Hverdagsrehabiliteringsmedarbejder til De Gamles Hjem i Rise, Ærø

Har du lyst til arbejdet på et plejecenter, hvor du vil få medindflydelse på faglige udfordringer og kan være med til at inspirere til et højt aktivitetsniveau for vore ældre beboere, så har vi stillingen til dig. 
 
Med tiltrædelse d. 1. april 2018 eller efter aftale søger vi en social-og sundhedsassistent/hjælper til en fast vagt på gennemsnitligt 30 timer pr. uge.
 
Arbejdstiden ligger placeret mellem kl. 09:00-15:00. Fri i weekender og helligedage. Der vil dog i ferie og under sygdom være behov for at indgå i plejedelen på plejecentret. 
 
 
Vi søger en kollega der: 
  • Kan planlægge aktiviteter som har hverdagsrehabilitering som udgangspunkt, hvor beboeren bliver stimuleret og udfordret i at genskabe eller vedligeholde funktioner 
  • Er fleksibel i forhold til arbejdstid og er tovholder på de arrangementer der afholdes på plejecentret, samt de arrangementer der afholdes ud af huset
  • Kan samarbejde og koordinere samarbejdet med tværfaglige medarbejder, flexjob, pårørende, frivillige af huset og Brugerpårørenderåd 
  • Kan formulere sig på skrift og har IT kundskaber 
  • Har kørekort og er indstillet på, sammen med en kollega, at være chauffør for vore beboere i husets minibus på kortere og længere ture. 
 
Vi kan tilbyde:  
  • Et plejecenter med fokus på omsorgen for vores beboere og hvor aktivitet og rehabilitering i hverdagen er højt prioriteret  
  • En arbejdsplads, der er fleksibel, nytænkende og altid i udvikling  
 
Hvis du vil vide mere: 
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Daglig leder Anita Stuhr på tlf 20 53 13 42 eller Leder Lissi Anneberg på telefon 63 52 55 13 mail: lia@aeroekommune.dk. 
 
Du kan læse mere om Ærø Kommune under www.aeroekommune.dk
 
 
Ansøgning: 
 
Ansøgningsfrist den 23. februar 2018 kl. 9:00 og forventet samtaler den 26. februar 2018.
 
Vi skal gøre opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her