Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-jurister - med ambitioner og mod på faglige udfordringer

Er du stærk i relationer og forstår du at skabe gode forhandlingsprocesser, har du godt styr på personalejura og kollektiv arbejdsret? Hvis du også kan drive proces- og udviklingsopgaver med juridisk indhold, så er det dig, vi har brug for!

Banedanmark er i gang med at etablere en bred HR-juridisk enhed, som kan understøtte organisationens udvikling frem mod 2025. Du vil skulle bruge dine juridiske kompetencer i en stor og spændende organisation, som er i fuld gang med en transformationsproces for at blive klar til at drive ’Fremtidens jernbane’.

Vi har fokus på, hvordan vi kan udvikle og effektivisere vores arbejdsgange og processer, og dermed bidrage til mere forretningsorienteret administration. Det bliver en vigtig del af dit job i Banedanmark, at du bidrager i denne udvikling og anvender din juridiske- og organisatoriske viden til at drive processerne og forbedre vores compliance. Du skal derfor have lyst til at arbejde i zonen mellem jura og forretning. Det kræver, at du tænker i helheder, og kan understøtte analyser eksempelvis på løn- og arbejdstidsområderne.

Derfor søger vi HR-jurister til individuel og kollektiv arbejdsret. Det er centralt placeret stillinger, hvor du får rig mulighed for at udfolde dig fagligt. Du kommer tæt på mange beslutninger, og dine synspunkter og viden bliver vægtet. Du får mulighed for at prøve det hele, og bliver en del af et team på fire, der i det daglige sparrer og deler viden.

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver omfatter konkrete sager lige fra rådgivning om personalejuridiske emner til forberedelse og gennemførsel af tjenstlige samtaler og afskedigelser. Vi har en del lokalaftaler, som løbende skal gennemses og fornys.

Vi skal i de kommende år gennemgå og forny vores HR-politikker, så de understøtter den transformationsproces, vi er midt i. Derudover skal vi have stort fokus på myndighedsopgaven.

Vi forhandler med de faglige organisationer og tillidsrepræsentanter både ved indgåelse af lokalaftaler og udarbejdelse af HR-politikker og ved behandling af personsager. Det vil være et arbejde, der kræver, at du er god til at forhandle og kan samarbejde med SU-organisationen og de faglige organisationer.

Banedanmark har medarbejdere, som arbejder henover alle døgnets timer. Derfor fylder spørgsmål om arbejdstidsregler, flekstid og rådighedsvagter en del. Vi hjælper organisationen med at fortolke lov- og aftalestof, f.eks. arbejdstids- eller hviletidsregler.

Sammen med vores HR-partnere vil du komme i tæt dialog med vores ledere på daglig basis, og her er det vigtigt, at du ikke kun servicerer, men i høj grad rådgiver. Det er dig, der er den juridiske ekspertise i de opgaver, du får, uanset om det gælder personsager, større og mindre forhandlingsopgaver eller generel rådgivning om personalejuridiske forhold og regler.

Gerne erfaring fra det offentlige og fokus på forretningsbehov

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur., og hvis du har bred erfaring med personaleområdet inden for det offentlige, herunder erfaring med at udvikle HR-politikker, vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Du er god til at forhandle med SU-organisationen og de faglige organisationer. Du er funderet i juraen, men tænker også ud over den.

Som person er du mulighedsøgende og har blik for de helhedsorienterede løsninger. Du balancerer empati og tålmodighed, samtidig med at du holder dig inden for de overordnede rammer.

Du evner at skære igennem og tager aktiv del i de svære medarbejdersamtaler. Du tør udfordre forretningen og holde fast i HR’ s professionelle holdning.

Løn

Du ansættes i henhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte sektionschef Hanne Møller. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Vi holder løbende samtaler. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.