Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-konsulent med strategisk tæft og flair for dataanalyse og udviklingsopgaver

Vil du være en del af en koncern, hvor klimaet står øverst på dagsorden, og hvor vi er afhængige af at tiltrække og fastholde højt specialiserede medarbejdere? Vil du være med til at udvikle kompetencerne i organisationen?

I Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering har vi brug for en ny kollega, som sammen med vores HR-funktion skal arbejde med at realisere vores nye kompetencestrategi og handleplan for kompetenceudvikling.

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt. Vi fokuserer på mulighederne for at sætte data i spil i forhold til den grønne omstilling af det danske samfund. Det er vores mål at identificere og modne nye måder at dataunderstøtte klimaindsatsen.

Vi har besluttet en ny strategi for styrelsen med fokus på bl.a. nye samarbejdsformer, nye datatyper og nye teknologier. En væsentlig forudsætning for at realisere strategien er, at styrelsen kan bringe de relevante kompetencer i spil. Derfor har vi også besluttet en ny strategi for kompetenceudvikling og en handleplan, som iværksættes fra 2021.

Dine arbejdsopgaver
Din primære opgave er sammen med dine kolleger i HR at omsætte kompetencestrategi og handleplan til konkrete, værdiskabende initiativer. Det vil ske i tæt samspil med ledelsen og direktionen, hvor HR har det fulde ansvar for en række initiativer og samtidig skal være tovholder og koordinator på kompetenceudviklingen i styrelsen samlet set.

Du vil samtidig få ansvar for at udvikle og drive dataanalyse og ledelsesrapportering på HR-området, hvor vi i 2020 har implementeret en række nye systemløsninger.

Endelig vil du få en rolle i det løbende strategiske udviklingsarbejde i HR-funktionen.

Dine kompetencer
Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse – eller tilsvarende - og erfaring med HR-udvikling og dataanalyse inden for HR. Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du motiveres af og har erfaring med udviklingsopgaver og er i stand til at facilitere og drive en udviklingsproces. Det er en fordel, hvis du har kendskab til eller praktisk erfaring med den agile udviklingsmetode
  • Du er analytisk, har talforståelse og kan omsætte HR-data til beslutningsgrundlag
  • Du er struktureret i din tilgang til din opgaveløsning og formår at sætte retning på egne opgaver
  • Du er god til at tænke i helheder og trives med at have mange forskellige opgaver i højt tempo
  • Du har organisatorisk og strategisk tæft og kan begå dig på alle niveauer i en organisation
  • Du trives i et tæt samarbejde med mange forskellige højt specialiserede faggrupper
  • Du er stærk til både mundtlig og skriftlig kommunikation

Vi tilbyder
Vi er en HR-funktion på fire kolleger og en funktionsleder, som er tæt på ledelsen og på den forretning, vi skal understøtte. Du får mulighed for at yde stor indflydelse på egne opgaver og på udviklingen af det samlede HR-område.

Du bliver en del af et stort administrationskontor med 28 kolleger, som varetager opgaver inden for indkøb, projektstyring, økonomi, forretningsudvikling, bygningsdrift mv.Vi sætter en ære i at sikre sammenhæng og mening med den samlede administrative støtte i styrelsen.

Vi har spændende og udviklende opgaver i et engageret og velfungerende arbejdsmiljø med fokus på videndeling og samarbejde på tværs. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt både gennem opgaverne, kurser og faglige netværk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Afhængigt af din erfaring bliver du ansat som AC-medarbejder eller specialkonsulent i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Tiltrædelse 1. marts 2021 eller tidligere efter aftale.

Ønsker du yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Ditte Mørup Frederiksen på telefon 4172 9001 eller funktionsleder for HR Maria Rydahl Ahlgreen på 7254 5603.

Ansøgning
Du søger stillingen online via linket "SØG JOB". Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 14. januar 2021. Samtaler forventes afholdt den 20. og 22. januar.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.