Hurtigst muligt !!!

Da en af vores medarbejdere i køkkenet er blevet optaget på anden uddannelse, søger vi en kok med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi er et "lille" team på byens hotel, som laver alt fra sandwiches til 5 retters menuer.

Vores daglige restaurant, består af caferetter samt klassisk dansk kromad.

Vi har 4 selskabslokaler, med plads til ca 300.

Da vi er et lille team, hjælper vi alle hinanden.

I dag er vi i køkkenet 2 kokke, samt ejeren. Da vi driver flere restauranter, vil du få mulighed for på sigt at fungere som køkkenchef.

Dette var et hurtigt opslag.

Kontakt os for yderligere oplysninger

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Kok, Comwell Kolding

Comwell Kolding

Ansvarsbevidst, faglært kok med smagen i fokus. I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vore...
Indrykket:11. februar 2018
Udløbsdato:8. april 2018

Kok med køkkenchefpotentiale

Café Cozy Fredericia ApS

Til etableret, velbesøgt a la carte Cafe Restaurant søges dygtig stabil kok m k med køkkenchefpotentiale. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt i et a la carte køkken hvor der lægges stor vægt på gode råvarer og høj kvalitet. Det forvente...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Faglært kok søges

Hotel Propellen

VI HAR FANTASTISK TRAVLT i vores - A la Carte Gourmet Catering til VIP-flyvninger Selskaber Kurser Take away -vi søger derfor en faglært kok der har lyst til at blive en del af vores ambitiøse og uhøjtidelige team i køkkenet. Vi er et moderne og kva...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Er du vores nye KOKKE elev pr. 1/4 2018?

Hotel Propellen

Har du lyst til en uddannelse i vores køkken, hvor den hårde tone for længst er uddød, hvor der i travle perioder også er plads til humor, kreativitet og særheder, og en arbejdsplads hvor du bliver udfordret indenfor vores segmenter a la carte, sels...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Knivskarp kok til Remouladen - et dynamisk køkken med jordforbindelse

Remouladen

Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, n af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC o...