HR Konsulent

HR-konsulent Kan du arbejde med alle dele af HR? VIVE søger en specialkonsulent, der får ansvaret for VIVEs HR, løn- og personaleadministration. Du kommer til at løse dine opgaver i tæt samarbejde med administrations­chefen, VIVEs chefgruppe, lønmedarbejderen og de øvrige kolleger i VIVEs administration, ligesom vi arbejder tæt sammen med Statens Administration om at sikre VIVEs medarbejdere korrekt løn til tiden.

VIVE skaber og formidler viden om velfærdssamfundets udvikling, borgernes levevilkår og indretningen af den offentlige sektor og er en projektstyret organisation, hvor vores administration arbejder tæt sammen med forskere og analytikere omkring tilvejebringelse og håndtering af information på velfærdsområdet. Her kommer du ind i billedet med dit blik for sikre, smidige og effektive HR-processer.

JOBBET
Du bliver ansvarlig for VIVEs løn- og personaleadministration samtidig med, at du skal være udførende på både administrative og udviklingsorienterede HR-opgaver. Du skal også sikre en effektiv HR-administration ved at levere hurtige og korrekte ansættelsesbreve til nyansatte, vejledning ifm. barsel, sygdom mv. og derudover give ledelsessparring ved både personaleudvikling og personalesager. Hertil kommer en række udviklingsopgaver, hvor implemen­teringen af det nye Statens HR-system vil fylde en del i det kommende år.

Der vil være mulighed for fleksibilitet i din tilrettelæggelse af arbejdet.

DIN PROFIL
Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse som cand.jur., cand.merc.hrm. eller lignende kombineret med flere års hands-on-erfaring fra statslig HR-administration og -udvikling.

Endvidere skal du:

  • Have erfaring med tilrettelæggelse af effektive processer.
  • Hurtigt kunne sætte dig ind i nye personalejuridiske opgaver.
  • Have erfaring fra ledelsesbetjening og -rådgivning.
  • Have flair for at bruge administrative it-systemer.
  • Være velformuleret både skriftligt og mundtligt.
  • Have stærke samarbejdsevner.
  • Kunne fungere godt i en hverdag med opgaveskift og skarpe deadlines

Det er en fordel, hvis du også har erfaring fra universitetsverdenen eller andre forsknings- og analyseinstitutioner og dermed kendskab til stillingsstruktur, bedømmelse af forskere , ph.d-uddannelsesforløb mv.

VI TILBYDER
Et attraktivt og udviklende job med afveksling i opgaverne og bred kontaktflade til hele huset. Stor fleksibilitet i hverdagen, en uformel og respektfuld omgangsform og gode kolleger, der lægger vægt på samarbejde. Du refererer til administrationschefen.

VILKÅR
Du ansættes som specialkonsulent i henhold til overenskomst mellem Akademikerne og Skatteministeriet (Finansministeriet). Af­hængigt af dine kvalifikationer og erfaringer kan der være mulighed for ansættelse som chef­kon­sulent. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

VIVE har afdelinger i både København og Aarhus. Angiv i din ansøgning, hvilken lokation, der vil passe dig bedst.

VIL DU VIDE MERE
VIVE gennemfører forsknings- og analyseopgaver på det velfærdspolitiske område og er en pro­jektstyret organisation, hvor de administrative medarbejdere arbejder tæt sammen med VIVEs forsknings- og analysemedarbejdere omkring tilvejebringelse og håndtering af information på velfærdsområdet.

Du kan finde yderligere oplysninger om VIVE på www.vive.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Hanne Friis Kaas på telefon 2240 5363 eller på mail hfk@vive.dk.

ANSØGNING
Vi skal have modtaget din ansøgning bilagt CV senest den 18. september 2020 kl. 12.

Vi forventer at holde samtaler i uge 39.


Du søger stillingen via vores elektroniske rekrutteringssystem, som du finder her på siden under ”søg job” eller på vores hjemmeside www.vive.dk.

VIVE ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge.

VIVE er en uafhængig statslig institution, som producerer og formidler forskning og analyser om velfærdssamfundet og den offentlige sektor.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.