Hotel Skibelund Krat søger kok

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330044450Phoenix-fd57f4f512019-06-17T00:00:00Hotel Skibelund Krat søger kok

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com11jobnetfd57f4f5100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-12T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejen3548322Hotel Skibelund Krat11Skibelund Krat 46600VejenDKDanmark0hotelskibelundkrat@gmail.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent779257JobNet5005692500569210017-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd57f4f5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd57f4f5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd57f4f5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd57f4f5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362104141hotelskibelundkrat@gmail.comhotelskibelundkrat@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330051554Faglært kok til Volkerts Fylke, KoldingBasic Vi søger en kvailtetsbevidst kok som sætter faglig stolthed i højsædet. Vi er et dynamisk team i køkkenet, som udelukkende arbejder med råvarer i sæson. Vi har pt. økolgisk sølvmærke. Volkerts fylke er en moderne venue, hvor der ikke er 2 dage som er ens. Vores gæster er en kombination af private erhvervsarrangementer. I hverdagene har vi mange selskaber, konferencer møder. I weekenderne er det primært private selskaber. Derudoer har vi en del catering ud af huset, hvor Du som kok vil skulle stå for afviklingen sammen med resten af vores dyanamiske team. Vi forventer du er:Glad og en god kollegaServicemindedSætter pris på at have mange bolde i luftenVelsoigneretTager ansvarDu vil indgå i et team af 8 fastansatte samt ca. 25 timelønnede engagerede medarbejdere.Lyder denne stilling som noget for dig, så send din ansøgning via knappen send ansøgning , senest 20. juli 2019. Ansættelse efter aftale eller senest 15. august. Løn efter kvalifikationer. KontaktpersonKøkkenchefTommy HansenHovednummer: 73702522Mobil: 31708252Email: info@volkerts.dk Se mere på vores ansøgersite: https: volkerts.brandero.com
Vi søger en kvailtetsbevidst kok som sætter faglig stolthed i højsædet. Vi er et dynamisk team i køkkenet, som udelukkende arbejder med råvarer i sæson. Vi har pt. økolgisk sølvmærke.

Volkerts fylke er en moderne venue, hvor der ikke er 2 dage som er ens. Vores gæster er en kombination af private & erhvervsarrangementer. I hverdagene har vi mange selskaber, konferencer & møder. I weekenderne er det primært private selskaber. Derudoer har vi en del catering ud af huset, hvor Du som kok vil skulle stå for afviklingen sammen med resten af vores dyanamiske team.

Vi forventer du er:
  • Glad og en god kollega
  • Serviceminded
  • Sætter pris på at have mange bolde i luften
  • Velsoigneret
  • Tager ansvar
  • Du vil indgå i et team af 8 fastansatte samt ca. 25 timelønnede engagerede medarbejdere.
Lyder denne stilling som noget for dig, så send din ansøgning via knappen "send ansøgning", senest 20. juli 2019.
Ansættelse efter aftale eller senest 15. august. Løn efter kvalifikationer.

Kontaktperson
Køkkenchef
Tommy Hansen
Hovednummer: 73702522
Mobil: 31708252


Se mere på vores ansøgersite: https://volkerts.brandero.com

ORS/Small/6a94bc24_logo.pngVolkerts ApSKolding2019-07-01T13:04:18.9572019-07-20T00:00:00
330032345REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSERobot REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANS TTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL V RE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Vi tilbyder: Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle Vi er: Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste REFBORG er: Beliggende i Billund. Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. Kun 25 min bilkørsel fra Vejle. Max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. En super arbejdsplads. I rivende udvikling. Et sted med plads til forskelligheder. Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang.

Arbejdstiden for en morgenkok vil som udgangspunkt være: 6.00-14.00 og hver anden weekend

Køkkenet leverer foruden frokostordninger også a la carte til Spiseriet, mad til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling (evt. kantine
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

Vi tilbyder:

  • Et stærkt team af glade kollegaer, bestående af 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet. I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse kollegaer, der er ordensmennesker, ansvarlige og kreative. De er også alvorlige, men stadigvæk afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordnede forhold med aflønning ud fra erfaring og kvalifikationer
  • Plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle

Vi er:

  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

REFBORG er:

  • Beliggende i Billund.
  • Bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • Kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • Max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • En super arbejdsplads.
  • I rivende udvikling.
  • Et sted med plads til forskelligheder.
  • Ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster

Hvis ovenstående har vakt din interesse, sås end din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633

REFBORG A/SBillund2019-05-27T00:00:002019-07-22T00:00:00
330038508Kok med chef potentialeRobot Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok. 3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne. Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden. Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er være ungt, som på søster restauranten. Du er frisk i replikken, men dog høflig. Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet. Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan. Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk Spørgsmål besvares på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:00

Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum

Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok.

3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge.

Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne.

Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden.

Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er være ungt, som på søster restauranten.  

Du er frisk  i replikken, men dog høflig.

Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet.

Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan.

Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk

Spørgsmål besvares på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:00

Madrick ApSVejle2019-06-08T00:00:002019-08-01T00:00:00
330043254Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved VejleRobot KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE AUGUST SEPTEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt? Så er du måske vores nye kollega! Vi ønsker en uddannet kok som kan: Tilberede lækker mad til vores gæster! Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet. Arbejde fokuseret med opbakning. Vi er: Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster. Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester. En engageret personalegruppe. En ambitiøs arbejdsplads som flere gange er kåret til Årets Konferencecenter . Vi kan tilbyde: En god lønpakke med pensionsordning. Betalte pauser. Månedlig massageordning. Attraktive arbejdstider og ferieperioder. Afspadsering ved overarbejde. Tillæg for arbejde aften weekend. For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111. Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk. Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster. Vores styrke er et godt værtskab og vores gæster skal forlade Hornstrup mere inspireret end de kom. ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT ! Tiltrædelse i august eller september Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE

TILTRÆDELSE AUGUST/SEPTEMBER 2019

Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet?

Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer?

Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt?

Så er du måske vores nye kollega!

Vi ønsker en uddannet kok som kan:

• Tilberede lækker mad til vores gæster!

• Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt.

• Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet.

• Arbejde fokuseret med opbakning.

Vi er:

• Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster.

• Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester.

• En engageret personalegruppe.

• En ambitiøs arbejdsplads som flere gange er kåret til ”Årets Konferencecenter”.

Vi kan tilbyde:

• En god lønpakke med pensionsordning.

• Betalte pauser.

• Månedlig massageordning.

• Attraktive arbejdstider og ferieperioder.

• Afspadsering ved overarbejde.

• Tillæg for arbejde aften/weekend.

For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111.

Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk.

Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster. Vores styrke er et godt værtskab og vores gæster skal forlade Hornstrup mere inspireret end de kom.

ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT !

Tiltrædelse i august eller september

Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

 

 

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/SVejle2019-06-17T00:00:002019-08-08T00:00:00
330048538Dygtig og passioneret kok til kantinen på Campus VejleRobot Er du knivskarp i køkkenet? Og har du lyst til at arbejde med kvalitetsråvarer, sund mad og fokus på bæredygtighed og undgå madspild, så tror vi på, at du er vores nye kok på Campus Vejle. Som kok hos os bliver du en af et team på 9 personer, hvor du i dagligdagen vil referere til kantinelederen. Vi har alle typer kunder i vores kantine, så der skal være noget for enhver. Både til dem der foretrækker varme retter og dem der er til salat. Hvad er der så på menuen som kok hos Campus Vejle? Du vil komme til at arbejde i et stort og nyt renoveret køkken med gode arbejds- og pladsforhold. Jobbet er en unik mulighed for at afprøve nye retter for et stort publikum hver dag. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og vise dine kundskaber og kreative evner inden for kokkefaget. Din hverdag bliver varieret og kommer blandt andet til at bestå af: Lave spændende og velsmagende frokostretter til elever, kursister og ansatte i samarbejde med dine kollegaer.MenuplanlægningEgenkontrolVaremodtagelse. Din profil Det vigtigste er, at du er faglig stærk og har lyst til at udvikle dig. Som person er du serviceminded over for både kunder og kolleger. Du er passioneret omkring dit fag og kan lide at arbejde i et humørfyldt køkken også når det går stærkt. Vi forestiller os, at du: Er faglært kokDeler gerne erfaringer og er villig til at lære nytEr loyal og mødestabilTaler og forstår dansk Løn og ansættelsesforhold Stillingen er på minimum 35 timer med ugentlig arbejdstid mellem kl. 07.00-16.00. Der kan komme arbejde i weekender og aften i forbindelse med arrangementer. Løn efter gældende overenskomst. Lyder det som noget for dig? Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning, ved at åbne linket søg jobbet , hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, CV, m.m. Vi skal have din ansøgning senest den 8. august 2019 kl. 12.00 Har du spørgsmål Er du velkommen til at kontakte: Kantineleder Anna-Marie Møberg på tel. 72 16 26 52 Ernæringsassistent Trine Bonde tel. 72 16 26 53 eller Økonomidirektør Tonny Haxgart tel. 72 16 27 47 Kantinen holder sommerferie fra den 2.7. til den 4.8.2019 og træffes derfor ikke i dette tidsrum. Om Campus Vejle: Campus Vejle er byens største uddannelsesinstitution med ca. 360 ansatte og ca. 2400 årselever. På Campus Vejle har vi handelsgymnasium, HF, EUX- og EUD Business. Vi har et kursuscenter og VUC, der servicerer private og virksomheder med kurser og efteruddannelse. Endvidere har vi AspIT AspIN, som er specialtilbud til unge med Autismespektrumforstyrrelse.

Er du knivskarp i køkkenet? Og har du lyst til at arbejde med kvalitetsråvarer, sund mad og fokus på bæredygtighed og undgå madspild, så tror vi på, at du er vores nye kok på Campus Vejle.

Som kok hos os bliver du en af et team på 9 personer, hvor du i dagligdagen vil referere til kantinelederen. Vi har alle typer kunder i vores kantine, så der skal være noget for enhver. Både til dem der foretrækker varme retter og dem der er til salat.

Hvad er der så på menuen som kok hos Campus Vejle?

Du vil komme til at arbejde i et stort og nyt renoveret køkken med gode arbejds- og pladsforhold. Jobbet er en unik mulighed for at afprøve nye retter for et stort publikum hver dag. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og vise dine kundskaber og kreative evner inden for kokkefaget. Din hverdag bliver varieret og kommer blandt andet til at bestå af:

  • Lave spændende og velsmagende frokostretter til elever, kursister og ansatte i samarbejde med dine kollegaer.
  • Menuplanlægning
  • Egenkontrol
  • Varemodtagelse.

Din profil

Det vigtigste er, at du er faglig stærk og har lyst til at udvikle dig. Som person er du serviceminded over for både kunder og kolleger. Du er passioneret omkring dit fag og kan lide at arbejde i et humørfyldt køkken – også når det går stærkt. Vi forestiller os, at du:

  • Er faglært kok
  • Deler gerne erfaringer og er villig til at lære nyt
  • Er loyal og mødestabil
  • Taler og forstår dansk

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på minimum 35 timer med ugentlig arbejdstid mellem kl. 07.00-16.00. Der kan komme arbejde i weekender og aften i forbindelse med arrangementer.

Løn efter gældende overenskomst.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning, ved at åbne linket ”søg jobbet”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, CV, m.m. Vi skal have din ansøgning senest den 8. august 2019 kl. 12.00

Har du spørgsmål

Er du velkommen til at kontakte:

Kantineleder Anna-Marie Møberg på tel. 72 16 26 52

Ernæringsassistent Trine Bonde tel. 72 16 26 53 eller

Økonomidirektør Tonny Haxgart tel. 72 16 27 47

Kantinen holder sommerferie fra den 2.7. til den 4.8.2019 og træffes derfor ikke i dette tidsrum.

Om Campus Vejle:

Campus Vejle er byens største uddannelsesinstitution med ca. 360 ansatte og ca. 2400 årselever. På Campus Vejle har vi handelsgymnasium, HF, EUX- og EUD Business. Vi har et kursuscenter og VUC, der servicerer private og virksomheder med kurser og efteruddannelse. Endvidere har vi AspIT/AspIN, som er specialtilbud til unge med Autismespektrumforstyrrelse.

Campus VejleVejle2019-06-25T00:00:002019-08-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok til Volkerts Fylke, Kolding

Volkerts ApS

Kolding
Vi søger en kvailtetsbevidst kok som sætter faglig stolthed i højsædet. Vi er et dynamisk team i køkkenet, som udelukkende arbejder med råvarer i sæson. Vi har pt. økolgisk sølvmærke. Volkerts fylke er en moderne venue, hvor der ikke er 2 dage som e...
Indrykket:1. juli 2019
Udløbsdato:20. juli 2019

REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANSÆTTELSE

REFBORG A/S

Billund
REFBORG SØGER 1 ENGAGERET MORGENKOK TIL FASTANS TTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL V RE MED TIL AT VIDREFØRE OG -UDVIKLE VORES FROKOSTORDNINGER. STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæ...
Indrykket:27. maj 2019
Udløbsdato:22. juli 2019

Kok med chef potentiale

Madrick ApS

Vejle
Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok. 3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilret...
Indrykket:8. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved Vejle

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/S

Vejle
KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE AUGUST SEPTEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og ...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:8. august 2019

Dygtig og passioneret kok til kantinen på Campus Vejle

Campus Vejle

Vejle
Er du knivskarp i køkkenet? Og har du lyst til at arbejde med kvalitetsråvarer, sund mad og fokus på bæredygtighed og undgå madspild, så tror vi på, at du er vores nye kok på Campus Vejle. Som kok hos os bliver du en af et team på 9 personer, hvor d...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:8. august 2019