Hotelmedarbejder - Hvalpsund Færgekro

Er du serviceminded, har styr på rengøringen, styr på serveringen, er selvstændig, moden og ansvarsfuld? Så kan det være dig, vi mangler i vores stab. Primært morgenvagter fra kl 06.30 - både hverdage og weekender (op til 5 dage om ugen - der arbejdes efter vagtplan). Arbejdet består i servering af morgenbuffet samt rengøring af lokaler og værelser. Vi har en stilling – der kan tilpasses dit ønske om arbejdstid, ca. 30 timer.

Du skal tale flydende dansk, samt skrive dansk.

Send ansøgning på mail post@hvalpsund-faergekro.dk,

Er der spørgsmål til stillingen kan disse mailes, eller kontakt Peder mandag til fredag 10.00-16.00 på tlf. 98 63 86 00.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:11. december 2017
Udløbsdato:19. januar 2018

Er du førtidspensionist og ønsker du at arbejde med bl.a. borddækning og rengøring???

Den Selvejende Institution Job-Banken, Herning

For anerkendt kro i det midtjyske, søger vi en førtidspensionist, der har lyst til at arbejde med forskellige huslige opgaver som: Rengøring Borddækning Arbejdstiderne vil for det meste ligge fast i hverdagene, dog kan der forekomme weekendarbejde. ...