Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hotel Skibelund Krat søger kok

 

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, og pligtopfyldende. Du er fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Du skal kunne lære kokkeelever op.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi er et hotel, hvor a la carte restaurant, selskaber og mødearrangementer er i højsæde.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.
Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330031822Phoenix-db4367ee12019-05-26T00:00:00Hotel Skibelund Krat søger kok

 

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, og pligtopfyldende. Du er fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Du skal kunne lære kokkeelever op.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi er et hotel, hvor a la carte restaurant, selskaber og mødearrangementer er i højsæde.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.
Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

2019-06-17T11:52:55.690 Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, og pligtopfyldende. Du er fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Du skal kunne lære kokkeelever op. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi er et hotel, hvor a la carte restaurant, selskaber og mødearrangementer er i højsæde. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com11jobnetdb4367ee100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-20T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejen3535188Hotel Skibelund Krat11Skibelund Krat 46600VejenDKDanmark0hotelskibelundkrat@gmail.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent767705JobNet4995438499543810025-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=db4367eehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=db4367eehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=db4367ee&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=db4367ee&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonHotel Skibelund Krat søger kok1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361914005Michael Larsenhotelskibelundkrat@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330090299Kok og pizzabager søgesRobot Vi søger både en deltids kok og en deltids pizzabager til ny restaurant TRATTORIA i Vejen Vil du være med til at give vores gæster en dejlig madoplevelse, så søger vi deltids kok og deltids pizzabager til aften og weekendvagter. Du bliver en del af et team der brænder for det italienske køkken, der byder på forskellige pastaretter - for eksempel Saltinbocca alla Romana, men også retter med fisk - grillet tunfisk og sværdfisk og calamaro blæksprutte og selvfølgelig de traditionelle italienske pizzaer. Om dig: Det er selvfølgelig en fordel, hvis du er uddannet men det er dog ikke et krav. Du har en glæde ved at lave mad og gerne erfaring fra det italienske køkken. Du sætter en ære i, at kvaliteten altid er i top. Du tager ansvar og ejerskab. Du er åben og ærlig og værdsætter fællesskabet. Du er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Du kan bevare det rolige overblik - også når tempoet er højt. Tiltrædelse hurtigst muligt Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at kontakte Sadar Shingari på: 4220 3518 Ansøgning og CV sendes til: sardar1972@live.dk Du er også velkommen til at komme forbi Nørregade 35 i Vejen med din ansøgning og CV. Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Vi søger både en deltids kok og en deltids pizzabager til ny restaurant TRATTORIA i Vejen

Vil du være med til at give vores gæster en dejlig madoplevelse, så søger vi deltids kok og deltids pizzabager til aften og weekendvagter.

Du bliver en del af et team der brænder for det italienske køkken, der byder på forskellige pastaretter - for eksempel Saltinbocca alla Romana, men også retter med fisk - grillet tunfisk og sværdfisk og "calamaro" – blæksprutte og selvfølgelig de traditionelle italienske pizzaer.

Om dig:

  • Det er selvfølgelig en fordel, hvis du er uddannet – men det er dog ikke et krav.
  • Du har en glæde ved at lave mad og gerne erfaring fra det italienske køkken.
  • Du sætter en ære i, at kvaliteten altid er i top.
  • Du tager ansvar og ejerskab.
  • Du er åben og ærlig og værdsætter fællesskabet.
  • Du er fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
  • Du kan bevare det rolige overblik - også når tempoet er højt.

Tiltrædelse hurtigst muligt

Har du spørgsmål til stillingerne er du velkommen til at  kontakte Sadar Shingari på: 4220 3518

Ansøgning og CV sendes til: sardar1972@live.dk

Du er også velkommen til at komme forbi  Nørregade 35 i Vejen med din ansøgning og CV.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Trattoria Rosso DivinoVejen2019-09-16T00:00:002019-11-07T00:00:00
330099032Kok søges til engageret team!!Robot Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-10-02T00:00:002019-11-24T00:00:00
330105402Kok til café i Haderslev idrætscenter - barselsvikariatBasic Vores dygtige kok går på barsel og vi søger derfor en kok pr. 15. januar til den 15. november 2020. Vi bespiser dagligt SønderjyskE s Superligatrup og talenterne på Talentcenter Haderslev, hvor der er fokus på sund, varieret og energifyldt mad. Derudover er der mødeaktiviteter og arrangementer af forskellig størrelse og karakter.I caf en udfordrer vi tanken om at være en caf i et idrætscenter. Vi laver maden fra bunden og har en sund indstilling til maden og de produkter vi laver. Er det noget for dig kan vil tilbyde: Et godt miljø du kan udvikle dig i med fagligt dygtige kolleger Mulighed for at bruge din kreativitet En caf i konstant udvikling Familevenlig vagtplan God løn. Kan du sige ja til, at du: Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer Går op i sundt og varieret mad Kan lide at være i kontakt med gæsterne Er kreativ og løsningsorienteret Kan lede og fordele arbejde. Vi holder løbende samtaler og ansætter når den rette er fundet. Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Jesper på jesj@haderslev.dk eller på mobil 30 24 10 78. Send din ansøgning, CV og bilag via linket, senest den 1. november 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart derefter. Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation. Vores fælles værdier ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave. Fra januar 2020 indfører Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.Vores dygtige kok går på barsel og vi søger derfor en kok pr. 15. januar til den 15. november 2020.
 
Vi bespiser dagligt SønderjyskE’s Superligatrup og talenterne på Talentcenter Haderslev, hvor der er fokus på sund, varieret og energifyldt mad. Derudover er der mødeaktiviteter og arrangementer af forskellig størrelse og karakter.
I caféen udfordrer vi tanken om at være en café i et idrætscenter. Vi laver maden fra bunden og har en sund indstilling til maden og de produkter vi laver.
 
Er det noget for dig kan vil tilbyde:
  • Et godt miljø du kan udvikle dig i med fagligt dygtige kolleger
  • Mulighed for at bruge din kreativitet
  • En café i konstant udvikling
  • Familevenlig vagtplan
  • God løn.
Kan du sige ja til, at du:
  • Er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer
  • Går op i sundt og varieret mad 
  • Kan lide at være i kontakt med gæsterne
  • Er kreativ og løsningsorienteret
  • Kan lede og fordele arbejde.
Vi holder løbende samtaler og ansætter når den rette er fundet.
 
Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Jesper på jesj@haderslev.dk eller på mobil 30 24 10 78.
 
Send din ansøgning, CV og bilag via linket, senest den 1. november 2019.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart derefter.
 
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
 
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
 
Fra januar 2020 indfører Haderslev Kommune røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.
 

ORS/Small/d9317d29_logo.gifHaderslev IdrætscenterHaderslev2019-10-11T13:01:15.0632019-11-01T00:00:00
330098410Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEVRobot Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab. Du er: Færdig med grundforløb Naturlig interesseret for faget Indstillet på at yde dit bedste Ansvarlig og ordenspræget Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Vi er: En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte Tiltrædelse: Hurtigst muligt For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101 Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding – og 11 km fra Fredericia.

Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab.

Du er:

  • Færdig med grundforløb
  • Naturlig interesseret for faget
  • Indstillet på at yde dit bedste
  • Ansvarlig og ordenspræget
  • Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt

Vi er:

  • En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag
  • En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser
  • En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet
  • En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101

Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

KRYB-I-LY A/SFredericia2019-10-03T00:00:002019-10-31T00:00:00
330099687VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.Robot STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag. HVAD ER REFBORG?: REFBORG er beliggende i Billund. 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle. REFBORG er max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. REFBORG er en super arbejdsplads. REFBORG er i rivende udvikling. REFBORG er et sted med plads til forskelligheder. REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster. Vi er: I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Indforstået med at arbejde aften og weekend Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland.

Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag.

HVAD ER REFBORG?:

  • REFBORG er beliggende i Billund.
  • 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet
  • REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • REFBORG er en super arbejdsplads.
  • REFBORG er i rivende udvikling.
  • REFBORG er et sted med plads til forskelligheder.
  • REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster.

Vi er:

  • I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Indforstået med at arbejde aften og weekend
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

 

Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

REFBORG A/SBillund2019-10-03T00:00:002019-11-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok og pizzabager søges

Trattoria Rosso Divino

Vejen
Vi søger både en deltids kok og en deltids pizzabager til ny restaurant TRATTORIA i Vejen Vil du være med til at give vores gæster en dejlig madoplevelse, så søger vi deltids kok og deltids pizzabager til aften og weekendvagter. Du bliver en del af ...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:7. november 2019

Kok søges til engageret team!!

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, s...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:24. november 2019

Kok til café i Haderslev idrætscenter - barselsvikariat

Haderslev Idrætscenter

Haderslev
Vores dygtige kok går på barsel og vi søger derfor en kok pr. 15. januar til den 15. november 2020. Vi bespiser dagligt SønderjyskE s Superligatrup og talenterne på Talentcenter Haderslev, hvor der er fokus på sund, varieret og energifyldt mad. Deru...
Indrykket:11. oktober 2019
Udløbsdato:1. november 2019

Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEV

KRYB-I-LY A/S

Fredericia
Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalg...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.

REFBORG A/S

Billund
STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og a...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:26. november 2019