Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Husassistent/cafémedarbejder Lokalcenter Møllestien


Om jobbet
Café Møllestien er en del af Lokalcenter Møllestien. Vi har en fantastisk placering i centrum af Aarhus og har en skøn gårdhave. Vi har netop ombygget vores café, så den fremstår som et samlingssted for alle aldersgrupper. Vi søger en person med et ”indbygget salgsgen” og som har flair for kundepleje, blik for hyggelige og indbydende omgivelser og som, med godt humør, vil tage imod caféens gæster.


Din profil
Du kan

 • Arbejde selvstændigt - og som en del af et team
 • Gøre rent og være ansvarlig for at caféområdet fremstår hyggeligt og indbydende
 • Betjene caféens gæster og sørge for at de føler sig velkomne
 • Samarbejde tværfagligt med køkkenpersonalet og husets øvrige personalegrupper
 • Bevare overblikket i en travl hverdag
 • Have en høj grad af fleksibilitet og en positiv tilgang til opgaverne
 • Lide at omgås forskellige mennesker, har gå på mod og godt humør

Derfor skal du vælge os
Du får:

 • Et spændende og afvekslende arbejde med mulighed for at præge den fremtidige udvikling
 • Engagerede kolleger
 • Involverende og lyttende ledelse
 • Et års vikariat med mulighed for fastansættelse

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes tiltrådt den 01.04.2018.

Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til koordinatorfor café og rengøring Helle Harbo på 5157 6926 eller leder af administration og service Ann-Charlotte Johansen på 5157 6956.


Ansøgning
Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 12.02.2018.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 22.02.2018.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


Om os
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen https://aak.plan2learn.dk/  

Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen http://www.sundhedogomsorg.dk/~/media/Subsites/Sundhed-og-Omsorg/Dokumenter/Vaerktoejer/Kursusportalen/Opret-dig-som-ny-bruger-paa-Kursusportalen---Borgeradgang.pdf ;

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her