Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hydra-Grene søger en ny salgselev primært til vores import/eksport

Vi kan tilbyde dig en all-round kontoruddannelse som salgselev i en moderne international virksomhed. Du bliver en helt naturlig del af vores salgsteam, og du vil gennem elevtiden primært være tilknyttet netop dette team. Undervejs i dit uddannelsesforløb får du også mulighed for at komme rundt til vores øvrige afdelinger i Skjern, således du får kendskab til alle funktioner i en større international virksomhed.

JOBBESKRIVELSE:

Dine primære opgaver vil være import / eksportrelateret.
Det vil sige, at du udarbejder papirerne og foretager de daglige bookinger af vores forsendelser til speditørerne, foruden de øvrige opgaver der er inden for speditionsområdet.

desuden vil der – efter behov – blive tale om at bistå salgsafdelingerne med diverse forefaldende opgaver.

DIN PROFIL:

  • du har bestået HHX – eller forventer at bestå HHX – med et godt resultat.
  • du er engageret og udadvendt, og du har lyst til at omgås og tale med mange forskellige mennesker – både internt og eksternt – i løbet af en arbejdsdag.
  • du er villig til at påtage dig de opgaver, du bliver pålagt, og du er klar til en travl hverdag i et – til tider – hektisk miljø, præget af godt humør og en uformel omgangstone.
  • du er vant til at benytte IT i det daglige, og du har gode engelsk kundskaber, både i skrift og tale.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så kan vi tilbyde dig et ansvarsfuldt og selvstændigt job i en spændende, international virksomhed, hvor service er nøgleordet.

Stillingen åbner mulighed for såvel personlige som faglige udfordringer.

Vi forestiller os, at du kan starte her hos os så hurtigt som overhovedet muligt, men vi venter gerne på den rette, hvis du først skal have færdiggjort din uddannelse til sommer.

I hvert fald er vi en flok servicemindede medarbejdere, der alle glæder sig meget til at byde DIG velkommen i vores virksomhed.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her