Hshop.dk søger E-commerce elev

E-commerce elev søges til Hshop.dk.

Vi er en virksomhed med vokseværk som søger en elev der kan bidrage til vores positive vækst.

  

Om jobbet

Som E-commerce elev ved Hshop.dk vil du få erfaring med flere områder af forretningen, og primært indenfor markedsføring og indkøb.

Nogle af dine arbejdsopgaver vil være:

 • Indkøb
 • Online Marketing via SoMe platforme
 • Content management
 • Produktoprettelse og vedligeholdelse
 • Vedligeholdelse af webshoppen

Vi kan tilbyde dig et job i en spændende, ambitiøs og nyskabende virksomhed, samt en varieret arbejdsdag med stor frihedsgrad under ansvar. Du vil blive en del af et ungt og succesfuldt team i en virksomhed med positive værdier. Derudover er det et arbejdsmiljø, hvor vi løfter i flok og er gode til at grine i fællesskab.

 

Betragtning

For at komme i betragtning som vores elev skal du have gennemført en adgangsgivende grunduddannelse, fx. HG2, HGS, EUD eller EUX, eller HHX/STX/HF i kombination med påkrævet grundforløb. Derudover har du et godt kendskab til Office-pakken.

 

Om dig

Vi ser helst, at du har en logisk tankegang samt en grundlæggende økonomisk forståelse. Du har flair for IT, logistik og indkøb, er skarp på marketing, og kan formulere dig frit på engelsk i både skrift og tale.

Derudover har du følgende færdigheder:

 • Du er en teamplayer
 • Du arbejder selvstændigt og struktureret, og kan planlægge din arbejdsdag
 • Du har et godt overblik, og kan bevare fokus når det skal løbes stærkt
 • Du er god til at lytte og huske
 • Du er grundig og formår at afslutte dine opgaver
 • Du er lærenem og initiativrig

Vi forudsætter også at vores nye elev er en glad person og bidrager til det positive miljø hos os. Til sidst ser vi det som et plus at du har kendskab til Photoshop, Final Cut samt CMS systemer.

  

Hvem er vi?

Vi er en online håndboldshop med hovedfokus på vores webshop hshop.dk, og derudover har vi også yderligere webshops samt projekter.

På Hshop.dk er vi passionerede omkring håndbold, og vi tilbyder derfor kun de bedste produkter, har fokus på de nyeste produkter og har den bedste kvalitet inden for håndbolduniverset. Her deler vi en fælles kærlighed til håndbold, og hele livet har de fleste af os spillet, tænkt, følt og levet for håndbold på den ene eller anden måde.

Vi er et ungt og ambitiøst team, som lægger stor vægt på at løfte i flok samt grine i fællesskab.

 

Vi er en international virksomhed, som hele tiden vokser samt stræber efter at blive bedre. På nuværende tidspunkt er vi udbredt i hele Skandinavien samt Frankrig og Polen med specifikke shoppe for de forskellige lande, samt en shop der dækker over hele EU.

 

Løn og tiltrædelse

Løn: Svarende til den gældende satsen for handelselev

Arbejdstid: 37 timer ugentlig

Tiltrædelse: 1. maj

Arbejdssted: Aarhus C

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Hvis dette lyder som noget for dig, send os dit CV samt ansøgning til job@hshop.dk hurtigst muligt, dog senest d. 1. april. Husk at medsende relevante eksamenspapir.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen at kontakte Sara Siggelkow på telefon 71787868.

 

Ansøgningen mærkes med: E-commerce elev


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:6. april 2018

Salgselev til dansk IT-distribution

Fourcom ApS

Vi søger en elev med flair for salgs og kundeservice, til at hjælpe med vores kunder i hele Skandinavien.Er du skarp i kommunikation, og kan lide at have mange bolde i luften?Så er det måske dig, der skal være en del af vores ambitiøse og energiske ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Blomsterdekoratør elev søges

Bendixen Blomster v/Christine Grunnet Bendixen

Til ansættelse snarest søger vi endnu en blomsterdekoratørelev med stort gå-på-mod til vores butik. Du skal være smilende og have stor lyst til masser af kundekontakt. Du kan lige at have rigtig travlt og du skal kunne holde dig selv igang når der e...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:9. april 2018

Butikselev til Nordeuropas største online Skate shop.

SKATEPRO ApS

Aarhus
Som butikselv hos SkatePro arbejder du blandt andet med ekspedition, vejledning og indretning af butikken. Du skal være selvstændig, og kunne håndtere stressede situationer for at kunne opfylde kundens behov og nå målgruppen. Af konkrete arbejdsopga...