Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Husby Efterskole søger en køkkenleder, der kan skabe skolens nye køkken.

Husby Efterskole ligger i byen Husby ti kilometer vest for Ulfborg. Skolen er en velfungerende efterskole med 72 elever og 14 ansatte. Vi tilbyder fem profilfag - musik, jagt, Digital, Islænderheste og ArtXpress.

De sidste otte år har Husby Efterskole haft madordning i forbindelse med Husby Sognegård.

Husby Efterskole har valgt at gå en anden vej nu og søger derfor en engageret køkkenleder, som er holdningsbevidst omkring bæredygtighed, økologi og sæsonpræget mad.

Du vil selv være med til at sætte køkkenholdet, da du vil blive den første ansatte.

Vi forventer, at du kan og vil alt fra traditionel mad til nyere trends indenfor gastronomien.

Om arbejdet:

  • Daglig madlavning til 72 efterskoleelever og 14 ansatte – sammen med 2 faguddannede kolleger, som du selv er med til at vælge.
  • Du bliver daglig leder for 2-3 kolleger .
  • Du har det overordnede ansvar for indkøb, køkkenbudget, vagtplaner, sygemeldinger, ferieplaner, rengøring og hygiejne.
  • Vi vil gerne stile mod minimum bronzemærket indenfor økologi.
  • Vi har en ambition om at bruge sæsonens råvare gerne lokalt produceret.

Om dig:

  • Du har klare ambitioner for kosten på Husby Efterskole.
  • Du holder dig orienteret om tidens gastronomiske trends og har mod på at prøve nye idéer.
  • Du skal have overblik og bevare roen, når det går stærkt.
  • Du skal ville eleverne og de ansatte på skolen.
  • Du skal kunne se dig selv og køkkenet som et samlingspunkt, hvor både kosten og livet er til debat.
  • Vi forventer, at du har faglig stolthed samt kvalifikationer for at bestride jobbet som køkkenleder.

Om stillingen:

  • Stillingen er en fuldtidsstilling.
  • Løn, pension og ansættelse efter kvalifikationer.
  • Arbejdstiden ligger primært på hverdage.
  • Du må forvente aften- og weekendarbejde.

Spørgsmål og uddybning

Ring på 41728041 og spørg efter forstander Jesper Wedel

Læs mere på www.husbyefterskole.dk om skolen.

Ansøgningsfrist

Mandag den 7. maj kl. 12.00, til post@husbyefterskole.dk, Emne: “Ansøgning – Køkkenleder”

Samtaler og første arbejdsdag

Samtaler foregår d. 14. maj. Ansættelse og første arbejdsdag 1. august 2018.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329794449Phoenix-b71f303312018-04-16T00:00:00Husby Efterskole søger en køkkenleder, der kan skabe skolens nye køkken.

Husby Efterskole ligger i byen Husby ti kilometer vest for Ulfborg. Skolen er en velfungerende efterskole med 72 elever og 14 ansatte. Vi tilbyder fem profilfag - musik, jagt, Digital, Islænderheste og ArtXpress.

De sidste otte år har Husby Efterskole haft madordning i forbindelse med Husby Sognegård.

Husby Efterskole har valgt at gå en anden vej nu og søger derfor en engageret køkkenleder, som er holdningsbevidst omkring bæredygtighed, økologi og sæsonpræget mad.

Du vil selv være med til at sætte køkkenholdet, da du vil blive den første ansatte.

Vi forventer, at du kan og vil alt fra traditionel mad til nyere trends indenfor gastronomien.

Om arbejdet:

  • Daglig madlavning til 72 efterskoleelever og 14 ansatte – sammen med 2 faguddannede kolleger, som du selv er med til at vælge.
  • Du bliver daglig leder for 2-3 kolleger .
  • Du har det overordnede ansvar for indkøb, køkkenbudget, vagtplaner, sygemeldinger, ferieplaner, rengøring og hygiejne.
  • Vi vil gerne stile mod minimum bronzemærket indenfor økologi.
  • Vi har en ambition om at bruge sæsonens råvare gerne lokalt produceret.

Om dig:

  • Du har klare ambitioner for kosten på Husby Efterskole.
  • Du holder dig orienteret om tidens gastronomiske trends og har mod på at prøve nye idéer.
  • Du skal have overblik og bevare roen, når det går stærkt.
  • Du skal ville eleverne og de ansatte på skolen.
  • Du skal kunne se dig selv og køkkenet som et samlingspunkt, hvor både kosten og livet er til debat.
  • Vi forventer, at du har faglig stolthed samt kvalifikationer for at bestride jobbet som køkkenleder.

Om stillingen:

  • Stillingen er en fuldtidsstilling.
  • Løn, pension og ansættelse efter kvalifikationer.
  • Arbejdstiden ligger primært på hverdage.
  • Du må forvente aften- og weekendarbejde.

Spørgsmål og uddybning

Ring på 41728041 og spørg efter forstander Jesper Wedel

Læs mere på www.husbyefterskole.dk om skolen.

Ansøgningsfrist

Mandag den 7. maj kl. 12.00, til post@husbyefterskole.dk, Emne: “Ansøgning – Køkkenleder”

Samtaler og første arbejdsdag

Samtaler foregår d. 14. maj. Ansættelse og første arbejdsdag 1. august 2018.

2018-05-08T00:51:28 Husby Efterskole ligger i byen Husby ti kilometer vest for Ulfborg. Skolen er en velfungerende efterskole med 72 elever og 14 ansatte. Vi tilbyder fem profilfag - musik, jagt, Digital, Islænderheste og ArtXpress. De sidste otte år har Husby Efterskole haft madordning i forbindelse med Husby Sognegård. Husby Efterskole har valgt at gå en anden vej nu og søger derfor en engageret køkkenleder, som er holdningsbevidst omkring bæredygtighed, økologi og sæsonpræget mad. Du vil selv være med til at sætte køkkenholdet, da du vil blive den første ansatte. Vi forventer, at du kan og vil alt fra traditionel mad til nyere trends indenfor gastronomien. Om arbejdet: Daglig madlavning til 72 efterskoleelever og 14 ansatte sammen med 2 faguddannede kolleger, som du selv er med til at vælge. Du bliver daglig leder for 2-3 kolleger . Du har det overordnede ansvar for indkøb, køkkenbudget, vagtplaner, sygemeldinger, ferieplaner, rengøring og hygiejne. Vi vil gerne stile mod minimum bronzemærket indenfor økologi. Vi har en ambition om at bruge sæsonens råvare gerne lokalt produceret. Om dig: Du har klare ambitioner for kosten på Husby Efterskole. Du holder dig orienteret om tidens gastronomiske trends og har mod på at prøve nye id er. Du skal have overblik og bevare roen, når det går stærkt. Du skal ville eleverne og de ansatte på skolen. Du skal kunne se dig selv og køkkenet som et samlingspunkt, hvor både kosten og livet er til debat. Vi forventer, at du har faglig stolthed samt kvalifikationer for at bestride jobbet som køkkenleder. Om stillingen: Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn, pension og ansættelse efter kvalifikationer. Arbejdstiden ligger primært på hverdage. Du må forvente aften- og weekendarbejde. Spørgsmål og uddybning Ring på 41728041 og spørg efter forstander Jesper Wedel Læs mere på www.husbyefterskole.dk om skolen. Ansøgningsfrist Mandag den 7. maj kl. 12.00, til post@husbyefterskole.dk, Emne: Ansøgning Køkkenleder Samtaler og første arbejdsdag Samtaler foregår d. 14. maj. Ansættelse og første arbejdsdag 1. august 2018.11Jobnetb71f3033100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-07T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-SkjernEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerningEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHolstebroEuropaDanmarkJyllandVestjyllandLemvig3217917HUSBY EFTERSKOLE11Sognegårdsvej 156990UlfborgDKDanmark0
post@husbyefterskole.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent555643JobNet48098061000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b71f3033https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b71f3033https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b71f3033&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b71f3033&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgEr du imødekommende og åben? Som Køkkenchef hos HUSBY EFTERSKOLE får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12008211Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration354429403Jesper Wedelpost@husbyefterskole.dkDKDanmarkDKDanmark329918480Til vores kro søger vi en dygtig og engageret køkkenchefRobot Har du lyst til at være en del af et køkkenteam på en lille kro beliggende mellem Thisted og Fjerritslev, tæt ved Nationalpark Thy og de skønne Vejler. På Vesløs Kro sættes gl. dags mad højt på ønskesedlen, men her er også plads til udvikling. Vi søger en kok, der sætter pris på at lave god velsmagende mad, og som altid er klar på at sætte gæstens ønske i forreste række. Dine opgaver vil være Dagligt ansvar og deltagelse i køkkendrift Organisering af vagter i køkkenet Varebestilling Oplæring af nye medarbejdere samt videreudvikling af eksisterende Kontrol af opgaver samt registrering og opfølgning af egenkontrol Sikre en høj grad af trivsel blandt medarbejderne Vi forventer af dig At du er uddannet kok og har erfaring med det gl. dags køkken At du er smilende, engageret og kan samarbejde At du brænder for at lave mad og kan sikre kvalitet At du tager ejerskab og går foran At du har kørekort til bil Vi tilbyder En stilling på en hyggelig landsby kro i udvikling Løn efter kvalifikationer Her er plads til at arbejde selvstændigt og sætte eget præg på den daglige drift. Der er mulighed for bolig i området som en del af lønnen. Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan du være lige præcis den, vi leder efter. Skriftlig ansøgning med udtalelser og CV sendes til job@vesloeskro.dk Vi holder løbende samtaler. Tiltrædelse efter aftale. For yderligere spørgsmål kontakt Jørgen på 97 99 36 00

Har du lyst til at være en del af et køkkenteam på en lille kro beliggende mellem Thisted og Fjerritslev, tæt ved Nationalpark Thy og de skønne Vejler.
På Vesløs Kro sættes gl. dags mad højt på ønskesedlen, men her er også plads til udvikling. Vi søger en kok, der sætter pris på at lave god velsmagende mad, og som altid er klar på at sætte gæstens ønske i forreste række.

Dine opgaver vil være

Dagligt ansvar og deltagelse i køkkendrift
Organisering af vagter i køkkenet
Varebestilling
Oplæring af nye medarbejdere samt videreudvikling af eksisterende
Kontrol af opgaver samt registrering og opfølgning af egenkontrol
Sikre en høj grad af trivsel blandt medarbejderne

Vi forventer af dig

At du er uddannet kok og har erfaring med det gl. dags køkken
At du er smilende, engageret og kan samarbejde
At du brænder for at lave mad og kan sikre kvalitet
At du tager ejerskab og går foran
At du har kørekort til bil

Vi tilbyder

En stilling på en hyggelig landsby kro i udvikling
Løn efter kvalifikationer
Her er plads til at arbejde selvstændigt og sætte eget præg på den daglige drift.
Der er mulighed for bolig i området som en del af lønnen.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan du være lige præcis den, vi leder efter. 

Skriftlig ansøgning med udtalelser og CV sendes til job@vesloeskro.dk

Vi holder løbende samtaler.
Tiltrædelse efter aftale.

For yderligere spørgsmål kontakt Jørgen på 97 99 36 00

Vesløs Kro v/Grete Tilsted JacobsenThisted2018-11-27T00:00:002019-01-22T00:00:00
329924336Kok søges til travl selskabsforretningRobot Westergaards Hotel, Videbæk søger kok asap. Hotellet er ren selskabsforretning, uden a la carte, samt værelser med morgenmad.

Westergaards Hotel, Videbæk søger kok asap. Hotellet er ren selskabsforretning, uden a la carte, samt værelser med morgenmad. 

WESTERGAARDS HOTEL VIDEBÆK APSRingkøbing-Skjern2018-12-07T00:00:002018-12-20T00:00:00
329922035Kok - barselsvikariatRobot Dygtig kok til barselsvikariat Har du lyst til at være en del af et godt team, så er dette måske noget for dig. Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer hvor smagen og kvalitet er i højsæde. Hos Cheval Blanc Servicerestauranter laver vi hjemmelavet mad med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og du ser frem til at glæde de samme gæster med variation og sundhed hver dag! Lidt om jobbet: Du skal være nysgerrig og innovativ med respekt for gode råvarer i sæson og tidens trends. Være med til at skabe god atmosfære i et travlt miljø med øje for god service. Fast stilling på fuld tid, mandag fredag, heraf 1- 2 aftenvagter (kl. 11.30-19.30) om ugen. Weekends dækkes på turnus og derfor arbejders der hver 4. weekend, og der er så efterfølgende fri mandag og tirsdag. Du besidder et højt fagligt niveau, er en hold spiller og deler gerne din viden og begejstring for god hjemmelavet mad med dine kollegaer. Jobprofil: Du er faglært kok eller har lignende uddannelse Du besidder store faglige kompetencer som f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat grønt Du er kreativ og går op tidens trends Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker Du har et godt humør Kantinen Mellemstor kantine beliggende i Holstebro. I køkkenet er i 4 personer, der laver mad til ca. 100 personer på daghold 35 personer på aftenhold og 40 personer i weekends. Udover daglig bespisning skal i servicere husets gæster såvel nationale som internationale. Vi lægger vægt på god hjemmelavet mad og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en god tone , til gavn for vores gæster og os selv. Tiltrædelse omkring 1. marts 2019 Skriftlig ansøgning med relevante bilag sendes njo@cheval-blanc.dk senest den 26. januar 2019 For yderligere oplysninger kontakt kundechef Niels Jørren Ørgaard Mobil: 45 26 32 60 54 eller e-mail: njo@cheval-blanc.dk

Dygtig kok til barselsvikariat

Har du lyst til at være en del af et godt team, så er dette måske noget for dig. Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer hvor smagen og kvalitet er i højsæde.

Hos Cheval Blanc Servicerestauranter laver vi hjemmelavet mad med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og du ser frem til at glæde de samme gæster med variation og sundhed – hver dag!

Lidt om jobbet:

Du skal være nysgerrig og innovativ med respekt for gode råvarer i sæson og tidens trends. Være med til at skabe god atmosfære i et travlt miljø med øje for god service.

Fast stilling på fuld tid, mandag – fredag, heraf 1- 2 aftenvagter (kl. 11.30-19.30) om ugen. Weekends dækkes på turnus og derfor arbejders der hver 4. weekend, og der er så efterfølgende fri mandag og tirsdag.

Du besidder et højt fagligt niveau, er en ”hold spiller” og deler gerne din viden og begejstring for god hjemmelavet mad med dine kollegaer.

 

Jobprofil:

  • Du er faglært kok eller har lignende uddannelse
  • Du besidder store faglige kompetencer som f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat/grønt
  • Du er kreativ og går op tidens trends
  • Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker
  • Du har et godt humør

 

Kantinen

Mellemstor kantine beliggende i Holstebro. I køkkenet er i 4 personer, der laver mad til ca. 100 personer på daghold – 35 personer på aftenhold og 40 personer i weekends. Udover daglig bespisning skal i servicere husets gæster såvel nationale som internationale. Vi lægger vægt på god hjemmelavet mad og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en ”god tone”, til gavn for vores gæster og os selv.

 

Tiltrædelse omkring 1. marts 2019

Skriftlig ansøgning med relevante bilag sendes njo@cheval-blanc.dk senest den 26. januar 2019

For yderligere oplysninger kontakt kundechef Niels Jørren Ørgaard

Mobil: +45 26 32 60 54 eller e-mail: njo@cheval-blanc.dk

CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/SHolstebro2018-12-03T00:00:002019-01-26T00:00:00
329919203Kokkeelev søgesRobot Er du frisk, har godt humør og interesse for madlavning er det måske dig vi står og mangler. Slagter Lange i Holstebro søger en kokkeelev til vores køkken. Vi er i dag 18 ansatte i butikken inkl. 2 lærlinge heraf mange unge. Dine arbejdsopgaver vil blive meget forskellige, da vi både har butik med diskbetjening, stort salg af mad ud af huset, firmafrokostordninger, totalarrangementer, hvor vi tit er ude ved kunderne og anrette, samt har vi Storådalens Restaurant ved Storådalens golfklub, hvor vi har Holstebros flotteste festlokaler, der er ideelt til bryllup, konfirmationer, fødselsdage mm. Din uddannelse vil mest foregå i vores køkken i Skolegade, samt ved lejlighed ude i Storådalens Restaurant. Vi kan tilbyde gode arbejdstider, da der stort set ikke er aftenarbejde. Tiltrædelse: 01-01-2019. Men venter gerne på den rette. Ansøgningsfrist: Snarest. Senest d. 21 12-2018 Læs evt. mere om os på vores hjemmeside: slagterlange.dk Har dette din interesse? Så skriv eller mail en ansøgning til: Slagter Lange Skolegade 36 7500 Holstebro Eller mail den til: slagterlange@outlook.com De der kommer til en samtale, vil få svar.

Er du frisk, har godt humør og interesse for madlavning – er det måske dig vi står og mangler.

Slagter Lange i Holstebro søger en kokkeelev til vores køkken. Vi er i dag 18 ansatte i butikken inkl. 2 lærlinge heraf mange unge. Dine arbejdsopgaver vil blive meget forskellige, da vi både har butik med diskbetjening, stort salg af mad ud af huset, firmafrokostordninger, totalarrangementer, hvor vi tit er ude ved kunderne og anrette, samt har vi Storådalens Restaurant ved Storådalens golfklub, hvor vi har Holstebros flotteste festlokaler, der er ideelt til bryllup, konfirmationer, fødselsdage mm. Din uddannelse vil mest foregå i vores køkken i Skolegade, samt ved lejlighed ude i Storådalens Restaurant.

Vi kan tilbyde gode arbejdstider, da der stort set ikke er aftenarbejde.

Tiltrædelse: 01-01-2019. Men venter gerne på den rette.

Ansøgningsfrist: Snarest. Senest d. 21/12-2018

Læs evt. mere om os på vores hjemmeside: slagterlange.dk

Har dette din interesse?

Så skriv eller mail en ansøgning til:

Slagter Lange

Skolegade 36

7500 Holstebro

Eller mail den til: slagterlange@outlook.com

De der kommer til en samtale, vil få svar.

Slagter Lange v/Frederik Bernstorff LangeHolstebro2018-11-28T00:00:002018-12-21T00:00:00
329908732Dygtig kok søges...Robot Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenligeferiepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbydertil sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien. Parken omfatter bl.a. ettropisk badeland med vandrutchebaner, aktivitetsrum, bowling, minigolf, legeland ogfamilierestauranter. Hos Landal Seawest kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker.Læs mere om Landal Seawest på www.landal.dk park seawest. Parken undergår i øjeblikket en stor renovering, og vil inden 2019 stå klar i helt nye omgivelser og med nyt madkoncept. Arbejdsopgaver:- Lave mad til vores gæster- Egenkontrol- Lagerstyring- Varebestilling til køkken- Egenkontrol- Status- Oplæring af afløsere Vi tilbyder:- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster- Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens- Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback- Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 80 i resten af Europa Vi forventer, at:- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok- du er god til at lave mad- du er ansvarsbevidst og mødestabil- du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende- du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend- du har overblik og samtidig øje for detaljer- du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog- du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid- du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi Lyder jobbet spændende?For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mailjobs.denmark@landal.com. Emnefelt: Kok SW . Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse?


Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige
feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder
til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien. Parken omfatter bl.a. et
tropisk badeland med vandrutchebaner, aktivitetsrum, bowling, minigolf, legeland og
familierestauranter. Hos Landal Seawest kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker.
Læs mere om Landal Seawest på www.landal.dk/park/seawest.


Parken undergår i øjeblikket en stor renovering, og vil inden 2019 stå klar i helt nye omgivelser og med nyt madkoncept.


Arbejdsopgaver:
- Lave mad til vores gæster
- Egenkontrol
- Lagerstyring
- Varebestilling til køkken
- Egenkontrol
- Status
- Oplæring af afløsere


Vi tilbyder:
- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen
- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster
- Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens
- Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback
- Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 80 i resten af Europa


Vi forventer, at:
- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok
- du er god til at lave mad
- du er ansvarsbevidst og mødestabil
- du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende
- du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend
- du har overblik og samtidig øje for detaljer
- du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog
- du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid
- du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi

Lyder jobbet spændende?
For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mail
jobs.denmark@landal.com. Emnefelt: " Kok SW". Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Landal Greenparks ApSRingkøbing-Skjern2018-11-08T00:00:002019-01-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Til vores kro søger vi en dygtig og engageret køkkenchef

Vesløs Kro v/Grete Tilsted Jacobsen

Thisted
Har du lyst til at være en del af et køkkenteam på en lille kro beliggende mellem Thisted og Fjerritslev, tæt ved Nationalpark Thy og de skønne Vejler. På Vesløs Kro sættes gl. dags mad højt på ønskesedlen, men her er også plads til udvikling. Vi sø...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:22. januar 2019

Kok søges til travl selskabsforretning

WESTERGAARDS HOTEL VIDEBÆK APS

Ringkøbing-Skjern
Westergaards Hotel, Videbæk søger kok asap. Hotellet er ren selskabsforretning, uden a la carte, samt værelser med morgenmad.
Indrykket:7. december 2018
Udløbsdato:20. december 2018

Kok - barselsvikariat

CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/S

Holstebro
Dygtig kok til barselsvikariat Har du lyst til at være en del af et godt team, så er dette måske noget for dig. Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer hvor smagen og kvalitet er i højsæde. Hos Cheval Blanc Servicerestauranter...
Indrykket:3. december 2018
Udløbsdato:26. januar 2019

Kokkeelev søges

Slagter Lange v/Frederik Bernstorff Lange

Holstebro
Er du frisk, har godt humør og interesse for madlavning er det måske dig vi står og mangler. Slagter Lange i Holstebro søger en kokkeelev til vores køkken. Vi er i dag 18 ansatte i butikken inkl. 2 lærlinge heraf mange unge. Dine arbejdsopgaver vil ...
Indrykket:28. november 2018
Udløbsdato:21. december 2018

Dygtig kok søges...

Landal Greenparks ApS

Ringkøbing-Skjern
Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenligeferiepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbydertil sjove op...
Indrykket:8. november 2018
Udløbsdato:3. januar 2019