stedet at have fri i dagtimerne.

Du behøver som sagt ikke have den rigtige uddannelse allerede. Hvis du har nysgerrigheden og begejstringen, skal vi nok lære dig resten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bone's Restauranter A/SHorsens2019-06-21T00:00:002019-08-14T00:00:00
330054762Kok til storkøkken i Bytoften Bo- og AktivitetscenterRobot Er du ambitiøs på dit fags og borgernes vegne, og kunne du tænke dig at være med til at udvikle Bytoften Bo- og Aktivitetscenters storkøkken?Hvis ja, så har vi jobbet til dig!I vores storkøkken på Bytoften søger vi en dygtig faglig medarbejder. Køkkenet producerer kost til Bytoftens beboere, til møder og kurser, fester både internt og eksternt og til andre botilbud i kommunen. Vi lægger vægt på, at kosten er tilrettet modtageren. Af samme grund spænder vi vidt i forhold til menu og sammensætning. Vi er desuden specialiseret i at lave lækker specialkost, bl.a. gelékost, til de borgere, der er udfordret i forhold til synkeproblematikker.Vi forventer, at duhar en kostfaglig baggrund som kok - det vigtigste er, at du brænder for at lave og præsentere god og ernæringsrigtig madhar overblik og kan stå for indkøb, menuplanlægning og egenkontroler selvstændig og trives med mange bolde i luftener en fagligt dygtig medarbejder som er stolt af sit håndværk og aldrig går på kompromis med kvalitetener en åbenlys medspiller med en positiv indstilling til arbejde og kolleger og samarbejdspartnere.Vi tilbyderet veltilrettelagt introforløbhøj faglighed, hvor vi tilskynder hinanden til løbende at reflektere over egen praksis, for at styrke den faglige udviklinget udfordrende job med mulighed for en varieret arbejdsdag.Om BytoftenBytoften Bo- og Aktivitetscenter er et bo- dagtilbud for personer med fysiske handicap og senhjerneskader. Der er i alt 41 permanente boliger, seks midlertidige boliger til rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade, fysioterapi, aktivitetscenter, bostøtte til hjerneskadede borgere i Herning Kommune, storkøkken samt købmandsbutik.Læs mere på vores hjemmeside.Løn- og ansættelsesforholdDenne stilling er på 37 timer.Arbejdstiden er mellem 7.00 og 17.00, hovedsageligt i hverdage.Tiltrædelsesdatoen er 01-10-2019, eller efter aftale.Løn efter overenskomst og principperne for Ny Løn.Yderligere oplysningerHenvendelse til afdelingsleder Charlotte Würtz på tlf. 96 28 47 18 eller på mail: kobcw@herning.dk.AnsøgningAnsøgningsfristen er: 05-08-2019, kl. 8.00.Samtaler forventes afholdt i uge 33.Ansøgning med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag bedes sendt elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside.Er du ambitiøs på dit fags og borgernes vegne, og kunne du tænke dig at være med til at udvikle Bytoften Bo- og Aktivitetscenters storkøkken?
Hvis ja, så har vi jobbet til dig!

I vores storkøkken på Bytoften søger vi en dygtig faglig medarbejder. Køkkenet producerer kost til Bytoftens beboere, til møder og kurser, fester både internt og eksternt og til andre botilbud i kommunen. Vi lægger vægt på, at kosten er tilrettet modtageren. Af samme grund spænder vi vidt i forhold til menu og sammensætning. Vi er desuden specialiseret i at lave lækker specialkost, bl.a. gelékost, til de borgere, der er udfordret i forhold til synkeproblematikker.

Vi forventer, at du
  • har en kostfaglig baggrund som kok - det vigtigste er, at du brænder for at lave og præsentere god og ernæringsrigtig mad
  • har overblik og kan stå for indkøb, menuplanlægning og egenkontrol
  • er selvstændig og trives med mange bolde i luften
  • er en fagligt dygtig medarbejder som er stolt af sit håndværk og aldrig går på kompromis med kvaliteten
  • er en åbenlys medspiller med en positiv indstilling til arbejde og kolleger og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder
  • et veltilrettelagt introforløb
  • høj faglighed, hvor vi tilskynder hinanden til løbende at reflektere over egen praksis, for at styrke den faglige udvikling
  • et udfordrende job med mulighed for en varieret arbejdsdag.

Om Bytoften
Bytoften Bo- og Aktivitetscenter er et bo- dagtilbud for personer med fysiske handicap og senhjerneskader. Der er i alt 41 permanente boliger, seks midlertidige boliger til rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade, fysioterapi, aktivitetscenter, bostøtte til hjerneskadede borgere i Herning Kommune, storkøkken samt købmandsbutik.
Læs mere på vores hjemmeside.

Løn- og ansættelsesforhold
Denne stilling er på 37 timer.
Arbejdstiden er mellem 7.00 og 17.00, hovedsageligt i hverdage.
Tiltrædelsesdatoen er 01-10-2019, eller efter aftale.
Løn efter overenskomst og principperne for Ny Løn.

Yderligere oplysninger
Henvendelse til afdelingsleder Charlotte Würtz på tlf. 96 28 47 18 eller på mail: kobcw@herning.dk.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er: 05-08-2019, kl. 8.00.
Samtaler forventes afholdt i uge 33.
Ansøgning med uddannelsesbevis, udtalelser og øvrige relevante bilag bedes sendt elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside.

 

Herning KommuneHerning2019-07-05T00:00:002019-08-05T00:00:00
330055665Dygtig kok søges...Robot Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien. Parken omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutchebaner, aktivitetsrum, bowling, minigolf, legeland og familierestauranter. Hos Landal Seawest kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Seawest på www.landal.dk park seawest. Parken har undergået en stor renovering, og står nu klar i helt nye omgivelser og med nyt madkoncept. Arbejdsopgaver:- Lave mad til vores gæster - Varebestilling til køkken - Oplæring af afløsere Vi tilbyder:- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen - En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster - Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens - Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback - Vi arbejder efter en fast rullevagtplanmed fri hveranden fredag, lørdag, og søndag og den øvrige vagtplan er fordelt på 5-3 dages arbejde - Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa Vi forventer, at:- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok eller cater, gerne med ledelseserfaring - du er god til holde køkkenet rent og pænt - du er ansvarsbevidst og mødestabil - du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende - du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend - du har overblik og samtidig øje for detaljer - du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog - du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid - du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi Lyder jobbet spændende?For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mailjobs.denmark@landal.com. Emnefelt: Kok SW . Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse?


Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien. Parken omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutchebaner, aktivitetsrum, bowling, minigolf, legeland og familierestauranter. Hos Landal Seawest kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Seawest på www.landal.dk/park/seawest.


Parken har undergået en stor renovering, og står nu klar i helt nye omgivelser og med nyt madkoncept.


Arbejdsopgaver:
- Lave mad til vores gæster

- Varebestilling til køkken

- Oplæring af afløsere


Vi tilbyder:
- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen

- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster

- Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens

- Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback

- Vi arbejder efter en fast rullevagtplanmed fri hveranden fredag, lørdag, og søndag og den øvrige vagtplan er fordelt på 5-3 dages arbejde


- Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa


Vi forventer, at:
- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok eller cater, gerne med ledelseserfaring

- du er god til holde køkkenet rent og pænt

- du er ansvarsbevidst og mødestabil

- du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende

- du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend

- du har overblik og samtidig øje for detaljer

- du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog

- du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid

- du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi

Lyder jobbet spændende?
For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mail
jobs.denmark@landal.com. Emnefelt: " Kok SW". Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Landal Greenparks ApSNørre Nebel2019-07-05T00:00:002019-08-30T00:00:00
330058247Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & KonferenceRobot Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet.Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør.Uanset om maden skal serveres på til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik. Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for Årets Bedste Madkoncept ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til. Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk. En god arbejdsplads Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Vil du vide mere? Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anne Cathrine Christensen på telefon 2628 9026 eller acch@sinatur.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Anne Cathrine på ovenstående mail eller via linket nedenfor. Om os Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 affaldsfrie og vandneutrale. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af. Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet.Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør.Uanset om maden skal serveres på  til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for "Årets Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til.

Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk.  

En god arbejdsplads

Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling.

Vil du vide mere?

Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anne Cathrine Christensen på telefon 2628 9026 eller acch@sinatur.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Anne Cathrine på ovenstående mail eller via linket nedenfor.

Om os                                  

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 % affaldsfrie og vandneutrale. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Skarrildhus Sinatur Hotel & KonferenceKibæk2019-07-15T00:00:002019-08-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Uddannet kok

Kibæk Krydsfelt

Kibæk
Vi søger en dygtig og selvstændig uddannet kok (gerne med ledelseserfaring) til Kibæk Krydsfelts køkken og caf pr. 1-8-19 eller hurtigst muligt derefter. Vi kan garantere min. 27 timer om ugen, men du skal være indstillet på, at der kan komme flere ...
Indrykket:14. juni 2019
Udløbsdato:7. august 2019

Bone's Horsens søger ny kok - faglært er ikke et krav

Bone's Restauranter A/S

Horsens
Er du V RTENS mest kompromisløse perfektionist og højdespringer? Så mangler vi dig 37 timer om ugen i køkkenet i Horsens, til at sørge for at alle vores søde og sultne gæster tager mætte og glade hjem efter et besøg hos os. Start d. 1. august. Som v...
Indrykket:21. juni 2019
Udløbsdato:14. august 2019

Kok til storkøkken i Bytoften Bo- og Aktivitetscenter

Herning Kommune

Herning
Er du ambitiøs på dit fags og borgernes vegne, og kunne du tænke dig at være med til at udvikle Bytoften Bo- og Aktivitetscenters storkøkken?Hvis ja, så har vi jobbet til dig!I vores storkøkken på Bytoften søger vi en dygtig faglig medarbejder. Køkk...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:5. august 2019

Dygtig kok søges...

Landal Greenparks ApS

Nørre Nebel
Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove ...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:30. august 2019

Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Kibæk
Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet.Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør.Uanset om maden skal se...
Indrykket:15. juli 2019
Udløbsdato:3. august 2019