Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR Business Partner til Verisure


 

Verisure gennemgår en meget spændende udvikling, der er præget af nye markedsledende produkter, øget kundetilgang og en voksende andel af markedet for alarmydelser. Som følge heraf, oplever vi et øget behov for at styrke vores ressourcer i afdelingen, så vi sikrer, at vi opnår vores strategiske mål. Vi søger i den forbindelse en HR Business Partner til vores hovedkontor i Glostrup.

Om jobbet
Vi søger en erfaren, passioneret og omstillingsparat HR Business Partner til vores HR-team bestående af 3 HR Business Partners som supporterer forretningen med alt fra rekruttering, organisationsændringer til lederudvikling. Du vil i rollen få det primære ansvar for den ene af vores to fieldsales regioner og samtidig have en tæt daglig kontakt til dine kollegaer i hele HR-teamet bestående af 9 kollegaer i alt.

Du vil få ansvaret for at rådgive dit forretningsområde her særligt lederne, hvor du bliver deres sparringspartner inden for hele HR-værktøjskassen. Du vil have et tæt samarbejde med vores Salgsdirektør, Regionschefer og Teamledere.

I rollen vil du have en bred kontaktflade i organisationen både i dit eget forretningsområde samt i kollegaers. Da Verisure er en organisation som konstant udvikler sig, vil rollen naturligt udvikle sig sammen med virksomheden, hvorfor det er vigtigt at man er åben for at arbejde med mange aspekter af HR.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Deltage i forfremmelsessamtaler og rekruttering på leder-niveau i salgsorganisationen.
  • Sparringspartner for lederne i dit forretningsområde.
  • Supportere samt afholdelse af årlig Employee Engagement Survey.
  • Supportere på løbende HR-projekter på årshjulet, her i blandt lederudvikling, onboarding, performance management mm.
  • Primære kontakt for ledere vedr. employee relation i salgsorganisationen.

Om dig
Vi forestiller os at du har længerevarende uddannelse fx inden for HR, cand. merc. HRM, cand. soc. HRM,  ledelse eller lignende, og med min. 2-3 års erfaring inden for en lignende HR Business Partner rolle, gerne fra en salgsorganisation.

Du har erfaring med rekruttering, et bredt kendskab til personalejura (funktionærloven som min.) og trives med at rådgive dine ledere på det personalejuridiske.

Som person trives du med at arbejde i et højt tempo og en salgsminded organisation, hvor du kan være forandringsparat, struktureret og løsningsorienteret. Du formår at arbejde selvstændigt og er både proaktiv og opsøgende samtidig kan du også begå dig i et team, hvor der er tæt sparring, samarbejde og specialister inden for forskellige områder. Du kan begå dig i organisationen på forskellige niveauer og formår at tilpasse din kommunikationsstil til given situation.

Du har et kommercielt mindset, trives at arbejde i et salgsmiljø, hvor der kræves levering af kvalitet under ofte korte deadlines. Ligeledes er du en person som kan arbejde effektivt på både et strategisk og operationelt niveau.

Det er et krav for ansættelse at du kan fremvise en ren straffeattest samt at du kan begå dig skriftlig og mundtlig på engelsk.

Om Verisure
Verisure er en del af Securitas Direct koncernen, der er en markedsførende leverandør af sikkerhedsløsninger til private hjem og virksomheder. Med flere end 3 millioner kunder og 20.000 medarbejdere i hele verden, er vi nummer et i Europa og er stadig i kraftig vækst. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne leverandør, når det drejer sig om valg af sikkerhedsløsninger. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje.

Vi tilbyder en høj grad af frihed og plads til at slippe dit potentiale løs i en flad organisationsstruktur, hvor vi har et uformelt og præstationsorienteret arbejdsmiljø. Vores virksomhed vokser konstant, så der er også gode muligheder for en international karriere. Vores hovedkontor er placeret i Glostrup, hvor du vil have din daglige gang og herunder kan nyde godt af flere personalegoder såsom kantineordning og fitnessrum.

Er du den rette profil?
Hvis du mener, at du er den rette profil til jobbet, så send os gerne dit CV samt motiveret ansøgning via Søg stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Business Partner Anne Sofie Frandsen på anne.s.frandsen@verisure.com.

Vi behandler løbende ansøgninger, og vil vi anbefale dig at søge hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
VORES DNA OG HVEM VI ER
I Verisure har vi et sæt af nøgleværdier som definerer hvem vi er. Vi er dybt PASSIONEREDE i alt hvad vi foretager os, konstant INNOVATIVE og ENGAGEREDE I AT GØRE EN FORSKEL på både produkt- og servicesiden.

Vi udvikler os sammen som et TEAM og gør det med TILLID og ANSVAR som vores mærkesager.

  
+18,000 KOLLEGAER


Verisure udgør i dag et team på 18.000 medarbejdere globalt i fortsat vækst! Mere end 80 % af vores kollegaer supporterer dagligt vores kunder ved at yde den mest proaktive og professionelle service inden for sikkerhedsbranchen.
 

 
VI BESKYTTER I 16 LANDE


Vi er nr. 1 i Europa og Sydamerika. Med vores fremtidssikre platform og professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem på tværs af 16 lande.
 

 
24/7 SUPPORT 365 DAGE


Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores forretning.
 

 
3 MIO. KUNDER STOLER PÅ OS


Vi er stolte over at beskytte mere end 3 mio. kunder på verdensplan ved at sikre deres familier, hjem og forretninger. Takket være et stort fokus på kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.

 
Vores historie

Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør.

 


Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.
 
    

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.