Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR Trainees til People & Communications

Vil du udvikle dig faglig og personligt i og sammen med en af Danmarks største internationale rådgivende ingeniørvirksomheder? Har du passion omkring HR og rekruttering? Og er du nysgerrig på, hvordan vi arbejder med at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere? Så kunne dette være det næste skridt i din karriere. 
Vi søger lige nu to kontorelever til vores People & Communications-afdeling – og måske er det netop dig, vi har brug for!

BLIV EN DEL AF VORES PEOPLE & COMMUNICATIONS-AFDELING I LYNGBY

I People & Communications bliver du en del af s Business support. People & Communications tæller flere end 130 dygtige HR- og kommunikationsspecialister verden over. Vi brænder for at understøtte vores kultur, fortælle vores historier, skabe vores brand, optimere vores processer, samt tiltrække, udvikle og fastholde COWIs vigtigste aktiv: vores medarbejdere. 

EN STILLING, DER VIL DRIVE DIN UDVIKLING LÆNGERE
I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og arbejde tæt sammen med din mentor på det respektive område. Din fornemste opgave på holdet vil være at supportere forretningen.

Du vil indgå i et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor der veklses mellem praktikperioder hos os og dine obligatoriske skoleophold. Du vil blive lært grundigt op i et bredt udsnit af opgaver, som til dels vil bestå af administrative rutineopgaver og selvstændige arbejdsområder. 

Uddannelsesforløbet hos COWI vil bestå af rotationer mellem områder indenfor HR; henholdsvis Labour Relations og Mobility samt Recruitment. 

Dit daglige arbejde vil bl.a. bestå af:

 • Kontraktadministration og support i forbindelse med arbejds- og opholdstilladelser
 • Administration af faktura, rejseafregninger og diverse ansættelsesgoder
 • Ajourføring af diverse lister til afrapportering
 • Udarbejdelse af stillingsopslag og screening af indkomne ansøgninger
 • Search og pipelining af relevante kandidater
 • Indkaldelse, koordinering og deltagelse ved samtaler
 • Ad hoc opgaver
 • COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer.

  DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
  Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din viden og nysgerrighed og samtidig få mulighed for at lære af de bedste i branchen. 
  Vi mener, at den rette person til stillingen er en proaktiv holdspiller, der er detaljeorienteret og selvstændig, samt tør at kaste sig ud i nye og spændende opgaver.


  Derudover har du:

 • Gennemført HG eller EUX med det uddannelsesspecifikke fag indenfor kontor. Alternativt har du en STX/HF/HTX suppleret med 10 ugers grundforløb (EUS10) eller en HHX med 5 ugers grundforløb (EUS5) med adgang til kontor
 • Gode samarbejdsevner og tager ansvar for dine opgaver
 • Et godt humør og en serviceminded tilgang til dit arbejde
 • Kendskab til Microsoft Office, Word, Excel og PowerPoint
 • Gode kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk, både på skrift og i tale.
 • Vi forventer at du starter 1. februar 2021. 

  HAR DU SPØRGSMÅL?
  Kontakt HR Trainee i People & Communications, Alberte Langdalen på tlf. 56 40 40 93.


  SÅDAN ANSØGER DU
  Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis/karakterblad snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden. 

  LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
  COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.