Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

//Husmodel til b.young str. 36//

 

Er du smilende og udadvendt, og har lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Er du vores nye husmodel – og har du de rigtige mål? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Hos b.young laver vi tøj med den perfekte pasform til kvinder. Vi søger derfor en husmodel til afprøvning af godkendelsesprøver i forbindelse med optimering af pasformen og som kan hjælpe med andre vigtige opgaver.

DINE ARBEJDSOPGAVER:

Din primære arbejdsopgave vil være afprøvning af diverse prøver på b.young. Det er vigtigt, at du har de rette mål og den rette kropsholdning, da dette ligger til grund for husmodellens primære funktion. Der er ikke tale om en model til shows eller fotos, da vi udelukkende søger en person, som kan forholde sig konstruktivt og vejledende i afprøvningen af godkendelsesprøver, så vi fortsat kan garantere gode oplevelser ved brugen af vores produkter. Derudover er der opgaver som klargøring af kollektioner til salgsmøder herunder dampning, mærkning og opbøjling samt diverse ad hoc-opgaver.

DIN PROFIL:

Vi søger en stabil, pålidelig, fleksibel og ikke mindst tålmodig kollega, som forstår vigtigheden af en husmodels rolle, da flere funktioner er afhængige af husmodellen i deres daglige arbejde.

Et absolut krav er, at du er normalt proportioneret og kan passe vores str. 36. Det er ydermere vigtigt, at du har nogenlunde stabile mål.

FØLGENDE MÅL SKAL OPFYLDES

Højde: 172 cm

Bryst: 88 cm – svarende til str. S/36 (bredeste sted over dit bryst)

Talje: 74 cm – svarende til str. S/36 (smalleste sted i taljen)  

Hofte: 97 cm – svarende til str. S/36 (bredeste sted om bagdelen)

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du opfylder vores krav, så send en ansøgning alligevel. Du vil blive målt ved en evt. samtale.

Har ovenstående vakt din interesse, så send en ansøgning senest 07.05.2021, hvor du nævner din alder og dine personlige mål og vedhæfter et foto i stående og fuld figur til: jobvejle@dkcompany.com – mærket ”Husmodel b.young”.

ARBEJDSTID: Fuldtid (evt. 30 timer)

ARBEJDSSTED: Vejle

TILTRÆDELSE: Snarest muligt

 

DK Company koncernen er en dynamisk og vækstorienteret international koncern med passionerede medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel. Mulighederne er store i en koncern med 22 brands, 16.000 engroskunder, 200 helt og delvist ejede detailbutikker samt e-handels platform. Den årlige omsætning er 3.5 mia.kr. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Belgien, Tyskland, UK, Frankrig, Schweiz, Holland, Spanien, Canada, Kina samt repræsentation i Tyrkiet og Bangladesh. Domicil Danmark er beliggende i Ikast, Vejle og København. Se mere på dkcompany.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.