Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hvilken slags sygeplejerske drømmer du om at blive?

Hjertemedicinsk afsnit MK/KARMA søger sygeplejersker, som drømmer om at blive dygtige og kompetente indenfor akut og medicinsk kardiologi. Så har du lyst til at dedikere dig til et fantastisk speciale, et unikt tværfagligt fællesskab, og får du et ”kick” ud af at bidrage og løfte i flok? Så synes vi, du skal sende os din ansøgning.
Vi har ledige stillinger på 37 timer ugentligt med arbejde hver anden weekend med mulighed for på sigt, at overgå til arbejde hver 3. weekend. Vagterne er dag/aften eller dag/nat.

Om os
Vi er et kombineret akut og medicinsk hjerteafsnit med plads til 36 patienter. Vi har et stort flow af patienter i afsnittet, heraf er størstedelen visiteret direkte til vores kardiologiske akutmodtagelse KARMA. Når patienterne er afklarede, flyttes de som regel ned i vores sengeafsnit, hvor de mere stabile patientforløb finder sted. Vi beskæftiger os med alle aspekter af hjertesygdomme, herunder hjerterytmeforstyrrelser, hjertesvigt, akut koronar syndrom og endokardit.

Dine arbejdsopgaver som ny sygeplejerske
Foruden den daglige patientkontakt, pleje og stuegang har vi også fokus på:

  • Koordinering af udskrivelser
  • Tale med pårørende
  • Yde god vejledning til vores patienter

Desuden bemander de erfarne kardiologiske sygeplejersker en del specialfunktioner, som du med tiden også vil blive introduceret til.

Ny hos os
Din introduktion strækker sig over 8 uger, men tilrettelægges dog altid ud fra individuelle behov. I den periode tilknyttes du en af vores dygtige sygeplejersker, som bliver din ”makker”. I kommer til at følges ad en stor del af tiden, og sammen vil I reflektere over den kardiologiske sygeplejes mange aspekter. Du vil løbende modtage vejledning og blive guidet af din ”kliniske makker”, ligesom dine andre kollegaer også vil tage hånd om dig og hjælpe, når du har brug for det.

Dine kommende kollegaer
Vi har et stærkt fællesskab på tværs af alle faggrupper, og vi laver ofte sociale arrangementer sammen, når det tillades. Vi interesserer os og drager stor omsorg for hinanden. Vores omgangstone er uformel, men præget af respekt og faglig stolthed. Vi har en stor humoristisk sans, og vi elsker at grine samen. Vi lægger STOR vægt på at hjælpe hinanden, hvis behovet opstår. Vores kultur er baseret på, at vi løfter i flok – altid.

Personlige kvalifikationer
Foruden generelle forventninger om, at du er: mødestabil, struktureret, omstillingsparat, og at du kan kommunikere på en ordentlig og respektfuld måde, er det især vigtigt for dine kollegaer, at du deler deres værdier og kvalifikationer, listet herunder:

  • Du har en høj arbejdsmoral, fordi du tænker ud fra et større perspektiv end dit eget
  • Du er ydmyg i nye læringssituationer, fordi du respekterer og anerkender det, du ikke ved
  • Du har ikke nødvendigvis ild i dine såler, men de er heller ikke groet fast til gulvet
  • Du er på alle måder nysgerrig og tøver aldrig med at spørge dine kollegaer til råds
  • Du elsker at bidrage og tager selv initiativ til det gode arbejdsmiljø gennem kreative inputs

Yderligere oplysninger
Har du fået lyst til at lære os lidt bedre at kende? Så kontakt os og lad os få en uforpligtende samtale.
Vi holder løbende ansættelsessamtaler og ansættelsesstart bliver efter aftale.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem DSR og Danske Regioner og er omfattet af Ny Løn. 

Ansøgning
Lyder stillingen interessant for dig, er du velkommen til at kontakte konst. afdelingssygeplejerske Simone T.E.F. Mortensen på tlf.nr. 6320 1231 eller mail: Simone.Mortensen@rsyd.dk for yderligere information. Du er også meget velkommen til at komme på besøg.
Ansøgning modtages gerne elektronisk og stiles til oversygeplejerske Ann-Britt Juul, Medicinsk Afdeling M/FAM, OUH Svendborg Sygehus.
Ansøgningsfrist er den 10. maj 2021. 

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.