Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HVAC BIM-designer

MOE er inde i en positiv udvikling, og vi har for nyligt vundet flere spændende opgaver, hvor installationsdelen spiller en markant rolle. Vi er derfor på udkig efter flere kompetente kolleger.

HVAC området i MOE består af ca. 110 ingeniører og teknikere fordelt på vores kontorer rundt om i Danmark. Vi har således et stærkt fundament og har derudover vundet en del nye projekter, der kræver ekstra hænder på HVAC-området.

I division Byggeri & Design på hovedkontoret i København søger vi lige nu 2 BIM fagmodelansvarlige eller BIM modeloperatører, der har stærke HVAC-faglige kompetencer og et engagement, der kan bidrage positivt i dynamiske projektteams.

Hos MOE vil vi ikke alene følge med udviklingen. Vi vil også være med til at præge den og sætte nye standarder. Det gælder ikke mindst på det digitale område, og vi ligger derfor forrest i feltet inden for BIM og 3D-projektering.
Hvis du også har frontløbermentaliteten i kombination med talent for projektering indenfor HVAC området, er du måske den BIM-person vi søger.

MOE er en dynamisk virksomhed med en flad organisatorisk struktur, hvor der er kort fra tanke til handling. Din hverdag vil derfor være kendetegnet af høj faglighed, frihed under ansvar, en stor grad af videndeling og hurtig eksekvering.

Din profil
En BIM operatør eller fagmodelansvarlig – gerne Teknisk Designer eller konstruk-tør.

Du har fra 3 års erfaring eller opefter og en faglig ballast inden for både VVS og ventilation med hensyn til modellering og styring af fagmodeller.

Du kan modellere og opsætte modeller i Revit og kender til Magicad og Autocad. Endvidere har du erfaring med kollisionskontrol af forskellige fagmodeller samt erfaring og viden med IKT, herunder upload og download af modeller og eksport i IFC format.

Du kan projektere VVS generelt og ventilation. Du tager ansvar og ejerskab for projekterne og eget arbejde. Du arbejder selvstændigt og er fleksibel.

Din tilgang til løsning af opgaverne og hverdagen er kommunikerende, åben og udadvendt og du har lyst til samarbejde, læring og videndeling.

Dine primære arbejdsopgaver
Som BIM operatør / BIM fagmodelansvarlig vil du komme til at projektere VVS og ventilationsopgaver til alle typer af projekter.

Du vil indgå som en del af større og mindre projektteams på projekter i alle størrelser.

Vi tilbyder

  • Mange spændende og udfordrende projekter
  • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
  • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
  • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
  • Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i MOE Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder
  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.