Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hvidovre Kommunes sygepleje udvider yderligere med en klinik, samt i den udekørende sygepleje.

Hvidovre Kommunes sygepleje udvider yderligere med en klinik, samt i den udekørende sygepleje.

Hvidovre Kommunes sygepleje udvider yderligere med en klinik, samt i den udekørende sygepleje.

Stillingerne er mellem 35-37 timer. Vi arbejde hver 4 weekend.

Hvem er vi?

Vi er 28 sygeplejersker som er fordelt på dag, aften og nat. Vi har alle gode sociale kompetencer og vi er alle meget hjælpsomme, så du vil blive mødt med et smil i en travl hverdag. Vores kerneopgave er at yde sygepleje. Derfor har vi høj faglighed, er nysgerrige og lyttende til hvad borgerne fortæller, så vi kan yde en god sygepleje. Vi tænker kreativt og bruge vores daglige sparringsmøder for at kunne sikre den rette sygepleje for borgerne. I hverdagen ser vi muligheder frem for begrænsninger, og vi arbejder på tværs i vores egen hjemmepleje, og sammen om borgeren i hele Hvidovre Kommune.   

Vi lykkes hos os fordi.

Når du søger denne stilling, vil du blive en del af os. Du vil gerne yde noget ekstra og du har lyst til at arbejde med mange komplekse opgaver. Der er et overlap mellem dag og aften samt aften og nat, hvor du kan sparre med dine kollegaer. Vi øver os i at arbejde målrettet med de faglige kvaliteter i sygeplejeydelserne, og med kontinuitet i sygeplejen. Vi anvender CURA som dokumentationssystem.  

For os er den daglige trivsel på arbejdspladsen vigtig. Vi skal alle tage ansvar for løbende at sikre arbejdsmiljøet og det betyder, at du vil få en grundig introduktion sammen med dine nye sygeplejerskekollegaer. Der er faglig sparring og supervision, samt en individuelt tilpasset kompetenceudviklings forløb.

Nu har du læst en del om os, så hvad forventer vi af dig.

At du er god til at danne relationer og har lyst og evner til at lære noget nyt. At du er lyttende, opsøgende og ser det hele menneske, bruger din faglighed så du kan se muligheder frem for begrænsninger. At du brænder for sygepleje og hjælper til i det daglige, også hvis der er brug for en ekstra hånd. Du skal hjælpe med at støtte dine kollegaer i hverdagen, så vi kan bruge de styrker vi har og gøre hinanden gode. Dine tanker og udfordringer er vigtige så du skal bringe dem i spil i en fælles refleksion. Skriv til os gerne om dine egne forventninger til din kommende arbejdsplads og hvorfor du gerne vil arbejde hos os.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og DSR og lønnen vil blive aftalt ud fra denne samt principperne for ny løn.

Stillingen: du kan ønske at arbejde ente 35 timer eller 37 timer. Skriv tydelig hvilken time antal du ønsker.

 

Yderligere oplysninger

Kontaktperson: Leder for Sygeplejen Käthe Jalsing, der træffes mellem kl. 8-15 mandag-fredag på tlf. 40618816

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist  den 31-01-2021

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Du søger stillingen ved at klikke på linket herunder.


 


I Hvidovre Kommune bygger vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer og den gode service til borgere, virksomheder, kulturliv og samarbejdspartnere.
Hvidovre er en grøn forstad med en stærk historie; tæt ved vandet og hovedstaden og lige midt i Øresundsregionen.
Hvidovre Kommune ser mangfoldighed som en ressource, og ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, seksuel orientering, handicap/funktionsnedsættelse og etnisk baggrund til at søge.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.