Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hotel Skibelund Krat søger kok

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330044450Phoenix-fd57f4f512019-06-17T00:00:00Hotel Skibelund Krat søger kok

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

2019-07-30T12:51:37.793 Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com11jobnetfd57f4f5100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-12T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejen3548322Hotel Skibelund Krat11Skibelund Krat 46600VejenDKDanmark0hotelskibelundkrat@gmail.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent779257JobNet5005692500569210017-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd57f4f5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd57f4f5https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd57f4f5&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd57f4f5&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonHotel Skibelund Krat søger kok1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362104141hotelskibelundkrat@gmail.comhotelskibelundkrat@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330125095Hotel Skibelund Krat søger kokRobot Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-11-15T00:00:002020-01-08T00:00:00
330118562Sushi chefRobot Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for.

Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. 

If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for. 

 

Josi ApSKolding2019-11-06T00:00:002019-12-30T00:00:00
330099687VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.Robot STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag. HVAD ER REFBORG?: REFBORG er beliggende i Billund. 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle. REFBORG er max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. REFBORG er en super arbejdsplads. REFBORG er i rivende udvikling. REFBORG er et sted med plads til forskelligheder. REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster. Vi er: I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Indforstået med at arbejde aften og weekend Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland.

Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag.

HVAD ER REFBORG?:

  • REFBORG er beliggende i Billund.
  • 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet
  • REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • REFBORG er en super arbejdsplads.
  • REFBORG er i rivende udvikling.
  • REFBORG er et sted med plads til forskelligheder.
  • REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster.

Vi er:

  • I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Indforstået med at arbejde aften og weekend
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

 

Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

REFBORG A/SBillund2019-10-03T00:00:002019-11-26T00:00:00
330122711Hanegal søger en dygtig medarbejder til vores produktion af færdigretterRobot Hanegal er en økologisk pionervirksomhed, som de sidste 25 år har arbejdet for at fremme økologiske fødevarer gennem produkter af høj kvalitet. Alle Hanegals produkter er lavet fra bunden af gode råvarer og håndværk, og uden brug af tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Vi er 55 medarbejdere, hvoraf 40 arbejder i produktionen. Som medarbejder vil du få mulighed for, at få stor indflydelse i en spændende virksomhed med passion for det vi laver. Stillingen Hanegal søger en dygtig og robust medarbejder med levnedsmiddelserfaring, som har interesse for mad og sans for smag og kvalitet. Du vil blive en vigtig del af et lille produktionsteam, hvor du i det daglige skal producere færdigretter i store mængder af høj kvalitet. Arbejdet omfatter produktionsforberedelse og drift af maskinanlæg til færdigvareproduktion samt sikring og overholdelse af gældende kvalitets- og produktionsprocesser. Vi forventer Erfaring med fødevareproduktion Kendskab til industriel fødevareproduktion, en baggrund som økonoma, butiksslagter, mejerist eller kok vil være at foretrække Struktureret og kvalitetsbevidst Samarbejdsorienteret Vi tilbyder Et spændende og udviklende job med gode udviklings- og karrieremuligheder Løn efter kvalifikationer Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du kan sætte præg på din hverdag Arbejdstid og -sted Arbejdstiden er som udgangspunkt på fast daghold fra 07.00 til 15.20, og 07.00 til 14.00 om fredagen. Arbejde om eftermiddagen og i weekender kan forekomme. Hanegal A S, Finlandsvej 12, 6100 Haderslev. Ansøgning Lyder det som noget for dig, så send en motiveret ansøgning og CV til mail kjt@hanegal.dk. For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Fabrikschef, Kristian Tousig, på telefon 40355911 eller på mail kjt@hanegal.dk. Ansøgningsfrist den 25. november 2019.

Hanegal er en økologisk pionervirksomhed, som de sidste 25 år har arbejdet for at fremme økologiske fødevarer gennem produkter af høj kvalitet. Alle Hanegals produkter er lavet fra bunden af gode råvarer og håndværk, og uden brug af tilsætningsstoffer og smagsforstærkere.

Vi er 55 medarbejdere, hvoraf 40 arbejder i produktionen. Som medarbejder vil du få mulighed for, at få stor indflydelse i en spændende virksomhed med passion for det vi laver.

 

Stillingen

Hanegal søger en dygtig og robust medarbejder med levnedsmiddelserfaring, som har interesse for mad og sans for smag og kvalitet. Du vil blive en vigtig del af et lille produktionsteam, hvor du i det daglige skal producere færdigretter i store mængder af høj kvalitet.

Arbejdet omfatter produktionsforberedelse og drift af maskinanlæg til færdigvareproduktion samt sikring og overholdelse af gældende kvalitets- og produktionsprocesser.

Vi forventer

  • Erfaring med fødevareproduktion
  • Kendskab til industriel fødevareproduktion, en baggrund som økonoma, butiksslagter, mejerist eller kok vil være at foretrække
  • Struktureret og kvalitetsbevidst
  • Samarbejdsorienteret

 

Vi tilbyder

  • Et spændende og udviklende job med gode udviklings- og karrieremuligheder
  • Løn efter kvalifikationer
  • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du kan sætte præg på din hverdag

 

Arbejdstid og -sted

Arbejdstiden er som udgangspunkt på fast daghold fra 07.00 til 15.20, og 07.00 til 14.00 om fredagen. Arbejde om eftermiddagen og i weekender kan forekomme.

Hanegal A/S, Finlandsvej 12, 6100 Haderslev.

 

Ansøgning

Lyder det som noget for dig, så send en motiveret ansøgning og CV til mail kjt@hanegal.dk.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Fabrikschef, Kristian Tousig, på telefon 40355911 eller på mail kjt@hanegal.dk.

Ansøgningsfrist den 25. november 2019.

HANEGAL A/S SydHaderslev2019-11-12T00:00:002019-11-25T00:00:00
330125153Faglært kok eller caterRobot - søges til global kunde i Nordborg I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet. Om jobbet Vi søger en faglært inden for køkken faget til vores personalerestaurant i Nordborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 1300 spisende om dagen. Du vil blive en del af et dynamisk, velfungerende og serviceminded team på 14 medarbejdere, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. Jobbet består af: Forberedelse af kold buffet såsom pålæg, blandet salater, salatbar, brød, dessert mm. God kundepleje og service Rengøring og opvask som man fælles varetager Kræver hygiejnebevis I teamet lægges der vægt på at selv i travle perioder, er der altid et smil på læben og en god portion humor i dagligdagen. Vi må godt have det sjovt mens der arbejdes, og du skal være klar til at give en hånd i pressede situationer. Hvem er du?Vi ser gerne du er faglært kok eller cater og har gode erfaringer inden for arbejde i kantine eller storkøkkener. I vores samarbejde med kunden er service og høflighed en stor del af vores hverdag, derfor forventes dette ligeledes af dig som medarbejder. Derudover ser vi gerne at du er engageret, mødestabil, tager ansvar for opgaverne, og kan lide at løfte i flok og være fleksibel. Du er samtidig en person der er sund og rask, og klar til at begå sig et fysisk krævende arbejdsmiljø. Vi ser gerne at du behersker dansk sprogligt. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06:30-14:30, der kan med forbehold forekomme forskydninger i timeplanen. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anita Kjær Jacobsen i tidsrummet 08:00-14:00 på tlf.: 21 37 40 60.

- søges til global kunde i Nordborg 

I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning, og vores største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele landet. 

Om jobbet 
Vi søger en faglært inden for køkken faget til vores personalerestaurant i Nordborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 1300 spisende om dagen. Du vil blive en del af et dynamisk, velfungerende og serviceminded team på 14 medarbejdere, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. 

Jobbet består af: 

  • Forberedelse af kold buffet; såsom pålæg, blandet salater, salatbar, brød, dessert mm. 
  • God kundepleje og service
  • Rengøring og opvask som man fælles varetager
  • Kræver hygiejnebevis

I teamet lægges der vægt på at selv i travle perioder, er der altid et smil på læben og en god portion humor i dagligdagen. Vi må godt have det sjovt mens der arbejdes, og du skal være klar til at give en hånd i pressede situationer. 

Hvem er du?
Vi ser gerne du er faglært kok eller cater og har gode erfaringer inden for arbejde i kantine eller storkøkkener. I vores samarbejde med kunden er service og høflighed en stor del af vores hverdag, derfor forventes dette ligeledes af dig som medarbejder. Derudover ser vi gerne at du er engageret, mødestabil, tager ansvar for opgaverne, og kan lide at løfte i flok og være fleksibel. Du er samtidig en person der er sund og rask, og klar til at begå sig et fysisk krævende arbejdsmiljø. Vi ser gerne at du behersker dansk sprogligt.   

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. 

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06:30-14:30, der kan med forbehold forekomme forskydninger i timeplanen. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. 

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anita Kjær Jacobsen i tidsrummet 08:00-14:00 på tlf.: 21 37 40 60. 

Danfoss E24Nordborg2019-11-15T00:00:002020-01-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Hotel Skibelund Krat søger kok

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Da vi er i en rivende udvikling, søger vi en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, s...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:8. januar 2020

Sushi chef

Josi ApS

Kolding
Sushi Daily in Bilka Kolding has a job vacancy for sushi chef. If you can make Sushi fast and nicely, then you are the one I am looking for.
Indrykket:6. november 2019
Udløbsdato:30. december 2019

VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.

REFBORG A/S

Billund
STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og a...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:26. november 2019

Hanegal søger en dygtig medarbejder til vores produktion af færdigretter

HANEGAL A/S Syd

Haderslev
Hanegal er en økologisk pionervirksomhed, som de sidste 25 år har arbejdet for at fremme økologiske fødevarer gennem produkter af høj kvalitet. Alle Hanegals produkter er lavet fra bunden af gode råvarer og håndværk, og uden brug af tilsætningsstoff...
Indrykket:12. november 2019
Udløbsdato:25. november 2019

Faglært kok eller cater

Danfoss E24

Nordborg
- søges til global kunde i Nordborg I Sodexo tilbyder vi komplette serviceløsninger til kunder indenfor forskellige områder af facility services. Vi målretter vores services til kundens behov. Sodexos vigtigste opgave er at understøtte kundens forre...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:8. januar 2020