Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-udviklingskonsulent til Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat

Bornholms Regionskommune søger HR-udviklingskonsulent til Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat

Vi søger en strategisk tænkende praktiker, der vil være med til at gøre øens største arbejdsplads endnu mere attraktiv for nuværende og kommende medarbejdere. Stillingen er tidsbegrænset til den 31. december 2021 med eventuel mulighed for efterfølgende varig ansættelse.

Det går godt på Bornholm, og kommunalbestyrelsen har sat et mål om, at vi skal stige i indbyggertal til i 2028 at være 42.000 bornholmere. Som øens største arbejdsplads arbejder vi derfor målrettet på at videreudvikle Bornholms Regionskommune som attraktiv arbejdsplads, med særligt fokus på medarbejdertrivsel.

HR og kommunikation søger derfor en HR-udviklingskonsulent til at indgå i et teamarbejde med strategiudvikling, implementering og opfølgning inden for blandt andet følgende politisk prioriterede fokusområder:

  • At øge trivslen hos kommunens medarbejdere
  • At understøtte udviklingen af BRK som en attraktiv arbejdsplads, også i årene fremover
  • At nedbringe sygefraværet i kommunen
  • At fastholde nuværende og rekruttere nye medarbejdere

Vores nye HR-udviklingskonsulent vil desuden få et særligt ansvar for at varetage sekretariatsfunktionen for kommunens HovedMED, hvilket blandt andet indebærer dagsordensproduktion, referatskrivning, udarbejdelse af materialer samt sparring og vejledning i hele organisationen om det gode MED-samarbejde.

Det er derfor vigtigt, at du både trives med drifts- og udviklingsopgaver, og har du erfaring med at arbejde med MED-systemet er det en absolut fordel.

Forventninger til vores nye kollega

Vi søger en kollega, der er processtærk, kan arbejde selvstændigt og har en analytisk, strategisk tilgang til opgaven. Vores nye kollega skal have en, for HR, relevant administrativ eller akademisk uddannelse og dokumenteret erfaring inden for området.

Vi forventer at vores nye kollega:

  • Arbejder struktureret og med gennemslagskraft
  • Trives i en hverdag med mange forskellige typer opgaver og uventede bestillinger der ofte skal leveres med kort deadline
  • Er analytisk stærk og strategisk tænkende med en god organisationsforståelse, der gør dig i stand til at agere i en politisk styret organisation
  • Har erfaring med processer og facilitering, og er opsøgende og løsningsorienteret i professionelle relationer og samarbejder
  • Er god til at skabe relationer og kommunikerer præcist og forståeligt på skrift og i tale  

Som person søger vi en kollega, der er målbevidst, involverende og alsidig, og ser stor værdi i inddragelse og nøjagtighed.

I Bornholms Regionskommune er HR organisatorisk forankret i teamet HR og kommunikation, der er placeret i Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat. Teamet består af i alt fire HR-konsulenter og en kommunikationskonsulent.

HR leverer blandt andet rekrutteringsbistand, ledelsesudvikling og –sparring, administration og brug af personprofilanalyser, en trivselsmåling hvert andet år og varetager arbejdsmiljøkoordinatorfunktionen. HR samarbejder på tværs af opgaver, faggrænser og centre. Kommunens løn- og personaleadministration bliver ikke varetaget af HR, men af Center for Økonomi og Personale.

Her kan du læse mere om Bornholms Regionskommunes organisation: https://www.brk.dk/Om-Kommunen/Organisation/Sider/Administrativ-organisation.aspx 
Her kan du læse mere om kommunalbestyrelsens visioner: https://www.brk.dk/Indflydelse-Politik/Kommunalbestyrelsen-udvalg/M%c3%a5l%20og%20visioner/Sider/Maal-og-visioner.aspx.
 

Kan du se dig selv i denne funktion, og vil du være med til at videreudvikle HR i Bornholms Regionskommune? Så send din ansøgning senest den 17. januar 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Ansættelsen er pr. 01-03-2021.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 17-01-2021. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret leder af Sekretariatsservice Marianne Westergaard på 56922514 eller 51301479.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 21. januar 2021. Samtalerne bliver afholdt virtuelt over Skype.


Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat

Center for Regional Udvikling, It og Sekretariat servicerer øens borgere og virksomheder og arbejder strategisk med at virkeliggøre kommunalbestyrelsens visioner, udvalgenes politiske mål samt øens vision om at være en bæredygtig grøn ø.

Centeret er både et shared servicecenter, og et center der har ansvar for kommunens planlægning, byggesagsbehandling samt godkendelser på miljøområdet.

Centeret varetager opgaver i forhold til kommunalbestyrelsen, udvalg, politikerne, direktionen, diverse råd samt kommunens øvrige centre. De primære ydelser er strategi-, plan- og udviklingsarbejde, juridisk service, kommunikation og HR samt dagsordensproduktion og servicering af de politiske udvalg.
 

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.