HSE Chef

Brænder du for at arbejde med udvikling og implementering af HSE-strategi i en virksomhed, som er i konstant vækst, bevægelse og udvikling foruden at være markedsførende inden for genvinding i Danmark? Har du en systematisk tilgang til arbejdet og er i stand til at levere løsninger af høj kvalitet?  
 
Til en spændende stilling som HSE Chef hos Stena Recycling søges en proaktiv og erfaren profil, der brænder for at udvikle og implementere virksomhedens HSE-strategi og dermed klæde virksomheden tidssvarende på i forhold til arbejdsmiljø- og miljøprincipper. 
 
Du får et alsidigt job i en markedsførende virksomhed indenfor genvinding, hvor ikke to dage er ens. Som HSE chef får du blandet andet ansvar for at udvikle og vedligeholde virksomhedens politikker, retningslinjer, systemer og værktøjer som er relevante for virksomhedens arbejdsmiljø og miljø ud fra et bæredygtigt perspektiv.  
 
Vi leder efter en frisk og erfaren profil til en funktion som HSE chef. Har du den ledelsesmæssige forståelse, det gode overblik og interessen for at udvikle nye tiltag og implementere i praksis? Er du skarp på kommunikation af budskaber, og har du en forretningsmæssig tilgang til opgaverne og dermed kan sikre løsninger af høj kvalitet, så kan det være dig, vi har brug for.  
 
Det er dig, der i samarbejde med HR-direktøren er ansvarlig for udvikling og implementering af HSE strategi samt handlingsplaner. Foruden at indgå i tæt samarbejde med ledelsen og den overordnede HSE gruppe, i koncernen, om at være ansvarlig for videreudvikling af virksomhedens arbejdsmiljø- og miljøledelsessystemer. Vi lægger vægt på, at du har en velfunderet viden om HSE, god teknisk og ledelsesmæssig forståelse. 
 
Med reference til HR-direktøren har HSE chefen det daglige ansvar for miljø- og arbejdsmiljø i virksomheden, og er ansvarlig for tre medarbejdere. Der skal forventes nogen rejseaktivitet primært i Danmark eller Skandinavien.  
 
Ansvar og arbejdsopgaver 
 • Ansvarlig for udvikling og implementering af HSE strategi samt handlingsplaner i samarbejde med HR-direktøren. Dette skal ske systematisk, effektivisere og bidrage til profitabilitet i eksisterende som nye forretningsprocesser. 
 • Udvikle og vedligeholde virksomhedens politikker, retningslinjer, systemer og værktøjer, som er relevant for arbejdsmiljø og miljø samt ud fra et bæredygtighedsperspektiv. 
 • Udarbejdelse af ledelsesrapporter og lovpligtige indberetninger. 
 • Høringspart på ny lovgivning inden for affaldsområdet. 
 • Løbende udvikling og gennemførelse af intern uddannelse i arbejdsmiljø-/miljøprincipper (kurser, workshops m.v.). Klæde organisationen tidssvarende på i forhold til nye tendenser inden for området. 
 • Den understøttende og deltagende part for organisationen i forhold til arbejdsmiljø/-miljøprocesser, herunder krav fra eksterne interessenter samt relevante foras. 
 • HSE chefen skal være med til sikrestille aktiviteter, der skaber et sundt arbejdsmiljø og understøtter sikkerhedskulturen i målet om ’Et Stena uden Ulykker’.
 
Din profil 
Du har en akademisk uddannelse, såsom kemiingeniør eller tilsvarende. Gerne i besiddelse af sikkerhedsrådgiver-uddannelsen for farligt affald samt erfaring med audit og projektledelse.
Derudover har du/er du: 
 • Solid og praktisk erfaring med ansvar for miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø. 
 • Velfunderet viden om HSE, god teknisk og ledelsesmæssig forståelse samt gode evner inden for undervisning. 
 • Gode kommunikative og pædagogiske evner, så HSE budskaberne formidles på en professionel og ligefrem måde – mundtligt som skriftligt på såvel dansk som engelsk. 
 • Erfaring med løbende rapportering til virksomhedens ledelse. 
 • Stor interesse for at udvikle nye tiltag og implementere i praksis. 
 • God sparringspartner/rådgiver for organisationen. 
 • Systematisk tilgang til arbejdet og er i stand til at levere løsninger af høj kvalitet – orden og struktur. 
 • Forretningsmæssig tilgang til opgaverne, herunder øje for de økonomiske og budgetmæssige konsekvenser af arbejdet. 
 • Er igangsætter/afslutter, energisk, selvmotiverende og har et stort drive. 
 
Du kan læse mere om Stena Recycling på www.stenarecycling.dk. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Partner ved Zubstanz, Søren Kamp Mortensen på tlf. 2548 8050.  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Dynamisk Regnskabschef søges til godt balanceret og velkonsolideret virksomhed i Trekantområdet

Proselection

København
Beskrivelse Som virksomhedens regnskabsmæssige og økonomiske kompetence med ansvar for tre medarbejder, bliver du et naturligt omdrejningspunkt i virksomhedens regnskabsmæssige og økonomiske dagligdag. Du bliver ansvarlig for at opgaverne løses til ...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Strategisk analyse- og prischef - Kunstig intelligens - BIG Data - State of the art analyseværktøjer - Stærk karriere- og udviklingsplatform

Krüger Search v/Paul Anker Krüger Larsen

For koncernen Brødrene A O Johansen søger vi en dygtig strategisk analyse- og prischef. Du kan have relativt få års erfaring med udarbejdelse af forretningsrelaterede analyser f.eks. som analytiker, business analyst eller lign. , eller du kan have e...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Fremsynet områdechef til det specialiserede børne- og ungeområde i København

Borgercenter Børn og Unge

Socialforvaltningen i Københavns Kommune er som landets største socialforvaltning ambitiøs og går foran på det specialiserede børne- og ungeområde. Med omstillingen Tæt på Familien udvikler vi nye løsninger og metoder for at understøtte arbejdet med...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Økonomichef i Kongehuset

Kongehuset

Kongehuset søger en fagligt velfunderet økonomichef, der skal overtage stillingen fra den nuværende økonomichef, der går på pension. Kongehusets økonomichef refererer til hofmarskallen og indgår i den samlede ledelse af Hofmarskallatet. Hofmarskalla...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Regnskabschef søges til international produktionsvirksomhed i vækst beliggende i Søborg

Proselection

København
Beskrivelse Som regnskabschef får du ansvaret for at drive regnskabsfunktionen i en spændende, international produktionsvirksomhed i vækst. Du har en stærk sparringspartner i virksomhedens Global CFO, som du får et tæt samarbejde med. Du vil få en a...