Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR partner med lyst til udvikling

Vi søger en erfaren, dygtig og udviklingsorienteret kollega til vores HR team, som vil være med til at gøre en forskel. Har du erfaring med rådgivning af ledere, har du styr på personalejuraen, og har du tidligere arbejdet med organisations- eller kompetenceudvikling, er denne stilling helt sikkert noget for dig.

I Energistyrelsen arbejder vi for regeringens mål om 70 pct. reduktion af drivhusgasser i Danmark i år 2030 og for den grønne omstilling både herhjemme og ude i verden. Vi skal tage ansvar for fremtiden. I HR har vi en vigtig opgave med at understøtte den udvikling, der skal til for at nå dette mål, og vi søger snarest muligt en HR partner, som vil være med til at løse opgaven.

Om jobbet Du bliver en del af HR teamet, hvis vigtigste opgaver omfatter alt fra rekruttering og ansættelsesretlige spørgsmål over personalepolitikker, ledelsesinformation og kompetenceudvikling til MUS og LUS koncep-ter samt trivselsundersøgelser.

Som HR partner har du fokus på relationen til lederne, der bygger på et godt kendskab til organisationen. Du rådgiver ledelsen i HR-relaterede problemstillinger – såvel besvarelse af daglige henvendelser som i forhold til større projekter på HR området. Du fungerer som bindeled mellem de faglige enheder og HR og understøtter derigennem de gode processer.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • Rådgivning til ledere om løn- og personalemæssige forhold
  • Udvikling og implementering af HR politikker, koncepter mv.
  • Kompetenceudvikling og kursusadministration
  • Udarbejdelse af initiativer med fokus på trivsel og den attraktive arbejdsplads
Ud over at være HR partner vil et af dine ansvarsområder være kompetenceudvikling og kursusadmini-stration, herunder udarbejdelse af en værdibaseret kompetenceudviklingsstrategi. Du vil i den forbindelse komme til at drive og implementere en række projekter og indgå i samarbejde på tværs af drifts- og udviklingsteamet.

Du bliver en del af en nyoprettet enhed ”HR og Udvikling”, hvis formål er at styrke Energistyrelsens strategiske organisationsudvikling gennem et tværgående samarbejde; målet er at understøtte og skabe en styrelse, der er rustet til fremtidens forandringer.

Om dig Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse og har erfaring fra en HR-funktion, hvorigennem du har opbygget et grundlæggende kendskab til HR funktionens forskellige områder. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med HR i staten og har kendskab til statslige overenskomster og regelsæt.

Du har endvidere erfaring med kompetenceudvikling, har et professionelt fokus på trivsel og kan derved bidrage til videreudvikling af Energistyrelsen som den attraktive arbejdsplads. Du har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner og er nysgerrig, løsningsorienteret og samarbejdsorienteret.
Du trives med at arbejde selvstændigt og være tovholder på en række projekter, som du styrer med sikker hånd. Du er også god til at dele viden, og du ved, at dine kollegers leverancer er lige så vigtige som dine egne.

Om os I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er 500 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier.

HR og Udvikling er en del af Center for Organisation, som omfatter Økonomi, Digitalisering, IT, direktions-sekretariat samt Jura. I HR og Udvikling samles kræfterne for at understøtte de mange udviklingsinitiativer og for at udnytte de synergier, der opstår, når der arbejdes tværorganisatorisk. Målet er at samtænke organisationsudvikling, så initiativerne udnyttes strategisk og således, at Energistyrelsen er rustet til at håndtere de kommende års forandringer, krav og forventninger til den grønne omstilling.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i udgangspunktet som fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten afhængigt af kompetencer.

Ansættelsesområdet er Klima, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Energistyrelsen ønsker at fremme ligestilling, hvorfor alle kvalificerede uanset etnisk tilhørsforhold, race, religion, køn eller alder opfordres til at søge stillingen.

Du kan få yderligere oplysninger om jobbet ved at kontakte Henriette Orholm på telefon 3395 5616.

Ansøgning Du søger via www.ens.dk/job. Benyt knappen "Søg stillingen" i forbindelse med stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest 23. februar 2020. Samtaler forventes afholdt uge 10 og 11 med henblik på tiltrædelse 1. maj 2020 eller snarest muligt.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at besvare en case i forbindelse med rekrutteringsproces-sen og evt. en færdigheds- og personlighedstest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.