Gem job

Hvidovre Kommunes sygepleje søger timelønnet afløser.

Hvidovre Kommunes sygepleje søger timelønnet afløser. Er du ved at være færdig som sygeplejerske, eller har du overskud til at hjælpe os sygeplejen, så se her.

Vi søger timelønnet afløser til hverdage, weekender og til ferie.

Hvem er vi?

Vi er 28 sygeplejersker som er fordelt på dag, aften og nat. Vi har alle gode sociale kompetencer og vi er alle meget hjælpsomme, så du vil blive mødt med et smil i en travl hverdag.

Vores kerneopgave er at yde sygepleje med høj faglighed, vi er nysgerrige og lyttende til hvad borgerne fortæller og tænker kreativt og bruger vores daglige sparringsmøder for at kunne sikre den rette sygepleje for borgerne.

I hverdagen ser vi muligheder frem for begrænsninger, og vi arbejder på tværs i vores egen organisation og er sammen om borgeren i hele Hvidovre Kommune.  For os er den daglige trivsel på arbejdspladsen vigtig. Vi skal alle tage ansvar for løbende at sikre arbejdsmiljøet, og du vil få en god introduktion til opgaverne.

Hvis du vil være en del af denne fantastiske sygeplejegruppe,  og hvis du har lyst til at arbejde med mange komplekse opgaver, sparre med dine kollegaer og arbejde målrettet med faglighed og  kontinuitet i sygeplejen så er det lige os du skal søge hos. Du kan se meget mere om os her.

Nu har du læst en del om os, så hvad forventer vi af dig.

At du er god til at danne relationer og har lyst og evner til at lære noget nyt. At du er lyttende, opsøgende og ser det hele menneske, bruger din faglighed så du kan se muligheder frem for begrænsninger. At du brænder for sygepleje og hjælper til i det daglige, også hvis der er brug for en ekstra hånd. Du skal hjælpe med at støtte dine kollegaer i hverdagen, så vi kan bruge de styrker vi har og gøre hinanden gode. Dine tanker og udfordringer er vigtige så du skal bringe dem i spil i en fælles refleksion. Skriv til os gerne om dine egne forventninger til din kommende arbejdsplads og hvorfor du gerne vil arbejde hos os 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og DSR og lønnen vil blive aftalt ud fra denne samt principperne for ny løn.

Stillingen: Timelønnet.

Yderligere oplysninger

Kontaktperson: Leder for Sygeplejen Käthe Jalsing, der træffes mellem kl. 8-15 mandag-fredag på tlf. 40618816

Du kan se meget mere om os her.  https://www.youtube.com/watch?v=XFeBiv0DoYw&t=80s

Ansøgningsfrist fredag  den 30-04-21

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.


 


I Hvidovre Kommune bygger vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer og den gode service til borgere, virksomheder, kulturliv og samarbejdspartnere.
Hvidovre er en grøn forstad med en stærk historie; tæt ved vandet og hovedstaden og lige midt i Øresundsregionen.
Hvidovre Kommune ser mangfoldighed som en ressource, og ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, seksuel orientering, handicap/funktionsnedsættelse og etnisk baggrund til at søge.
 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.