Gem job

HR Manager til landsdækkende energi- og VVS-virksomhed

HR Manager til landsdækkende energi- og VVS-virksomhed

Du bliver en del af et ambitiøst team, der har fokus på udvikling af Søberg Gruppen. Du får en nøglerolle i denne udvikling, hvor du skal til at stå i spidsen for at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere.

Primære arbejdsopgaver

Foruden de normale administrative opgaver (overenskomster, personalehåndbog, mm.) vil dine primære fokusområder være:

  • Employer branding
  • Rekruttering og fastholdelse timelønnede og funktionærer
  • On-boarding programmer
  • Administration og udvikling af Søberg Academy

Du skal fortsætte professionaliseringen af Søberg Gruppens HR-processer og drive strategiske HR-projekter så som trivselsmålinger, kompetenceudvikling m.m.

Din erfaring kunne være

  • HR Manager, gerne inden for håndværksbranchen
  • hele Employer Branding og rekrutteringsprocessen
  • fastholdelsesprogrammer – tilrettelæggelse og implementering
  • tilrettelæggelse og gennemføre trænings-og uddannelsesprogrammer.

Du er udadvendt og kan kommunikere på alle niveauer i organisationen. Du har den faglige og personlige gennemslagskraft, der gør, at du kan få gennemført dine opgaver. Du trives med at have travlt og have mange opgaver i gang samtidig - både små driftsopgaver og større HR-projekter.

Vi tilbyder
En spændende og udfordrende stilling, hvor du får berøring med mange forskellige HR opgaver. Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø i en etableret organisation med fagligt kompetente og engagerede medarbejdere. Desuden får du mulighed for at fortsætte din personlige og faglige udvikling.

Du får reference til Henrik Windfeld, Group CFO.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte konsulent Søren Berg på tlf. 2129 9920.

I Søberg tilbyder vi service og installationsløsninger inden for energi, bad, sanitet samt øvrige VVS-relaterede opgaver. Søberg Gruppen, som er grundlagt i 1990, består af VVS Søberg og af energiservicevirksomheden Søberg Energiservice. I dag er vi ca. 200 medarbejdere i Søberg Gruppen. Hovedkontoret er beliggende i Hammelev, Vojens.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.