Hotel Fredericia søger kokkeelev

Best Western Plus Hotel Fredericia søger en energisk kokkeelev til vores kompetente team bestående af 1 F&B Manager, 4 kokke og 1 køkkenassistent.

Vi tilbyder en spændende uddannelsesmulighed i en virksomhed i vækst, hvor ikke to dage er ens, og hvor frihed under ansvar er en grundlæggende værdi, og trivsel er højt prioriteret.

Jobbet

Som kokkeelev på Hotel Fredericia bliver du en del af et kompetent og engageret køkken team, hvor du vil opnå kvalificeret sparring og lærerig vejledning. Du får en spændende og alsidig hverdag, der både vil bestå af konferencer, selskaber samt a la carte gæster.

Derudover skal du sammen med det øvrige team og køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil, således at vi altid er i stand til at leve op til vores gæsters behov og ønsker.

Din profil
  • Du er engageret og ambitiøs omkring dit håndværk
  • Du har interesse i at lære og udvikle dig, således du får den bedste baggage med herfra
  • Du bidrager naturligt til at skabe arbejdsglæde og trivsel - også i andre afdelinger
  • Du er initiativrig og idérig
  • Du leverer kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
  • Du er positiv og har et godt smittende humør – også når der er travlt

Kan du genkende dig selv i ovenstående og lyder dette som noget for dig, så skynd dig at sende os din motiverede ansøgning og dit CV. Vi glæder os til at høre fra dig!

Forventet opstart pr. 3. august 2020. Samtaler afholdes løbende.

Besøg gerne vort website www.hotel-fredericia.dk

Hotel Fredericia er en del af Halberg Hotels, der ejes af familien Halberg i Svendborg. Hotellet har behagelige konferencefaciliteter, flotte værelser, et godt køkken, en hyggelig restaurant og engagerede medarbejdere.

Vi er en ansvarlig arbejdsgiver, der værner om vore 30 ansatte og lokalsamfundet. Vi bestræber os dagligt på at blive bedre til det, vi er gode til ved at give plads og frihed til udfordringer og udvikling.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.