Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR Manager - Skatepro

Vores kunde, Skatepro i Hinnerup ved Aarhus, ønsker at styrke og udvikle organisationen og søger derfor en forretningsorienteret HR Manager. Du er i ledergruppen og får ansvaret for at opbygge/videreudvikle en professionel HR afdeling i en internationalt orienteret virksomhed med over 200 medarbejdere og under stor ekspansion. Du sætter den overordnede retning for HR, og du får ledelsesansvar for 2 HR medarbejdere og 2 medarbejdere i ”Facility” (kantinen og pedel) i virksomhedens hovedkontor.

HVEM ER DU?
Du motiveres af at skabe en effektiv HR-funktion på tværs af afdelingerne og trives hjemmevant i spændet mellem jura og udvikling af medarbejdere. Du trives i en hverdag med mange forskellige opgaver, og hvor du bliver en vigtig visionær inspirator i bestræbelserne på at HR understøtter forretningen og samtidig medvirker til en god medarbejdertrivsel. Du er forretningsorienteret og motiveres af at skabe synlige resultater i et konkurrencepræget miljø. Via din personlighed og faglige evner, formår du at blive en integreret del af dagligdagen på tværs af virksomheden og du trives i et job, hvor du arbejder med såvel strategiske som operationelle opgaver.

DINE HOVEDOPGAVER:

  • Ansvarlig for løbende kompetent rekruttering og integration af nye medarbejdere.
  • Udvikle og sikre, at konkrete handlingsplaner inden for HR-området gennemføres og skaber værdi.
  • Opbygge processer, så du sikrer, at alt omkring juraen ved ansættelser forløber optimalt.
  • Aktiv sparringspartner for HR området i ledergruppen.
  • Sammen med dit team, gennemføre interne uddannelsesaktiviteter, såsom kurser og workshops.
  • Via din forretningsindsigt, medvirker du til at skabe en effektiv organisation, hvor der samtidig er fokus på medarbejdertrivsel og kundetilfredshed.
  • Implementere moderne IT-værktøjer og sikre optimale processer i HR.
  • Du understøtter virksomhedens ledere ved diverse HR-opgaver.
  • Ledelse af 4 medarbejdere, 2 i HR og 2 i ”Facility”.

Du har erfaring fra en international virksomhed og du har bevist, at du kan navigere i spændet mellem jura og medarbejderudvikling. Desuden er det super vigtigt, at du er likeable, i stand til at motivere og at du mestrer værktøjerne på HR-paletten. I dit tidligere virke har du skabt synlige resultater som (med-)ansvarlig for HR i en international virksomhed. Din profil gør dig til det naturlige omdrejningspunkt i forhold til personale- og organisationsudviklende aktiviteter, og du bruger din HR erfaring til at holde fokus på værdiskabende aktiviteter som fremmer medarbejdertrivslen og bundlinjen.
Du har en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau og gerne cand merc, og du behersker engelsk. Du har erfaring med at eksekvere HR-udviklingsprojekter og få dem i mål. Du har arbejdet i en salgsdrevet organisation og hvis det er inden for e-commerce, så er det et ekstra plus. Du har juraen på plads og har arbejdet med overenskomster.
Du er dynamisk/flittig, selvstændig og vedholdende, og du formår at skabe opbakning og ejerskab hos såvel ledelsen som kollegaer omkring de HR-indsatser, du sætter fokus på, fordi du ved, hvor HR skaber værdi. Du er ukompliceret, samarbejdsorienteret og sætter pris på den uformelle tone i virksomheden. Du er dygtig til IT og din private situation muliggør, at du er fleksibel med arbejdstider.
DOMICIL
Du har bopæl maksimalt 30-40 minutter fra Hinnerup/Aarhus.

DU TILBYDES
Et spændende job i en virksomhed med store vækstplaner, dygtige kolleger og en flad organisation med en uformel omgangstone og en god teamspirit. Du tilbydes en konkurrencedygtig ansættelsespakke.

INTERESSERET?
Er du interesseret i at vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte Ove Eichler på mobil 30430104. Eichler & friends arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt og arbejder derfor ikke med en ansøgningsfrist.

For at komme i betragtning til dette job, skal du søge stillingen via knappen 'Send ansøgning'.
Vi glæder os til at høre fra dig.

OM VIRKSOMHEDEN:
Skatepro er en action sport e-commerce virksomhed med over 200 medarbejdere og en omsætning på et stort 3-cifret millionbeløb. Skatepro sælger udstyr inden for kategorierne skateboarding, winter (ski, boards mm), scooters, skating, bmx og surf.
Skatepro er en international virksomhed med eksport til det meste af verden og har igennem de seneste år oplevet en stor vækst i såvel top- som bundlinje, hvilket i høj grad kan tilskrives en offensiv vækst- og salgsstrategi samt Skatepro´s dynamiske og engagerede medarbejdere.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.