Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR Intern, Attraction and Engagement

Danish Crown Group Functions

Er du i gang med din kandidatuddannelse, og vil du være med til at udvide kendskabet til en af Danmarks største koncerner, der arbejder for at skabe en mere bæredygtig fremtid for fødevarer? Så er du måske den HR-praktikant, vi søger til vores hovedkontor i Randers!

Du bliver en del af Attraction & Engagement-teamet i Group HR, hvor du får et tæt samarbejde med dine syv kolleger. Vi er en strategisk forankret koncernfunktion, der arbejder for at sikre den rette tilgang af dygtige medarbejdere til koncernen – og at Danish Crown er kendt som en attraktiv arbejdsplads på tværs af landegrænser.

I teamet arbejder vi med rekruttering, employer branding, koncernens graduate programme og onboarding. Kort sagt hele den eksterne pipeline. Derudover har vi i teamet ansvaret for koncernens engagements- og trivselsmåling samt udrulningen af vores HR IT-systemer. Som vores nye praktikant skal du være med til at sætte Attraction & Engagement på dagsordenen internt og samtidig pleje koncernens interesser eksternt.

Rekruttering og diversitet

Teamets kerneopgave er rekruttering og det fylder en stor del af vores hverdag. Derfor vil du som praktikant naturligt blive involveret i hele vores rekrutteringsproces, herunder de administrative systemer, der ligger til grund for, at vores processer flyder uden problemer. Vi håber derudover, at du kan give os nogle kreative indspark, så vores kommunikationsmateriale ifm. rekruttering (f.eks. annoncer) kan blive endnu skarpere.

Derudover får du et selvstændigt ansvar for et projekt omhandlende diversitet, som er et område, der er på den strategiske dagsorden i Danish Crown. Vi skal blive endnu bedre til at arbejde med diversitet, men har brug for din hjælp til at dykke ned i forskningen og give os de bedste anbefalinger til at sætte diversitet på agendaen ift. Attraction & Engagements arbejde. Slutteligt vil der forekomme diverse opgaver ifm. vores employer branding-indsatser (herunder deltagelse på messer og lign.) og administrativ support til projektlederen for vores graduate programme.

Kommunikativt stærk og interesse for HR

Du er i gang med en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau og brænder for at dygtiggøre dig inden for HR-området. Du er kommunikativt stærk og har en stor interesse for rekrutteringsdisciplinen, ligesom du har fokus på forretningens behov, når du løser dine opgaver.

Du har gerne erfaring fra et studiejob eller fra tidligere samarbejde med virksomheder gennem dit studie. Slutteligt har du interesse for diversitet og hvordan dette sættes på HR-agendaen i en international fødevarekoncern.

Det praktiske

Praktikopholdets tidspunkt er i efteråret 2020 og som udgangspunkt på 37 timer – vi forestiller os, at du starter medio august/primo september og afslutter forløbet før juleferien, men endelig varighed og timetal tilrettelægges, så det passer med dit studie. Vi tilbyder at afholde nogle udgifter ifm. transport og frokost under praktikopholdet.

Nærmere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte HR Consultant, Anna Nørregaard Larsen på (+45) 27 58 35 68 eller HR Consultant, Anne-Louise Falkenberg på (+45) 26 28 24 02 for at høre mere om praktikpladsen.

Send dit CV og din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer løbende. Sidste frist er den 5. april 2020, men vi forbeholder os retten til at tage opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi skaber en bæredygtig fremtid for fødevarer. Danish Crown producerer mere end 10 milliarder måltider om året til mennesker over hele verden. Vi vil sænke klimaaftrykket med 50 % i 2030 og være klimaneutrale i 2050. Vi lover, at vi vil føre an i forandringerne i fødevarebranchen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.