Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hshop.dk søger E-commerce elev

E-commerce elev søges til Hshop.dk.

Vi er en virksomhed med vokseværk som søger en elev der kan bidrage til vores positive vækst.

  

Om jobbet

Som E-commerce elev ved Hshop.dk vil du få erfaring med flere områder af forretningen, og primært indenfor markedsføring og indkøb.

Nogle af dine arbejdsopgaver vil være:

 • Indkøb
 • Online Marketing via SoMe platforme
 • Content management
 • Produktoprettelse og vedligeholdelse
 • Vedligeholdelse af webshoppen

Vi kan tilbyde dig et job i en spændende, ambitiøs og nyskabende virksomhed, samt en varieret arbejdsdag med stor frihedsgrad under ansvar. Du vil blive en del af et ungt og succesfuldt team i en virksomhed med positive værdier. Derudover er det et arbejdsmiljø, hvor vi løfter i flok og er gode til at grine i fællesskab.

 

Betragtning

For at komme i betragtning som vores elev skal du have gennemført en adgangsgivende grunduddannelse, fx. HG2, HGS, EUD eller EUX, eller HTX/STX/HF i kombination med påkrævet grundforløb. Derudover har du et godt kendskab til Office-pakken.

 

Om dig

Vi ser helst, at du har en logisk tankegang samt en grundlæggende økonomisk forståelse. Du har flair for IT, logistik og indkøb, er skarp på marketing, og er yderst velformuleret på dansk. Derudover kan du formulere dig frit på engelsk i både skrift og tale.

Derudover har du følgende færdigheder:

 • Du er en teamplayer
 • Du arbejder selvstændigt og struktureret, og kan planlægge din arbejdsdag
 • Du har et godt overblik, og kan bevare fokus når det skal løbes stærkt
 • Du er god til at lytte og huske
 • Du er grundig, men effektiv, og formår at afslutte dine opgaver
 • Du er lærenem og initiativrig

Vi forudsætter også at vores nye elev er en glad person og bidrager til det positive miljø hos os. Til sidst ser vi det som et plus at du har kendskab til Photoshop, Final Cut samt CMS systemer.

  

Hvem er vi?

Vi er en online håndboldshop med hovedfokus på vores webshop hshop.dk, og derudover har vi også yderligere webshops samt projekter.

På Hshop.dk er vi passionerede omkring håndbold, og vi tilbyder derfor kun de bedste produkter, har fokus på de nyeste produkter og har den bedste kvalitet inden for håndbolduniverset. Her deler vi en fælles kærlighed til håndbold, og hele livet har de fleste af os spillet, tænkt, følt og levet for håndbold på den ene eller anden måde.

Vi er et ungt og ambitiøst team, som lægger stor vægt på at løfte i flok samt grine i fællesskab.

 

Vi er en international virksomhed, som hele tiden vokser samt stræber efter at blive bedre. På nuværende tidspunkt er vi udbredt i hele Skandinavien samt Frankrig og Polen med specifikke shoppe for de forskellige lande, samt en shop der dækker over hele EU.

 

Løn og tiltrædelse

Løn: Svarende til den gældende satsen for handelselev

Arbejdstid: 37 timer ugentlig

Tiltrædelse: 1. maj

Arbejdssted: Aarhus C

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Hvis dette lyder som noget for dig, send os dit CV samt ansøgning til job@hshop.dk hurtigst muligt, dog senest d. 10. april. Husk at medsende relevante eksamenspapir.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen at kontakte Sara Siggelkow på telefon 71787868.

 

Ansøgningen mærkes med: E-commerce elev


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her