Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Husdyrfaglig profil til forskning i husdyrbesætninger 980194

Ved Institut for Husdyrvidenskab, Science and Technology, Aarhus Universitet Foulum, er der en stilling som jordbrugsteknolog eller lignende ledig til besættelse pr. 1. september 2018.

Interesserer du dig for velfærd og sundhed hos husdyr og for at være i dialog med landmænd, forskere, IT-folk og studerende og har du lyst til at bidrage til anvendelsesorienteret forskning? Vi kan tilbyde dig et spændende job, hvor du vil indgå i et dynamisk og resultatorienteret forskningsteam.

Stillingen omfatter

  • Planlægning, indsamling og bearbejdning af data fra studier og forsøg i private husdyrbesætninger
  • Redigering og anvendelse af data
  • Bidrage til udarbejdelse af brugervejledninger og registreringsprotokoller
  • Afrapportering af resultater til landmænd der har deltaget i studier

Kvalifikationer
Vi forestiller os en ansøger, som er jordbrugsteknolog, professionsbachelor eller lignende, gerne med flair og interesse for såvel datahåndtering som IT. Ansøgeren må gerne have erfaring med selvstændig registrering af data i private besætninger samt kommunikation og samarbejde med landmænd og deres medarbejdere. Vi ser derfor frem til at modtage ansøgninger fra personer med som har lyst og evner til at arbejde med landmænd og levende dyr i produktionsbesætninger, er omhyggelig med registrering til forskningsbrug, samt med evner til selv at organisere arbejdsdagen.

Arbejdssted og ansættelsesområde
Arbejdsstedet er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til sektionsleder Jan Tind Sørensen tlf. 20783343, e-mail jantind.sorensen@anis.au.dk.

Du kan læse mere om Institut for Husdyrvidenskab på: http://anis.au.dk

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10 - fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Jordbrugsteknikere/jordbrugsteknologer i staten samt forsøgsteknikere ved Aarhus Universitet eller i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F) vedr. løn- og ansættelsesvilkår for landbrugsarbejdere, gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejder.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest 29. juni 2018.

Søg stilling online her (https://ssl1.peoplexs.com/Peoplexs22/CandidatesPortalNoLogin/ApplicationForm.cfm?VacatureID=980194&PortalID=6588)

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 40.000 studerende og 8.000 medarbejdere med et årligt budget på 6,4 mia. kr. Læs mere på www.au.dk (http://www.au.dk/).

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her