Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-chef til organisation i udvikling

Kan du gennem dine solide relationskompetencer og erfaring skabe udvikling i en af Danmarks stærkeste interesseorganisationer? Har du lyst til at omsætte din dybe HR-faglighed og passion for talent, ledelse og organisation til konkrete resultater, som gør en forskel for vores organisation? Og er du en stærk rådgiver med god dømmekraft? Så er du måske Dansk Arbejdsgiverforenings nye HR-chef.

Du tager ansvar for drift og udvikling af HR-området

Som HR-chef bliver du ansvarlig for ledelse og drift af HR-området med fokus på at understøtte en arbejdsplads, som er attraktiv for DAs medarbejdere. Du skal sikre, at DAs HR-aktiviteter og initiativer understøtter vores opgaveløsning og den retning, som tegnes i vores nye 5-årige strategi, hvor vi bl.a. skal styrke tværgående samarbejde og vidensdeling.

Du kommer til at lede et lille HR- & lønteam. Du bliver personalejuridisk ansvarlig og garant for, at alle HR-processer sker i overensstemmelse med lovgivningen. Og så står du gerne på mål for at levere Best Practice HR med afsæt i relevant data, så administrative HR-processer optimeres og digitaliseres.

En helt central del af opgaven er også at støtte, rådgive og coache ledere og medarbejdere i DA. Vi arbejder hele tiden på at understøtte et godt arbejdsmiljø, og det skal du have lyst til at hjælpe os med.

Som HR-chef skal du også udvikle, drive og implementere organisationsunderstøttende initiativer inden for talent, ledelse og organisationsudvikling og dermed sikre, at vi som organisation er personalemæssigt gearet til udvikling og forandring.

Erfaren HR-ansvarlig med lyst til ledelse

Du er kendt som en stor HR-kapacitet med styr på din værktøjskasse og HR-jura. Du elsker at arbejde med alle aspekter af HR og har altid organisationens behov for øje. Du er dygtig til at opbygge gode relationer, og så har du pondus og giver gerne din mening til kende. Måske har du allerede ledererfaring, men ellers får du her chancen for at udleve dine lederambitioner.

Vi forestiller os at du har:

 • 5-10 års relevant erfaring.

 • En kandidatuddannelse.

 • Solid juraforståelse (men du behøver ikke være jurist).

 • Veludbygget HR-værktøjskasse.

 • Stærke coaching og rådgivningskompetencer.

 • Gode kommunikationsevner også på engelsk.

 • Erfaring fra en lignende organisation eller f.eks. centraladministrationen.

 • For at lykkes i jobbet skal du både have orden i penalhuset og kunne tænke nyt i forhold til optimering af arbejdsgange og udvikling af nye HR-initiativer. Dit engagement og høje ambitionsniveau samt evne til at vække tillid gør dig desuden til en leder, der kan færdes overalt i organisationen, kommunikere på samtlige niveauer og få medarbejdere og ledere til at arbejde sammen mod fælles mål.

  Om os

  Dansk Arbejdsgiverforening er en af grundpillerne i den danske model. Vi løfter et samfundsansvar og forhandlinger, løsninger, analyser og viden er kerneydelser for Dansk Arbejdsgiverforening. Som hovedorganisation favner og servicerer vi vores medlemmer, når det kommer til arbejdsmarkedspolitik, og vi samler trådene under overenskomstforhandlingerne.

  Vi er ca. medarbejdere som brænder for at gøre det mere attraktivt at drive virksomhed i Danmark. Vi lægger vægt på samarbejde, et stærkt fagligt og socialt fællesskab samt løbende udvikling af den enkeltes kompetencer. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone i organisationen.

  Er du interesseret?

  Seneste frist for ansøgning er den 15. april . Vi holder samtaler løbende, og derfor kan stillingen blive besat inden fristens udløb. I forbindelse med 2. samtalen vil du skulle besvare en case.

  Start snarest muligt.

  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner i Genitor Trine Schandorff på 31 41 02 55 eller .


  Dansk Arbejdsgiverforening er de danske private arbejdsgiverorganisationers hovedorganisation for arbejdsmarkedsforhold. Som interesseorganisation er det DA's formål at koordinere overenskomstforhandlingerne og påvirke de politiske beslutningsprocesser, så virksomhedernes konkurrencekraft og adgang til kvalificeret arbejdskraft er størst mulig. Godt 25. virksomheder er medlem af en af DAs medlemsorganisationer. Vi lægger vægt på samarbejde, et stærkt fagligt og socialt fællesskab samt løbende udvikling af den enkeltes kompetencer. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone i organisationen.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.