Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hotel Skibelund Krat søger kok

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330044450Phoenix-fd57f4f512019-06-17T00:00:00Hotel Skibelund Krat søger kok

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

2019-07-30T12:51:37.793 Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com11jobnetfd57f4f5100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-12T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejen3548322Hotel Skibelund Krat11Skibelund Krat 46600VejenDKDanmark0hotelskibelundkrat@gmail.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent779257JobNet5005692500569210017-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd57f4f5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd57f4f5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd57f4f5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd57f4f5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonHotel Skibelund Krat søger kok1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362104141hotelskibelundkrat@gmail.comhotelskibelundkrat@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330182181Sushi chefRobot Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for. The working time might be in the morning.

Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. 

If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for. 

The working time might be in the morning.

 

Josi ApSKolding2020-02-18T00:00:002020-02-23T00:00:00
330183218Dygtig kok søgesRobot Hotel Harmonien søger en dygtig kok - hurtigst muligt.

Hotel Harmonien søger en dygtig kok - hurtigst muligt. 

Hotel Harmonien v/Dorthe & Jan Nygård SørensenHaderslev2020-02-18T00:00:002020-03-04T00:00:00
330179066KokRobot På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om - og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse! Museet er under forvandling - og et af indsatsområderne er cafeen der er i en rivende udvikling.MS Smag, der ligger med panoramaudsigt over indsejlingen og de fire hvide mænd, bekender sig til et køkkenmanifest med sæsonafstemte menuer og de bedste lokale råvarer i sæson. Vi går op i det gode håndværk og laver alt fra bunden. Vi arbejder med de 17 verdensmål og tilstræber at have bæredygtigheden for øje i alt hvad vi serverer. Vi søger en kvalitetsbevidst kok, der sprudler af energi og udviklingslyst. Du skal kunne udvikle menuer som fungerer og selskaber, der imponerer på alle niveauer.Vi serverer a la carte til museumsattraktionens gæster, som hovedsageligt er børn og deres voksne samt madoplevelser til museets egne, og erhvervspartnernes forskellige events. Vores kærlighed til havet betyder fisk på gaflen - og der er altid en historie at fortælle. Om råvarernes ophav, om lokale traditioner, om fisken på tallerkenen, der svømmer i akvariet, og om havet, der ligger lige på den anden side af panoramavinduerne. Vi forventer, at du er komfortabel med at skulle snakke med gæsterne om råvarer og mad samt kunne komme med anbefalinger - og derigennem aktivt dyrke mulighederne for mersalg opsalg. Vores fokus er på det gode værtskab og den personlige gæsteoplevelse. Vi forventer, at du tager aktiv del i at udleve vores værdier og holdninger. Du er som person en god anfører, smilende, serviceminded, fleksibel og altid i stand til at se muligheder og løsninger. Hvis du har lyst til at arbejde i et køkken med et ungt og dynamisk team, så kunne dette være noget for dig. Vi tilbyder:Stærkt koncept med køkkenmanifest der omhandler 4 sæsonskifteStort udviklingspotentiale - for MS Smag og for digInternt akademiHøj grad af indflydelseStabile vagtplaner, med væsentligt færre aftenstimer end branchegennemsnittetLøn efter kvalifikationerPension og sundhedssikring Vi forventer af dig, at du kan: Sætte gæstens oplevelse førstMotivere og gå forrestMedvirke til driftsoptimeringerOplære timelønnedeVaretage menu udvikling, priskalkuleringer og indkøbVaretage rengøring og egenkontrol Din baggrund: Solid brancheerfaring fra professionelt køkken, som kok. Erfaring med både a la carte og selskaber. Gerne ledelseserfaring, da du skal indgå i et team af faglærte kolleger og unge timeansatte.Gode sprogkundskaber er en stor fordel, da vi har mange internationale gæster. Stillingen: Stillingen er på 37 timer ugentligt.Aften og weekendarbejde må påregnes. Samtaler finder sted løbende og ansættelsen finder sted straks vi har den helt rette til teamet. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange daglige udfordringer og med en uformel omgangstone blandt de omkring 25 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi er ikke som museer er flest - vi er på vej til at genopfinde os selv - og kommer ikke sovende til det.

På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om - og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse!

Museet er under forvandling - og et af indsatsområderne er cafeen der er i en rivende udvikling.MS Smag, der ligger med panoramaudsigt over indsejlingen og de fire hvide mænd, bekender sig til et køkkenmanifest med sæsonafstemte menuer og de bedste lokale råvarer i sæson. Vi går op i det gode håndværk og laver alt fra bunden. Vi arbejder med de 17 verdensmål og tilstræber at have bæredygtigheden for øje i alt hvad vi serverer.

Vi søger en kvalitetsbevidst kok, der sprudler af energi og udviklingslyst.

Du skal kunne udvikle menuer som fungerer og selskaber, der imponerer på alle niveauer.Vi serverer a la carte til museumsattraktionens gæster, som hovedsageligt er børn og deres voksne samt madoplevelser til museets egne, og erhvervspartnernes forskellige events.

Vores kærlighed til havet betyder fisk på gaflen -  og der er altid en historie at fortælle. Om råvarernes ophav, om lokale traditioner, om fisken på tallerkenen, der svømmer i akvariet, og om havet, der ligger lige på den anden side af panoramavinduerne.

Vi forventer, at du er komfortabel med at skulle snakke med gæsterne om råvarer og mad samt kunne komme med anbefalinger - og derigennem aktivt dyrke mulighederne for mersalg / opsalg.

Vores fokus er på det gode værtskab og den personlige gæsteoplevelse. Vi forventer, at du tager aktiv del i at udleve vores værdier og holdninger. Du er som person en god anfører, smilende, serviceminded, fleksibel og altid i stand til at se muligheder og løsninger.

Hvis du har lyst til at arbejde i et køkken med et ungt og dynamisk team, så kunne dette være noget for dig.

Vi tilbyder:Stærkt koncept med køkkenmanifest der omhandler 4 sæsonskifteStort udviklingspotentiale - for MS Smag og for digInternt akademiHøj grad af indflydelseStabile vagtplaner, med væsentligt færre aftenstimer end branchegennemsnittetLøn efter kvalifikationerPension og sundhedssikring

Vi forventer af dig, at du kan:

Sætte gæstens oplevelse førstMotivere og gå forrestMedvirke til driftsoptimeringerOplære timelønnedeVaretage menu udvikling, priskalkuleringer og indkøbVaretage rengøring og egenkontrol

Din baggrund:

Solid brancheerfaring fra professionelt køkken, som kok. Erfaring med både a la carte og selskaber. Gerne ledelseserfaring, da du skal indgå i et team af faglærte kolleger og unge timeansatte.Gode sprogkundskaber er en stor fordel, da vi har mange internationale gæster.

Stillingen:

Stillingen er på 37 timer ugentligt.Aften og weekendarbejde må påregnes.

Samtaler finder sted løbende og ansættelsen finder sted straks vi har den helt rette til teamet.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange daglige udfordringer og med en uformel omgangstone blandt de omkring 25 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Vi er ikke som museer er flest - vi er på vej til at genopfinde os selv - og kommer ikke sovende til det.

Cafe MS SmagEsbjerg V2020-02-18T00:00:002020-03-31T00:00:00
330184737Kok søges til Hotel RøddingRobot Til vores team bestående af 5 kokke, 3 køkkenassistenter, 1 elev samt 4 køkkenmedhjælpere søges en kok til en helårs- fuldtidsstilling. Arbejdet består af klargøring og afvikling af selskaber, Diner tranportable, a la carte, frokostordninger o lign. Vagtplanen består af blandende vagter, dag aften og weekend.Tiltrædelse efter aftale. Løn efter kvalifikationer. Ansøgning sendes på mail tilinfo@hotelroedding.dk

Til vores team bestående af 5 kokke, 3 køkkenassistenter, 1 elev samt 4 køkkenmedhjælpere søges en kok til en helårs- fuldtidsstilling.

Arbejdet består af klargøring og afvikling af selskaber, Diner tranportable, a la carte, frokostordninger o lign.

Vagtplanen består af blandende vagter, dag aften og weekend.
Tiltrædelse efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning sendes på mail til
info@hotelroedding.dk

Hotel RøddingRødding2020-02-19T00:00:002020-04-13T00:00:00
330185183Kok / CaterRobot Hjortshøj Party Service ApS (Arbejdspladsen ligger i Varde Kommune). Ansættelsesstart 16. Marts eller efter aftale. Ansøgningsfrist 24. Februar 2020. Vi søger en kok Cater på 37 timer Ansvar og arbejdsopgaver: Klargøring og tilberedning af kolde og varme retter. Leder ansvar over for ungarbejder. Sans for detaljer, og udvikling af nye menuer. Personlige Kvalifikationer: Du funger godt i et team, og kan ligeledes arbejde selvstændigt. Du er systematisk, har orden i sagerne,og er villige til at give den en skalle, Når det gælder. Du har erfaring med lignede job. Du har en positiv tilgang til arbejdet. Du har humor og et godt humør. Vi tilbyder: Et spændende job med frihed under ansvar. Nyt og moderne køkken. Fleksible arbejdstider Et varmt og godt arbejdsmiljø Gode kollager Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Lone Hjortshøj på telefon nr.75 25 17 29. Vil du være vores kommende kollega så send en mail til Lone@hjortshoejs.dk Med cv. Uddannelsesbevis, anbefalinger og kommentar for hvorfor valget skal falde på dig.

 

Hjortshøj Party Service ApS

(Arbejdspladsen ligger i Varde Kommune).

Ansættelsesstart 16. Marts eller efter aftale. Ansøgningsfrist 24. Februar 2020.

               Vi søger en kok / Cater på 37 timer

 

               Ansvar og arbejdsopgaver:

  • Klargøring og tilberedning af kolde og varme retter.
  • Leder ansvar over for ungarbejder.
  • Sans for detaljer, og udvikling af nye menuer.

               Personlige Kvalifikationer:

  • Du funger godt i et team, og kan ligeledes arbejde selvstændigt.
  • Du er systematisk, har orden i sagerne,og er villige til at give den en skalle,
  • Når det gælder.
  • Du har erfaring med lignede job.
  • Du har en positiv tilgang til arbejdet.     
  • Du har humor og et godt humør.

              Vi tilbyder:

  • Et spændende job med frihed under ansvar.
  • Nyt og moderne køkken.
  • Fleksible arbejdstider
  • Et varmt og godt arbejdsmiljø
  • Gode kollager

 

               Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Lone Hjortshøj på telefon nr.75 25 17 29.

               Vil du være vores kommende kollega så send en mail til Lone@hjortshoejs.dk

               Med cv. Uddannelsesbevis, anbefalinger og kommentar for hvorfor valget skal falde på dig.


HJORTSHØJ PARTY SERVICE ApSVarde2020-02-19T00:00:002020-02-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi chef

Josi ApS

Kolding
Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for. The working time might be in the morning.
Indrykket:18. februar 2020

Dygtig kok søges

Hotel Harmonien v/Dorthe & Jan Nygård Sørensen

Haderslev
Hotel Harmonien søger en dygtig kok - hurtigst muligt.
Indrykket:18. februar 2020

Kok

Cafe MS Smag

Esbjerg V
På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om - og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse! Museet er under forvandling - og et af indsatsområderne er cafeen der er i en rivende udvikling.MS Smag, der ligger med panoramaudsigt ...
Indrykket:18. februar 2020

Kok søges til Hotel Rødding

Hotel Rødding

Rødding
Til vores team bestående af 5 kokke, 3 køkkenassistenter, 1 elev samt 4 køkkenmedhjælpere søges en kok til en helårs- fuldtidsstilling. Arbejdet består af klargøring og afvikling af selskaber, Diner tranportable, a la carte, frokostordninger o lign....
Indrykket:19. februar 2020

Kok / Cater

HJORTSHØJ PARTY SERVICE ApS

Varde
Hjortshøj Party Service ApS (Arbejdspladsen ligger i Varde Kommune). Ansættelsesstart 16. Marts eller efter aftale. Ansøgningsfrist 24. Februar 2020. Vi søger en kok Cater på 37 timer Ansvar og arbejdsopgaver: Klargøring og tilberedning af kolde og ...
Indrykket:19. februar 2020