Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR overassistent ved Grønlands Politi

Nuuk, Grønlands Politi

Er du serviceminded og evner at bevare overblikket med mange opgaver i et travlt og dynamisk miljø? Brænder du for administrativt arbejde, og motiveres du af at være en del af en organisation, som har til formål at skabe tryghed for borgerne i Grønland? Er du udviklingsorienteret, og ønsker du at være en del af et godt team? Så er du måske vores nye kollega!

OM JOBBET
Du bliver en del af et stærkt team pt. bestående af 3 medarbejdere, der har det overordnede ansvar for personalemæssig administration af såvel hjemmehørende som udsendte politifolk, politikuttere, kommunefogeder, reservebetjente samt administrative ansatte.
De opgaver, du primært vil skulle varetage, er:
• Systemmæssig administration i politiets planlægnings- og økonomiprogram POLPAI
• Generel sagsbehandling
• BI-rapportering og ledelsesinformation
• Excel-opgaver
• Rekrutteringsprocesser
• Sparring med HR-chefen
• Ad hoc.

Da vi er en mindre enhed, er det vigtigt, at du i forbindelse med kollegers fravær er klar til at tage en ekstra tørn.

OM DIG
Vi søger en kollega, der er engageret og som motiveres af såvel drifts- som udviklingsopgaver. Du er helhedsorienteret og evner at tilegne dig organisationsforståelse. Du holder hovedet koldt i pressede situationer og giver den en ekstra ”skalle”, når der er tryk på.
Vi forventer, at du er kontoruddannet, og har en stærk profil indenfor almen personaleadministration og er vant til at arbejde i HR-systemer. Du er en dygtig kommunikator såvel mundtligt som skriftligt i dansk – og gerne grønlandsk, men det er ikke et krav.
Hvis du samtidig har erfaringer med arbejde i SAP og Excel, vil det være en fordel.
Hvis du ser dig selv i denne rolle, vil vi se frem til at læse en motiveret ansøgning fra dig, hvori du beskriver dine faglige og personlige kompetencer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønning vil ske efter S.I.K. overenskomst og i øvrigt efter kvalifikationer.

Du vil kunne få anvist en personalebolig, som du selv betaler indskud, leje og løbende udgifter til. Er du pt. bosiddende uden for Nuuk, vil du blive anvist en vakant bolig, indtil passende personalebolig kan tilbydes. Grønlands Politi betaler for eventuel tiltrædelsesrejse og bohaveflytning.

Dit arbejdssted bliver Grønlands Politi, Politimesterembedet, Imaneq 22, 3900 Nuuk.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under ansættelsen.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingens indhold, ansættelsesvilkår eller andet, er du velkommen til at ringe til HR-chef Finn Jeppesen på +299 365124.

Ønsker du at vide mere om politiet generelt, besøg vores hjemmeside www.politi.dk, hvor du også oploader din ansøgning.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du vedlægge en motiveret ansøgning og et CV ved hver stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

KALAALLIT NUNAANNI POLITIIT
Ataatsimut toqqissisimatitsivugut
GRØNLANDS POLITI
Sammen skaber vi tryghed


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her