Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HP Byg A/S søger fagchef Råhus

Har du erfaring med personale- & byggepladsledelse inden for beton & elementmontagearbejder, så har vi jobbet til dig.

Om HP Byg
HP Byg A/S og virksomhedens medarbejdere har mange års erfaring med styring og opførelse af store og komplekse byggeprojekter. Gennem virksomhedens mere end 60 år har HP Byg stået i spidsen for en lang række markante og velkendte projekter inden for bolig, erhverv og kultur i hele landet. HP Byg A/S råder over en erfaren og kompetent medarbejderstab, der foruden projekter i HP-regi også har solid erfaring fra en række af landets største entreprenørselskaber.
HP Bygs kompetencer spænder bredt fra en kompetent funktionærstab af beregnere og projektledere til dygtige håndværkere i virksomhedens egenproduktion. Fælles for alle medarbejdere er en stor faglighed, der ikke alene sikrer kvalitet i alle led, men også betyder, at HP Byg har stor forståelse for hele processen fra de første kalkulationer til aflevering af det færdige byggeri. En flad og omstillingsparat organisation, hvor den enkelte medarbejder har en stor grad af handlefrihed, gør HP Byg A/S i stand til at agere og reagere på de krav, markedet stiller.

Virksomheden har domicil i Aalborg Øst og beskæftiger ca. 220 medarbejdere. Læs mere på vores hjemmeside www.h-p.dk.

Jobbet

Fagchef er en nyoprettet stilling i HP Byg regi, som fagchef råhus, har man det overordnede ansvar for alle funktionærer, timelønnede håndværkere i råhus- afdelingen, ansvaret for den fysiske gennemførelse af udvalgte interne råhus- entrepriser og sagsansvar for eksterne råhus- entrepriser. Afdelingen tæller idag 5 funktionærer og ca. 50 timelønnede.

Fagchefen har bl.a. ansvar for rekruttering og ansættelse af timelønnede og funktionærer med tilhørende opstartsmøder, efteruddannelse, sikkerhed og arbejdsmiljø.

På udvalget entrepriser, har fagchefen også ansvar for den daglig ledelse, sikkerhed og tilsyn på byggepladsen, indkøb og logistik af materialer, byggepladsindretning, kvalitetssikring samt for at materiel og ressourcer anvendes på den mest optimale måde.

Du vil indgå i et nyoprettet team af to øvrige fagchefer i henholdsvis tømrer og murer afdelingerne med direkte reference til produktionschefen.

Hvad forventes der af en fagchef

  • Du er fagligt dygtige og troværdig i din ledelsesform og er vant til at kommunikere med mange mennesker.
  • Du har et godt overblik – også i pressede situationer, er struktureret og har evnen til at udstikke klare og letforståelige retningslinjer.
  • Du har erfaring med personaleledelse, gerne suppleret med relevante ledelseskurser.
  • Du er uddannet struktør eller har praktisk erfaring med beton & montagearbejder, suppleret med en teknisk uddannelse som byggeteknikker, bygningskonstruktør eller Ingeniør.

Hvad kan vi tilbyde dig

At blive en del af en virksomhed i udvikling, hvor der arbejdes struktureret med den enkelte medarbejdes udviklingspotentiale. Du vil som medarbejder blive udfordret både på det faglige og det personlige plan.

Du vil indgå i et nyoprettet team af 3 fagchefer og et team af i alt 16 entrepriseleder, et team der har en daglig sparring med hinanden på tværs af faggrupper.

Løn på et attraktivt niveau, som forhandles individuelt.

Ansøgning

Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henning Christensen på tlf. 23 23 88 45

Alle henvendelser behandles fortroligt og vil blive behandlet løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.