Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hotel Skibelund Krat søger kok

 

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, og pligtopfyldende. Du er fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Du skal kunne lære kokkeelever op.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi er et hotel, hvor a la carte restaurant, selskaber og mødearrangementer er i højsæde.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.
Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330031822Phoenix-db4367ee12019-05-26T00:00:00Hotel Skibelund Krat søger kok

 

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, og pligtopfyldende. Du er fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Du skal kunne lære kokkeelever op.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi er et hotel, hvor a la carte restaurant, selskaber og mødearrangementer er i højsæde.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.
Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

2019-06-17T11:52:55.690 Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, og pligtopfyldende. Du er fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Du skal kunne lære kokkeelever op. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi er et hotel, hvor a la carte restaurant, selskaber og mødearrangementer er i højsæde. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com11jobnetdb4367ee100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-20T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejen3535188Hotel Skibelund Krat11Skibelund Krat 46600VejenDKDanmark0hotelskibelundkrat@gmail.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent767705JobNet4995438499543810025-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=db4367eehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=db4367eehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=db4367ee&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=db4367ee&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361914005Michael Larsenhotelskibelundkrat@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330044450Hotel Skibelund Krat søger kokRobot Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-06-17T00:00:002019-08-12T00:00:00
330037128PULZION søger KokProfile Søger du et job, hvor du kan give gæster en lækker og spændende mad oplevelse, hvor høj service, sundhed og kvalitet indgår som vigtige parametre. PULZIONS køkken er omdrejningspunktet for den gode madoplevelse til vores mange gæster, både i og uden for huset. Vi vil sammen med vores engagerede medarbejdere skabe et enestående mødested, hvor vi kan rumme alt fra sportsfolk, til erhvervsfolk og private. Du bliver en del af et team på 5 engagerede medarbejdere, der sammen løser køkkenets mangeartede opgaver, der spænder lige fra at servere en kop kaffe, over store sportsarrangementer, mad ud af huset til en festmiddag. Dit jobsupplere vores køkkenchef, i ledelses- og ansvarsopgavervære med til at videreudvikle vores koncept og menuerdeltage i produktion, anretning og afviklingservering, ekspedition, kunde og telefonbetjeningegenkontrol, varemodtagelse og rengøring i samarbejde med teamet.Du erudlært kok, ernæringsassistent eller tilsvarendekvalitetsbevidst og sætter en ære i godt arbejdegod til at arbejde selvstændig, tage ansvar og have mange bolde i luften udadvendt og smilende, også når der er travltfleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteretVi tilbyderen spændende arbejdsplads, der er i udvikling og konstant arbejder på at blive bedreen visionær arbejdsplads, der vil være kendt for høj kundetilfredsheden hverdag fyldt med aktiviteter og glade menneskerordninger indenfor motion og sundhedet godt og uformelt arbejdsmiljøordnede arbejdstider fordelt over hele ugen, både dag, aften og weekendAnsættelse efter aftale, løn efter kvalifikationer.PULZION består udover køkken og café af 2 sportshaller, squashcenter med 7 baner, motionsrum, sportshotel med 10 værelser med i alt 50 senge, samt 6 møde og festlokaler. Skal du med på Team PULZION?Så send dit CV og ansøgning via funktionen Send ansøgning Ansættelsessamtaler sker løbende. Se mere på vores ansøgersite: https: pulzion.brandero.com
Søger du et job, hvor du kan give gæster en lækker og spændende mad oplevelse, hvor høj service, sundhed og kvalitet indgår som vigtige parametre.

PULZIONS køkken er omdrejningspunktet for den gode madoplevelse til vores mange gæster, både i og uden for huset. Vi vil sammen med vores engagerede medarbejdere skabe et enestående mødested, hvor vi kan rumme alt fra sportsfolk, til erhvervsfolk og private.

Du bliver en del af et team på 5 engagerede medarbejdere, der sammen løser køkkenets mangeartede opgaver, der spænder lige fra at servere en kop kaffe, over store sportsarrangementer, mad ud af huset til en festmiddag.

Dit job
  • supplere vores køkkenchef, i ledelses- og ansvarsopgaver
  • være med til at videreudvikle vores koncept og menuer
  • deltage i produktion, anretning og afvikling
  • servering, ekspedition, kunde og telefonbetjening
  • egenkontrol, varemodtagelse og rengøring i samarbejde med teamet.
Du er
  • udlært kok, ernæringsassistent eller tilsvarende
  • kvalitetsbevidst og sætter en ære i godt arbejde
  • god til at arbejde selvstændig, tage ansvar og have mange bolde i luften
  • udadvendt og smilende, også når der er travlt
  • fleksibel, ansvarsbevidst og løsningsorienteret
Vi tilbyder
  • en spændende arbejdsplads, der er i udvikling og konstant arbejder på at blive bedre
  • en visionær arbejdsplads, der vil være kendt for høj kundetilfredshed
  • en hverdag fyldt med aktiviteter og glade mennesker
  • ordninger indenfor motion og sundhed
  • et godt og uformelt arbejdsmiljø
  • ordnede arbejdstider fordelt over hele ugen, både dag, aften og weekend
Ansættelse efter aftale, løn efter kvalifikationer.
PULZION består udover køkken og café af 2 sportshaller, squashcenter med 7 baner, motionsrum, sportshotel med 10 værelser med i alt 50 senge, samt 6 møde og festlokaler.

Skal du med på Team PULZION?
Så send dit CV og ansøgning via funktionen "Send ansøgning"
Ansættelsessamtaler sker løbende.




Se mere på vores ansøgersite: https://pulzion.brandero.com

ORS/Small/aa41da38_logo.pngPulzionKolding2019-06-04T12:04:25.8402019-07-18T00:00:00
330018139VI SØGER 1 ENGAGERET KOKRobot TIL FASTANS TTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL V RE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag. Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Indforstået med at arbejde aften og weekend Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Vi er: 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste HVAD ER REFBORG?: REFBORG er beliggende i Billund. REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle. REFBORG er max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. REFBORG er max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. REFBORG er en super arbejdsplads. REFBORG er i rivende udvikling. REFBORG er et sted med plads til forskelligheder. REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster. Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig

TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag.

 

Du er:

•Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling

•Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst

•Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen

•I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet

•Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette •Indforstået med at arbejde aften og weekend

•Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer

•Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol

•Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt

•Glad og har en god portion humor

 

Vi er:

•6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet •

I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet

•Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone

•Ordensmennesker

•Økologiske

•Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)

•Fleksible

•Kvalitetsbevidste HVAD ER REFBORG?:

•REFBORG er beliggende i Billund.

•REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.

•REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle.

•REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.

•REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.

 

•REFBORG er en super arbejdsplads.

•REFBORG er i rivende udvikling.

•REFBORG er et sted med plads til forskelligheder.

•REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster.

Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133.

Vi glæder os til at høre fra dig

REFBORG A/SBillund2019-05-06T00:00:002019-07-01T00:00:00
330026505Reserve til Eurest kantine i trekantsområdetRobot Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en reserve til vores kantiner i trekantsområdet. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning, e-smiley. Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Vores forventninger til dig Du er madhåndværker med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du har et godt og stærkt helbred, du er selvstændig. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, En 0 timers kontrakt, hvor du vil blive indkaldt efter behov. Arbejdstiden kan være enten i dagtimerne eller om natten. Løn efter overenskomst. Arbejdssted. Eurest kantiner i trekantsområdet. Arbejdstider: Er imellem kl. 6.00 til 20.00, eller imellem kl. 22.00 til 06.00 Antal arbejdstimer i henhold til aftale med køkkenchefen Tiltrædelse pr. - Efter aftale Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Områdeleder Torben Stryhn på 30168323. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 01.07.2019. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en reserve til vores kantiner i trekantsområdet. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning, e-smiley.
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig
Du er madhåndværker med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du har et godt og stærkt helbred, du er selvstændig. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, En 0 timers kontrakt, hvor du vil blive indkaldt efter behov. Arbejdstiden kan være enten i dagtimerne eller om natten. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted.
Eurest kantiner i trekantsområdet.

Arbejdstider:

Er imellem kl. 6.00 til 20.00, eller imellem kl. 22.00 til 06.00

Antal arbejdstimer i henhold til aftale med køkkenchefen

Tiltrædelse pr. - Efter aftale

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Områdeleder  Torben Stryhn på 30168323. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 01.07.2019.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Eurest Kantine, Arla Foods ChristiansfeldVejle2019-06-03T00:00:002019-07-01T00:00:00
330032345REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSERobot REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANS TTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL V RE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Vi tilbyder: Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle Vi er: Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste REFBORG er: Beliggende i Billund. Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. Kun 25 min bilkørsel fra Vejle. Max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. En super arbejdsplads. I rivende udvikling. Et sted med plads til forskelligheder. Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang.

Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend

Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

Vi tilbyder:

  • Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer
  • Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle

Vi er:

  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

REFBORG er:

  • Beliggende i Billund.
  • Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • Kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • Max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • En super arbejdsplads.
  • I rivende udvikling.
  • Et sted med plads til forskelligheder.
  • Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster

Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633

REFBORG A/SBillund2019-05-27T00:00:002019-07-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Hotel Skibelund Krat søger kok

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take a...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019

PULZION søger Kok

Pulzion

Kolding
Søger du et job, hvor du kan give gæster en lækker og spændende mad oplevelse, hvor høj service, sundhed og kvalitet indgår som vigtige parametre. PULZIONS køkken er omdrejningspunktet for den gode madoplevelse til vores mange gæster, både i og uden...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:18. juli 2019

VI SØGER 1 ENGAGERET KOK

REFBORG A/S

Billund
TIL FASTANS TTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL V RE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi t...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Reserve til Eurest kantine i trekantsområdet

Eurest Kantine, Arla Foods Christiansfeld

Vejle
Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en reserve til vores kantiner i trekantsområdet. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster. Du kommer til a...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE

REFBORG A/S

Billund
REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANS TTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL V RE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæ...
Indrykket:27. maj 2019
Udløbsdato:22. juli 2019